en erken hamilelik belirtisi nedir ?

vallahi tatlim kasik agrisi gogusler hassasiyet bel agrisi istahsizlik ama bende hepsi vardi bebek yoktu kac aydir.. o yuzden beni dinleme

yaa bendede iştahsızlık ve uykusuzluk var..bel arısıda var.göğüslerimde çok az bi değişiklik var gibi hissediyorum..acaba test yapmam doğru olurmu adetime daha 1 hafta var..

vallahi hepsi var ama iste bilemiyorum cok dusundugumuz icin artik icimize isliyor sanirim.. esim bile dusunuomus gibi geliyor sevisirken artik oyle saldim cayira mevlam kayira olmuoo yani o pozisyon bu sey derken rahatalayamio bile insan ( oops cok mu acik secik oldu )

gögüsler adet gününden 1 hafta önce şişiyor ve çok hassaslaşıyor iştah artması beyaz akıntıı kirpiklerde dagınıklık ben kirpiklerimden anladımm yapış mıştı birbirine hep sonrada test yaptıgımda hamile oldugumu ögrendim inş sende güzel haberlerle biz dönersin

-))) rahat ol ) yaa evet ya kesin çok düşünüyorum die bu belirtiler vardır bendede :-( heveslenmeyyim bari.

hım..inşallah.allah isteğen herkeze nasip etsin.gögüslerim adet olucam diede şişmiş olabilir..kirpiklerimde bir değişiklik yok gibi.zaten çok azlar

kızlar bende diğer aylar tüm belirtiler vardı hamileyimm kesin dedim ama yoktu :):)

bu ay hiç bir belirti yok acaba hamile olabilirmiyim

bebeğim olsun istiyorum

benim adetime 6 gün var fakat bir haftadır sık idrara çıkma , akıntıda artma, kasıklarda devamlı sızlama, göğüslerde hassasiyet ve büyüme , bel ağrısı , bacak ağrısı , idrarın renginde koyulaşma ve kokusunda keskinleşme , devamlı uyku hali iştah artması karında şişkinlik ve ara ara baş dönmesi var erken olduğu için test de yapamıyorum kafam öyle karışıkki bazen çok umutlanıyorum bazende umutlarımın boşuna olduğunu düşünüyorum günlerde geçmiyor

kirpiklerimde var hepsi ayri yone bakioo ciddimisin? deli oldum bu sabah mascara biel duzeltmedi vazgectim bende hepsi yapisik ayri yonlerde yada daginiklar yani umut var mi diosun

hepsi hamileleik belirtisi canım.ama dediğin gibi erken bence test için.adetini bekle.bazen kafaya çok taktığımız içinde belirtileri kendimiz yaratıyoruz.inşallah hamileyizdir cnm.

hepsi hamileleik belirtisi canım.ama dediğin gibi erken bence test için.adetini bekle.bazen kafaya çok taktığımız içinde belirtileri kendimiz yaratıyoruz.inşallah hamileyizdir cnm.

inşallah öyledir bu kadar belirti ilkkez üstüste geldi birde etkileyici bir rüya görmüştüm hepsi birleşti ve günleri bırak saatler geçmez oldu sanki:)

inşallah öyledir bu kadar belirti ilkkez üstüste geldi birde etkileyici bir rüya görmüştüm hepsi birleşti ve günleri bırak saatler geçmez oldu sanki:)

ya bana sor bigun esim sarisin bi oglumuz oldu diyoo bi gun annem ruyamda ikiz gordum kim bakicam ikisine birden dioo kaynana falda bebk vardi diyoo buaradada soru sorun cok ne zaman bebek gelio dusunuomusunz diye..

ya bana sor bigun esim sarisin bi oglumuz oldu diyoo bi gun annem ruyamda ikiz gordum kim bakicam ikisine birden dioo kaynana falda bebk vardi diyoo buaradada soru sorun cok ne zaman bebek gelio dusunuomusunz diye..

nasıl birşey ki bu küçüçük kırıntılar bizim kocaman umutlar oluyor :)

nasıl birşey ki bu küçüçük kırıntılar bizim kocaman umutlar oluyor :)

sorma ya hergun acaba birsey varmidiricimde diye kafayi yiycem isi gucu biraktim oglumla konusuyorum ( esim oglu olsun istioo) hos allahim saglikli versinde.. annem oyle ikiz olucak dedi diye evin seklini degistirmeyei dusunuom ne biliyim umut mu hayal kirikligimi umrim bu ay saglikli huzurlu mutlu bi bebis vardir icerlerde.. esimin uzulmus hali icimi burkuoo kendimi gectmde sanki o daha cok takioo artik ona her aldigim hamilelik testini bile soylemiyorum cvok uuzluoo cizgi goremeyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…