En erken hamilelik belirtileri

Hoşgeldin Şekerim.Nasılsın..

iyiyim nolsun kaydirigubbakcemile2 bugün yarın derken pazartesi test yapmaya karar verdim CADIARZU baksana bikaç kişi 2-3 gün sonra regl olmuş.garantiye alayım dedim.sengözlerimebaksanab regl olmazsam inşallah...:Saruboceq:

Ayyyy kızzlarr yaaa inşlhh..Ard arada hepimizzden hamilelik haberleri gelir...Her ay hamilemiyim acaba die bir sürü belirti yaşardım bu ay hiç bişey YOk.Yumurtlama dönemlerinde Çok çalıştınızmı??:)

vallaha ben çok çalıştım o hafta
ama artık bıraktım yeter yani yaaa su kuşu olduk:roflol:

Kaç gün Geçti canım adetinden..Ayy bende pazartesiye kadar adet görmessen test yapcam ama daha 23.de adet görmem lazım.Bakalım inşlh..

bozocum ne o portakal mortakal fıstık gibi bi kıs mı geliyor yoksa hı? hadi bakalım inşallah..))

Kaç gün Geçti canım adetinden..Ayy bende pazartesiye kadar adet görmessen test yapcam ama daha 23.de adet görmem lazım.Bakalım inşlh..

bugün regli günüm..ama sadece memişler arada bi şişiyor o kadar...ben bişey anlamadım :1no2:

Yumurtlama dönemimde ne diyorsun kaydirigubbakcemile3ÇAtlatma iğnesiyle çatladığı için gününü de bildiğim için süper geçti ama unutmayınki her yumurta çatladığında döllenmez miş

Ya bu ay benim yumurtlama dönemimde sağ kasımda aşırı bi sancı oldu.doktora gittim yumurtlama dönemlerinde bağzı kadınların sancı olabiliyo felan dedi.belki bebek gelebilir dedi. bi kaç gün daha sürdü o sancı bidahada olmadı şuandada hiç bişey Yok.

Yumurtlama dönemimde ne diyorsun kaydirigubbakcemile3ÇAtlatma iğnesiyle çatladığı için gününü de bildiğim için süper geçti ama unutmayınki her yumurta çatladığında döllenmez miş

eeeee yani ha bire çalışmı dion sen
yok valla 5 i ile 10 arası gösteriodu hakkatten 10 unda acayip sancımda oldu anladım ve 12 side dahil 3 ünde başladım çalıştım 3-4 gündür bıraktım yaaa
bırakmicakmışmıyız yani:uhm:

benim de mutlaka sancım olur anlarım o günü doktorda sebebin o olduğunu sölemişti o yüzdende ii değerlendirdim yani hele bu ay çok belirgindi ayağımı kastı falan artık kısmet bundan sonrası...

Baklım.inşlh.kızlar haberleşelim mutlaka ben çok merak ederim sizleri.Yazın hepinizde lütfen ahber alır almaz.olumlu yada olumsuz..

ceylan nerdesin kıssss?...)) valla karabatak gibisin bi görünüp bi kayboluyosun..))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…