En erken hamilelik belirtileri

ağlama meleğim bizlerinde olacak inan kokusunu duyduğum için kötü oldum allah hepimizi fazla bekletmesin sağlıklı melekler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

rabbimden başka kimseye sığınmıyorum hepimiz için dua ediyorum
ozaman toplanıp geliosunuz ütye valla:)))))))
ceylan sana gelince ne güzel işte atmışlar kucağına uğurdur kız inşallah karnına koysun rabbim inşallah:Saruboceq:

Amin hepimizin karnına konsun hepimize uğur getirsin

amin amin amin :Saruboceq: gncam gelirim güzelim ben yeterim hepsine severim ütü yapmayı kaçılın yoldan ben geliyorum delikafadulden

hadi ama toparlanın kızlar sürekli yasmı tutucaz olmuyor diye dua edelim sadece ..verecek olan Rabbim hepimize verir hayırlısıyla...inşallah..
ağlamak yok döferim hepinizi:mymeka:klava:

Biliyorum ne kadar minik ne kadar masum olduğunu ama ben onu haketmiyorum benimde moralim çok bozuk çok kötü bi anneyim ben

ooo kızlar toparlanın diyorum dağılın demedim ya bırakın şu konuları daha güzel şeyler konuşsanıza mesela erkek olursa adı ne olcak kız olursa? söleyin bakalım :)hihoyyyt

Biliyorum ne kadar minik ne kadar masum olduğunu ama ben onu haketmiyorum benimde moralim çok bozuk çok kötü bi anneyim ben

Nasıl bir laf allahın gücüne gider sakın deme hiç yakıştıramadım sana neden kötü annesin sigarayı bırakmadın dimi günah ya meleğin ciğerlerine o illet meleğinden değerli mi irades

Tamam tamam toparlanıyorum hemen canım Ceylanım, ben de sana kıyamam canımcım.
Baharcan sana noldu kuzum?

hiç yaa valla umut dünyası kızım göğüslerimi yoklamaktan sapık gibi oldum yaaaa:roflol:

Nasıl bir laf allahın gücüne gider sakın deme hiç yakıştıramadım sana neden kötü annesin sigarayı bırakmadın dimi günah ya meleğin ciğerlerine o illet meleğinden değerli mi irades

evet doğru söylüyosun ben iradesiz kafasızın biriyim ama olmuyo çok fena bağımlıymışım ben
tabiki hiçbişey meleğimden değerli diil ama beceremiyorum hergün söz veriyorum kendime hergün deniyorum ama basaramıyorum bi türlü
Allahım affetsin korusun meleğimi nolur banada yardım etsin bırakıyım şu pisliği

Ben bilmiyorum ismini ne koyarız, ama benim kociş Osman, Ömer gibi isimleri falan koymayı önerir herhalde erkek olacak olursa, öyle modern takılmaz.

hepimizin karnına birer ikişer üçer selocanlar konsun:jeyyar:

A miiiin inşallah canım ama valla ben hala bişey anlamadım yaaaaaaaaaa fisfisfis sana noldu kim kucağına ne koydu valla gelicem bak oraya haaaaaaaaaklava:

Baharcan yorum bile yapmıyorum kuzum sana. Çok ayıp yaaaa, bebişim olsun bana tutunsun diye dua ettiğin günleri unuttun mu? At sigarayı artık ve birdaha elini sürme ona, Allah Allah yaaa, gelmiyeyim bak oraya...... Bebeğini boğuyorsun kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…