en erken hamilelik belirtisi nedir ?

evet bende söylemiyorum cunku tek çizginin psikolojisini ancak kendım atlatabılıyorum bırde onun uzuntusunu dusunmem ağır gelir. ama ilk defa bu ay oda çok beklentide hayırlısı ınsallah , bazen negatifde olsa cevabı bilmek yinede rahatlatıyor insanı diye düşünüyorum ama pozitif olsun istiyorum :)) su an en yakın arkadaşım 5 haftalık iş yerinden devamlı yanımda olan arkadaşımda 4 haftalık hamile :)) darısı başımıza inşallah ..

ay yamin insallah bi bafta icinde bizde gelir mujdeli haberler veririz birbirimize surt kendini arkadasinaa.. ki uguru gecsin derler benim icinde dokun arkadasina...

ay yamin insallah bi bafta icinde bizde gelir mujdeli haberler veririz birbirimize surt kendini arkadasinaa.. ki uguru gecsin derler benim icinde dokun arkadasina...

sabah ilk işim sürtünürüm hemen :)) hemde 4 yıl korunduktan sonra ılk ayda hamıle kaldı sürtünmem daha da işimize yarar inşallah :)) oda bıktı benı dınlemekten artık hafta sonuna kadar da dınleyecek duruma bakılırsa (

ya vary abu ayda olmazsa hos esim istemio ama korunmak istiom bi iki ay niye varya ok biraz salakca ama sakinan goze cop batar derler ya ondan yani suan biz istemezsek bebk olsun ilk is bebk olur elimizi ayagima dolamak icin ama istioz diye gelmio gibi de gelioo ( sacma demsitim gulmeyin)

aslında en mantıklısı kasmadan sürece bırakmak ama mümkün olmuyor işte

aslında en mantıklısı kasmadan sürece bırakmak ama mümkün olmuyor işte

olede gelde dusunme diyorum ya sevisirken bile beele yastik koymalar yada iste bu pozisyon uygunmus falan yani ne biliyim mumkun degil bu saatten sonra

adet günüme 5 gün var ama belirtiler artınca dayanamayıp evde idrar testi yaptım çıkmasını beklemiyordum erken olduğu için ama çok ince silik bir çizgi çıktı acaba ne yapsam doktora gitsemmi beklesemmi ki bekleyemiyorum artıııık:)

slm kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyor.Bu saat oldu hala bişey yok.Ama umutla gelmeyecek diyorum.6 yıllık bekleyişin ardından bugün o gün diyorum.son iki aydır yumurtlama sancım çok oldu.Hatta bu ay ayağımı yere bastığım anda kasıklarıma sanki bıçak giriyordu.Son 15 gündür falan ayıptır söylemesi çok sık idrara çıkıyorum özellikle son 3 gündür yarım saat geçmeden tuvaletteyim.Birde tuvaletimi yaparken sızlama,zonklama gibi bir şey var.Dedim üşüttüm heralde ama ilişki sonrasında bu şikayetlerim geçiyor ertesi günü yine başlıyor.Başka hiç bir belirti yok.Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilirmi.İki gündür uyuyamıyorum.Bugünü zor ettim.Doktorum iki gün gecikirse idrar tahlili yaparsın demişti.Şimdi iki gün daha beklemek gerekecek.Offff offff!!!!!

olede gelde dusunme diyorum ya sevisirken bile beele yastik koymalar yada iste bu pozisyon uygunmus falan yani ne biliyim mumkun degil bu saatten sonra

Canımm ben de ilk denememizde senin gibiydidm,kılı kırk yararak ilişkiye giriyoduk,yok yastık koy,yok ayakları havaya dik,yok yumurtlama hesapla,epey bi uğraştık ama olmadı,2.denememizde adet bittikten hemen sonraki ilişki de korunduk(condomla) Daha sonra 2 gün sonraki ilişki de ise yan odadaki condomu almaya üşendik:)Amaan zaten hemen olmuyo dedik ve ilişki sırasında bebek fikrini hiiiçç düşünmedik,anın tadını çıkardık.. hatta bikaç kere daha korunduk,galiba 2 kez korunmadık o ay, Sonuç:5 haftalık hamişim:) Ne yumurtlama zamanı hesapladık,ne yastık koyduk bele,ne de ilişk,den sonra yatakta bekledik,hatta hemen banyoya girdim,Rabbim nasip ettiyse oluyor canım,gerçekten de formülü asla ve asla kendini kasma bebek olcak diye,anın tadını çıkar,he bi dee besmelesiz başlama o işe:))

