En erken hamilelik belirtileri

aminnnn:Saruboceq:

Yüreğim acıyor umutla alakası yok sakın kızmayın bana ..Sadece tek dayanağım sizlersiniz

kıyamam sana üzülme ağlama sakın Allahım sesimi duysun hemen yollasın meleğini ..

hayırdır ceylancııııııım noldu sana kıyamam ben...

amin inşallahh gncam ve bozo hgdiniz.. Ceylan cım sıkma canını inşaallah hepimiz hamiş olucaz biricik bebişlerimize...

Yüreğim acıyor umutla alakası yok sakın kızmayın bana ..Sadece tek dayanağım sizlersiniz

minik kuşşşş aypma böle seninde kucağında olcak öle bişi az kaldı biraz sabır bebişiiiimmmm nütten amma:))))
seni çooooooooook seviyorum üzülme sakın gebertirim bak seniklava:

Hoşgeldiniz canlar. Ceylannnnn hiç yakışıyor mu sanaklava: bak beni de ağlattın. Niye böyle yapıyorsun yaaaaasenağlama. Kızım bize de verecek Rab'bim inşallah hayırlısıyla. Bak bizim de sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var haftada en 2 kez görüşüyoruz. Onların birinin 3 yaşında kızı var maskotumuz resmen, benimle de arası süpeer. Diğer arkadaşım da doğurmak üzere, sabah akşam gelecek kızı yani. Bunlar eşimin çocukluk arkadaşları. Ben ne yapayım? Üzülme lütfen. Hem belki de hamişsindir sen.:Saruboceq: Allah'ım ne olur hepimize aramadan, beklemeden nasip et hayırlı evlatlar ya Rab'bim (amin):Saruboceq:

minik kuşşşş aypma böle seninde kucağında olcak öle bişi az kaldı biraz sabır bebişiiiimmmm nütten amma:))))
seni çooooooooook seviyorum üzülme sakın gebertirim bak seniklava:
bende seni seviyorum gebert vallakötükedihüso
amin inşallahh gncam ve bozo hgdiniz.. Ceylan cım sıkma canını inşaallah hepimiz hamiş olucaz biricik bebişlerimize...
inşallah hamiş kalacağız umutluyum şubat bitmedi sadece kucağıma verilmesi iyi olmadı
hayırdır ceylancııııııım noldu sana kıyamam ben...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıyamam sana üzülme ağlama sakın Allahım sesimi duysun hemen yollasın meleğini ..

Ağlamadım ağlamadım sizlerin aranıza gelince boşaldımm baharcan'cım görmen lazımdı miniminnacık melek allah sende tez zamanda kucağına alırsına.s.

kadisim iyiyim saol canım sen nasılsın gncam olur böle şeyler biz böleyik işte bağladıkmı bırakmayız hihoyyyt

bizler burda Allah a her dakika dua edyrz bizede eli ayağı düzgün sağlıklı hayrlı evlat nasip et diye bazı vicdnszlarda bebeklerini dverek öldryolar sabah iledm tw de deli oldum ya bu nasıl bi vicdan klava:

boşver güzelim öle şeyler düşünmeyin Allah herşeyin en iyisini bilendir hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alıcaz kucağımıza ama biraz sabır gerek mutlaka olacak sabredicez başka çare yok sabır ve dua :Saruboceq:

kadisim iyiyim saol canım sen nasılsın gncam olur böle şeyler biz böleyik işte bağladıkmı bırakmayız hihoyyyt

ozaman toplanıp geliosunuz ütye valla:)))))))
ceylan sana gelince ne güzel işte atmışlar kucağına uğurdur kız inşallah karnına koysun rabbim inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…