Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet sancısı ama hafifArkadaşlar merhaba hissettiğiniz ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi yaşayanlar yazabilir mi![]()
Merhaba 1 buçuk ay önce düşük yaptım. Fakat hissettiklerimi yazayım yine de.Arkadaşlar merhaba hissettiğiniz ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi yaşayanlar yazabilir mi![]()
Yanıtınız için çok teşekkür ederim umarım tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziMerhaba 1 buçuk ay önce düşük yaptım. Fakat hissettiklerimi yazayım yine de.
İlk önce adetim bittikten 1 hafta sonra sebepsiz ağlama krizlerim oldu çok çok erken belirti için belki psikolojik ama sebepsiz ağlıyordum. Sonra adetime 12 gün kala kasığımda 4 5 saniyelik bıçak kesiği gibi ağrı giriyordu sonra en belirgin belirtim de göğsümdeki ve bedenimdeki yeşil damarların çıkmasıydı. Bazen beyaz bazen su gibi akıntı, geceleri uykusuzluk ve idrara çıkma
Bu şekildeydi![]()
Adet sancısı ama hafif
Bel ağrısı
Kremsi beyaz akıntı
Kasıkta batma denen şey saçma geliyodu okurken ama onu da yaşadım![]()
Benim de 10 günüm var ve aynı belirtileri yaşıyorum bide bunlara bel ağrısı eklendi bekliyorum bakalım heyecanla inşallah tekrar nasip olurKremsi bi akıntı birkaç gündür bende de oluyor adetime 10 gün kadar var birde birkaç gündür sol kaşığımda baskı hissediyorum özellikle yüz üstü yattığım zaman bu da belirti mi acaba bebek istediğimiz için psikolojik mi yoksa bilemedim![]()
Baskı konusunda bişey diyemiycem canım cokta dinleme kendini yoksa midende bulanmaya başlar ben gibiKremsi bi akıntı birkaç gündür bende de oluyor adetime 10 gün kadar var birde birkaç gündür sol kaşığımda baskı hissediyorum özellikle yüz üstü yattığım zaman bu da belirti mi acaba bebek istediğimiz için psikolojik mi yoksa bilemedim![]()
İnan çoğu şeyi biz belirti diye yaşıyoruz zatenBaskı konusunda bişey diyemiycem canım cokta dinleme kendini yoksa midende bulanmaya başlar ben gibiben öyleydim
Bende aynı sen gibiydimİnan çoğu şeyi biz belirti diye yaşıyoruz zatenkendimizi dinleyince öyle oluyor valle ama bunu yapmaktan alamıyorum kendimi
InşallahBende aynı sen gibiydimrabbim yüzüne gülsün inşallah
Benim de 10 günüm var ve aynı belirtileri yaşıyorum bide bunlara bel ağrısı eklendi bekliyorum bakalım heyecanla inşallah tekrar nasip olurhemen hemen aynı günlerimiz
Baskı konusunda bişey diyemiycem canım cokta dinleme kendini yoksa midende bulanmaya başlar ben gibiben öyleydim
Ya bu kadar da yanıltmaz diyorumHaklısın galiba vücudumuz bizi yanıltıyor![]()
Ya bu kadar da yanıltmaz diyorum
Bak az önce yemekten kalktım şuan midem kazınıyor ilk gebeliğimde de olmuştu off çok zor beklemek![]()