Sana sonunu kadar katılıyorum. Bir de bu yazılanların dışında bir belirti var ki onu da ben yazayım. Bu ay kesin hamile değilimdir olmamıştır diyorsanız, testi yapıp bir kenara attıysanız, ya da öylesine test yapmak içinizden gelip yaptıysanız oluyor. Psikolojik belirti mi allah bize süpriz yaşayalım diye mi o hissi veriyor bilmem. Çevremde ve kendimde bizzat yaşadım. Tuvaletim geldi, bilgisayarın başında oyun oynuyordum. Ve oyunun en heyecnlı yeriydi. Adetime de daha 1 gün vardı. O da düzenli olursa. test için uygun gün bile değl yani. Giderken 1 adet erken gebelik testi kaptım. yaptım. Banyoda bir köşeye attım. Sonra da kendime testi bu vakitte boşa harcadım diye kızdım. 1 saat sonra oyunu bitirip tekrar tuvalete girince hatıd-rladım baktım. hayl meyal de olsa var çizgi. yok canım diyerekten ışığa tuttum. Gene de ertesi gün tekrar test yapmadan eşime söylemedim.

Yine de şu bir gerçek. ben 3-4 ayda hamile kaldım-Allaha şükür- ama allah beni bir mucizeyle taçlandırmışçasına adeta çıldırdım. Uzun süre sonunda meleklerine kavuşan arkadaşlar kimbilir ne tarifsiz hisler yaşıyor. allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın

Evet canım katılıyorum,benimde ona benzer bişey oldu,geçen ay habire idrar testi yapıyodum,hatta arkadaşım test yapmak sen de fantezi haline geldi diyip gülüyodu:) Bilgisayar başındaydım(ve bu ay hiç test yapmamıştım) Beklenen adetime 1 gün kala,Birden içime bi his doğdu,çaktırmadan yatak odasına gidip testi aldım(eşim görmesin diye kazağımın içine sakladım,hayal kırıklığına uğrayıp depresyona girmeyeyim diye adetim 5 gün falan geçmeden yapmamı istemiyor)testi yaptım,amaann nasılsa yine negatiftir dedim,elimi falan yıkadım,eşim görmeden alıp da çöpe atayım dedim,bakmamla çığlık atmam bi oldu,ikinci çizgi silikti ama koyu bi renkti yine de:)

Son düzenleme:
bu sabahki idrar testinde çizgi biraz daha belirginleşti ve yarın kan testi yaptırmaya gidiyorum çok heyecanlıyım :)

kizlar okudukca icim acildi ne guzel bebislerinzi gelioo allahim banada nasip etsin insallah adetimden haber yok41 gun oldu paartesi gittim test aldim yaptim bi b..oo..kk.. yok tek cizgi gormek icin zorladim ama bakmadim bi daha bakalim yarin jinekologa gidicem bakalim o ne diycekk.. allahim bende bebek istiyorum.. esimse kan yok dimi duiye her aksam soruoo deli oldum adamcagiz!!!

kaç gündür başım agrıyor,bel agrım da var,bi de göğüslerim çok acıyor ve cok dolgun.ama kasıklarımda agrı yok pek

arkadaslar benım hamıle oldugumu bılmeden once yasadıgım tek sey ınanılmaz kasık agrısıydı.sankı heran adet olcakmısım gıbı sancım oluyordu.nolur cok fazla dusunmemeye calısıp stres yapmayın.bılıyorum bu cok zor ama dusunmeyın derım.doktorumla konustugumda hafıf bulantım vardı fakat doktorum psıkolojık dedı.bebegın kalp atısları basladıgı zaman yanı 6. haftadan sonra mıgde bulantıları baslıyormus.Rabbim isteyen herkes nasıp etsın (AMİN)

merhaba arkadaslar. Benim ilk belirtim göğüsler verdi şiş ve acılı. Ovülasyondan sonra bir anda başlayan ve hala devam eden birşeydi. Birde aşırı derecede halsizlik ve uyku hali oluyor.Ama en önemli belirti adet geçikmesi bence. Mide bulantısı bas dönmes tutunma kanaması yada kasık ağrısı hiç olmadı bende hala da yok. Birde sürekli şişkinlik yaşıyorsunuz gaz sancısı ile beraber.İştah açılması da olmadı bende. Kokulara duyarlılık bat a yakın ve geçikme sonrası oldu.yardım edebildiysem ne mutlu.

kızlar merhabaa ben aranıza yeni katıldım. bebek düşünmeye bu ay başladık. ilk hafta yumurtalıklarım kasıklarım belim çok agrıdı.. sonraki haftalarda gect,i şimdilerde ara ara agrıyo ama cok az yok denecek kadar ve adetime son hafta.... çok heycanlıyım adet gecikmeden idrar testi cıkar mı acaba ? belirtilerde azaldı acaba yok mu bişey demeye başladım kendi kendime beklemek ne yorucuymuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…