Hoşgeldiniz canlar. Ceylannnnn hiç yakışıyor mu sanaklava: bak beni de ağlattın. Niye böyle yapıyorsun yaaaaasenağlama. Kızım bize de verecek Rab'bim inşallah hayırlısıyla. Bak bizim de sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var haftada en 2 kez görüşüyoruz. Onların birinin 3 yaşında kızı var maskotumuz resmen, benimle de arası süpeer. Diğer arkadaşım da doğurmak üzere, sabah akşam gelecek kızı yani. Bunlar eşimin çocukluk arkadaşları. Ben ne yapayım? Üzülme lütfen. Hem belki de hamişsindir sen.:Saruboceq: Allah'ım ne olur hepimize aramadan, beklemeden nasip et hayırlı evlatlar ya Rab'bim (amin):Saruboceq:
rabbimden başka kimseye sığınmıyorum hepimiz için dua ediyorumboşver güzelim öle şeyler düşünmeyin Allah herşeyin en iyisini bilendir hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alıcaz kucağımıza ama biraz sabır gerek mutlaka olacak sabredicez başka çare yok sabır ve dua :Saruboceq:
ozaman toplanıp geliosunuz ütye valla:)))))))
ceylan sana gelince ne güzel işte atmışlar kucağına uğurdur kız inşallah karnına koysun rabbim inşallah:Saruboceq:
Amin ceylanım amin inşallah. Ama benim gözler durmuyooooosenağlama
bende seni seviyorum gebert vallakötükedihüso
inşallah hamiş kalacağız umutluyum şubat bitmedi sadece kucağıma verilmesi iyi olmadı
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ağlamadım ağlamadım sizlerin aranıza gelince boşaldımm baharcan'cım görmen lazımdı miniminnacık melek allah sende tez zamanda kucağına alırsına.s.
Biliyorum ne kadar minik ne kadar masum olduğunu ama ben onu haketmiyorum benimde moralim çok bozuk çok kötü bi anneyim ben
Nasıl bir laf allahın gücüne gider sakın deme hiç yakıştıramadım sana neden kötü annesin sigarayı bırakmadın dimi günah ya meleğin ciğerlerine o illet meleğinden değerli mi irades
Tamam tamam toparlanıyorum hemen canım Ceylanım, ben de sana kıyamam canımcım.
Baharcan sana noldu kuzum?
hepimizin karnına birer ikişer üçer selocanlar konsun:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?