vallahi tatlim kasik agrisi gogusler hassasiyet bel agrisi istahsizlik ama bende hepsi vardi bebek yoktu kac aydir.. o yuzden beni dinleme
vallahi hepsi var ama iste bilemiyorum cok dusundugumuz icin artik icimize isliyor sanirim.. esim bile dusunuomus gibi geliyor sevisirken artik oyle saldim cayira mevlam kayira olmuoo yani o pozisyon bu sey derken rahatalayamio bile insan ( oops cok mu acik secik oldu )
gögüsler adet gününden 1 hafta önce şişiyor ve çok hassaslaşıyor iştah artması beyaz akıntıı kirpiklerde dagınıklık ben kirpiklerimden anladımm yapış mıştı birbirine hep sonrada test yaptıgımda hamile oldugumu ögrendim inş sende güzel haberlerle biz dönersin
kızlar bende diğer aylar tüm belirtiler vardı hamileyimm kesin dedim ama yoktu :):)
bu ay hiç bir belirti yok acaba hamile olabilirmiyim
bebeğim olsun istiyorum
gögüsler adet gününden 1 hafta önce şişiyor ve çok hassaslaşıyor iştah artması beyaz akıntıı kirpiklerde dagınıklık ben kirpiklerimden anladımm yapış mıştı birbirine hep sonrada test yaptıgımda hamile oldugumu ögrendim inş sende güzel haberlerle biz dönersin
benim adetime 6 gün var fakat bir haftadır sık idrara çıkma , akıntıda artma, kasıklarda devamlı sızlama, göğüslerde hassasiyet ve büyüme , bel ağrısı , bacak ağrısı , idrarın renginde koyulaşma ve kokusunda keskinleşme , devamlı uyku hali iştah artması karında şişkinlik ve ara ara baş dönmesi var erken olduğu için test de yapamıyorum kafam öyle karışıkki bazen çok umutlanıyorum bazende umutlarımın boşuna olduğunu düşünüyorum günlerde geçmiyor
hepsi hamileleik belirtisi canım.ama dediğin gibi erken bence test için.adetini bekle.bazen kafaya çok taktığımız içinde belirtileri kendimiz yaratıyoruz.inşallah hamileyizdir cnm.[/QU
evet varya bu cok dogru o kadar cok yogunlasiyoruz ki delice yani bu durumlar gelip buluo bizi benim her ay biyerim agrioo esim artik deli gibi donuo oetrafimd ayine birseyyok hosuma da gitmeye basladi bask abi ilgiliye acaba diyorum bilerek mi yapiomsaka bi yana 4 aydir belim agrioo gogsume elletmek istemiyorum
hepsi hamileleik belirtisi canım.ama dediğin gibi erken bence test için.adetini bekle.bazen kafaya çok taktığımız içinde belirtileri kendimiz yaratıyoruz.inşallah hamileyizdir cnm.
hepsi hamileleik belirtisi canım.ama dediğin gibi erken bence test için.adetini bekle.bazen kafaya çok taktığımız içinde belirtileri kendimiz yaratıyoruz.inşallah hamileyizdir cnm.[/QU
evet varya bu cok dogru o kadar cok yogunlasiyoruz ki delice yani bu durumlar gelip buluo bizi benim her ay biyerim agrioo esim artik deli gibi donuo oetrafimd ayine birseyyok hosuma da gitmeye basladi bask abi ilgiliye acaba diyorum bilerek mi yapiomsaka bi yana 4 aydir belim agrioo gogsume elletmek istemiyorum
evt bende geçen ay kendimi hamile sanmıştım.ilgi alakala çok güzeldi .-) ama mAAlesef değilmişim.
inşallah öyledir bu kadar belirti ilkkez üstüste geldi birde etkileyici bir rüya görmüştüm hepsi birleşti ve günleri bırak saatler geçmez oldu sanki:)
işin o yanıda var tabi ama etrafda dört dönen eş için ya hamile değilsem diye vicdanda yapılmıyo degıl ara ara :)
ya bana sor bigun esim sarisin bi oglumuz oldu diyoo bi gun annem ruyamda ikiz gordum kim bakicam ikisine birden dioo kaynana falda bebk vardi diyoo buaradada soru sorun cok ne zaman bebek gelio dusunuomusunz diye..
nasıl birşey ki bu küçüçük kırıntılar bizim kocaman umutlar oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?