Hoşgeldin Şekerim.Nasılsın..
Ayyyy kızzlarr yaaa inşlhh..Ard arada hepimizzden hamilelik haberleri gelir...Her ay hamilemiyim acaba die bir sürü belirti yaşardım bu ay hiç bişey YOk.Yumurtlama dönemlerinde Çok çalıştınızmı??:)
vallaha ben çok çalıştım o hafta
ama artık bıraktım yeter yani yaaa su kuşu olduk:roflol:
Kaç gün Geçti canım adetinden..Ayy bende pazartesiye kadar adet görmessen test yapcam ama daha 23.de adet görmem lazım.Bakalım inşlh..
KIz sorma aynen bizde ölee..Beya uğraş verdik bakalım hayırlısı.Her Yöntemi denedim bu ay.ama umutsuzum her ay olduğu gibi gene kırmızılar gelecek gibi hissediyorum..
Yumurtlama dönemimde ne diyorsun kaydirigubbakcemile3ÇAtlatma iğnesiyle çatladığı için gününü de bildiğim için süper geçti ama unutmayınki her yumurta çatladığında döllenmez miş
mrb kıslarrr
Ya bu ay benim yumurtlama dönemimde sağ kasımda aşırı bi sancı oldu.doktora gittim yumurtlama dönemlerinde bağzı kadınların sancı olabiliyo felan dedi.belki bebek gelebilir dedi. bi kaç gün daha sürdü o sancı bidahada olmadı şuandada hiç bişey Yok.
mrb kıslarrr
bozocum ne o portakal mortakal fıstık gibi bi kıs mı geliyor yoksa hı? hadi bakalım inşallah..))
mrb canım sana özel yazdığım msj ı hala okumamışsınklava: bi bak lütfen..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?