• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileriniz nelerdi

dlrfn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
155
82
18
30
Arkadaşlar merhaba hissettiğiniz ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi yaşayanlar yazabilir mi 🙏

Arkadaşlar merhaba hissettiğiniz ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi yaşayanlar yazabilir mi 🙏
Merhaba 1 buçuk ay önce düşük yaptım. Fakat hissettiklerimi yazayım yine de.
İlk önce adetim bittikten 1 hafta sonra sebepsiz ağlama krizlerim oldu çok çok erken belirti için belki psikolojik ama sebepsiz ağlıyordum. Sonra adetime 12 gün kala kasığımda 4 5 saniyelik bıçak kesiği gibi ağrı giriyordu sonra en belirgin belirtim de göğsümdeki ve bedenimdeki yeşil damarların çıkmasıydı. Bazen beyaz bazen su gibi akıntı, geceleri uykusuzluk ve idrara çıkma
Bu şekildeydi 🙄

Merhaba 1 buçuk ay önce düşük yaptım. Fakat hissettiklerimi yazayım yine de.
İlk önce adetim bittikten 1 hafta sonra sebepsiz ağlama krizlerim oldu çok çok erken belirti için belki psikolojik ama sebepsiz ağlıyordum. Sonra adetime 12 gün kala kasığımda 4 5 saniyelik bıçak kesiği gibi ağrı giriyordu sonra en belirgin belirtim de göğsümdeki ve bedenimdeki yeşil damarların çıkmasıydı. Bazen beyaz bazen su gibi akıntı, geceleri uykusuzluk ve idrara çıkma
Bu şekildeydi 🙄
Yanıtınız için çok teşekkür ederim umarım tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏 benimde adetime 10 gün var ama birkaç gündür sol kaşığımda oluşuyor anlık özellikle geceleri ve yüz üstü yattığım zaman bu bir belirti mi bilemedim ama yazmak istedim yine de

Kremsi bi akıntı birkaç gündür bende de oluyor adetime 10 gün kadar var birde birkaç gündür sol kaşığımda baskı hissediyorum özellikle yüz üstü yattığım zaman bu da belirti mi acaba bebek istediğimiz için psikolojik mi yoksa bilemedim 🤷🏼‍♀️

Yorgunluk ve kasık ağrısı. net hatırlıyorum cenazeye gitmiştik o hafta memlekete öldüm orada. Dönünce test yaptık pozitif.

Sabah test yapıp bakacağım ama şüphelerime göre yorgunluk, halsizlik, kasıklarda yanma gibi bir ağrı, ayaklarda üşüme. Oğlumda süpriz olduğu için hiç belirtilerimin farkına varmamıştım. Bakalım hayırlısı 🤷🏻‍♀️🤲

Kremsi bi akıntı birkaç gündür bende de oluyor adetime 10 gün kadar var birde birkaç gündür sol kaşığımda baskı hissediyorum özellikle yüz üstü yattığım zaman bu da belirti mi acaba bebek istediğimiz için psikolojik mi yoksa bilemedim 🤷🏼‍♀️
Benim de 10 günüm var ve aynı belirtileri yaşıyorum bide bunlara bel ağrısı eklendi bekliyorum bakalım heyecanla inşallah tekrar nasip olur 😊 hemen hemen aynı günlerimiz

Baskı konusunda bişey diyemiycem canım cokta dinleme kendini yoksa midende bulanmaya başlar ben gibi 😄 ben öyleydim

Baskı konusunda bişey diyemiycem canım cokta dinleme kendini yoksa midende bulanmaya başlar ben gibi 😄 ben öyleydim
İnan çoğu şeyi biz belirti diye yaşıyoruz zaten 😂 kendimizi dinleyince öyle oluyor valle ama bunu yapmaktan alamıyorum kendimi

Benim iştahım da çok açıldı bu aralar çok yiyorum hep aklım mutfakta 😂

Back