naber kıslar moralım çok bozuk üst katta yeni doğan bebek vardı komşuluk hakkıdır dedik hiç görmediğimiz halde gittik ondan önce bebe mağazası tabii benim gözler dolu dolu sonra çıktık üstkata Allahım analı babalı büyütsün kollarımın arasına vermezler mi daha 14 günlük içim parçalandı
Rabbim yalvarıyorum hepimize sağlıklı hayırlı melekler nasip et kokusu hala tenimde
naber kıslar moralım çok bozuk üst katta yeni doğan bebek vardı komşuluk hakkıdır dedik hiç görmediğimiz halde gittik ondan önce bebe mağazası tabii benim gözler dolu dolu sonra çıktık üstkata Allahım analı babalı büyütsün kollarımın arasına vermezler mi daha 14 günlük içim parçalandı
Rabbim yalvarıyorum hepimize sağlıklı hayırlı melekler nasip et kokusu hala tenimde
Yüreğim acıyor umutla alakası yok sakın kızmayın bana ..Sadece tek dayanağım sizlersiniz
amin inşallahh gncam ve bozo hgdiniz.. Ceylan cım sıkma canını inşaallah hepimiz hamiş olucaz biricik bebişlerimize...
bende seni seviyorum gebert vallakötükedihüsominik kuşşşş aypma böle seninde kucağında olcak öle bişi az kaldı biraz sabır bebişiiiimmmm nütten amma:))))
seni çooooooooook seviyorum üzülme sakın gebertirim bak seniklava:
inşallah hamiş kalacağız umutluyum şubat bitmedi sadece kucağıma verilmesi iyi olmadıamin inşallahh gncam ve bozo hgdiniz.. Ceylan cım sıkma canını inşaallah hepimiz hamiş olucaz biricik bebişlerimize...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hayırdır ceylancııııııım noldu sana kıyamam ben...
kıyamam sana üzülme ağlama sakın Allahım sesimi duysun hemen yollasın meleğini ..
amin inşallahh gncam ve bozo hgdiniz.. Ceylan cım sıkma canını inşaallah hepimiz hamiş olucaz biricik bebişlerimize...
kadisim iyiyim saol canım sen nasılsın gncam olur böle şeyler biz böleyik işte bağladıkmı bırakmayız hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?