En erken hamilelik belirtileri

senın de ıkıncı cızgı sılık cıktı ya renksız mıydı bende kontrol cızgısı kıpkırmızı 2ıncı cızgı renksız ama bellı oluyo sende nasıldı

kontrol cizgisi hep kipkirmizidir zaten.emin olmak icin esine goster. bende de cok hafifti. acaba ben mi oyle gormek istiyorum die supheye dusmustum.esim bakmisti ve oda gormustu silik cizgiyi.ama belli belirsizdi

evet evet daha fazla dayanamıcam yarın tutturucam esım gotursun benı ogrenmek ıstıyorum bı an once
canimcim ben adetime 5 gun kala silik cizgi gordum. aksamina kan verdim ve pozitif oldugunu ogrendim. darisi basina insallah

buketcım ıkıncı cızgıyı renksız hafıf karartı gıbı mı gordun lüyyyfffeeennn söyleeeee:çok üzgünüm:

öslem bence sen şimdi acilden gidip test yaptırırsın ınnnnnnnn tutmayın özlemi şaka bi yanada valla iş durumun musaitse yarın hemen bi kan testi yaptırrr ve yarın sabah hepimise hamiş haberini yolla oki miiiiii inşşş:Saruboceq:

yani oyle pembe gibi deildi.rengini tam hatirmaliorum.sabah ilk idrarla mi yaptin? canim yarin git bi kan testi ver.aklindaki tum soru isaretleri yok olsun.hem kendine boyle eziyet etmezsin ki bana bebisin var gibi geldi

kontrol cizgisi hep kipkirmizidir zaten.emin olmak icin esine goster. bende de cok hafifti. acaba ben mi oyle gormek istiyorum die supheye dusmustum.esim bakmisti ve oda gormustu silik cizgiyi.ama belli belirsizdi

inanamıyorum daha dogrusu ınanmak ıstemıyorum galıba gordugume esıme mesaj yolladım sımdı zaten gostercem ona da yanlız 3-4dk ıcınde cıktı bu sey hala daha aynı yanı zaman gectıkce degısmıyo sonucc heralde esım gelene kadar da degısmez kalır ıkı snıyede bı bakıp duruyom zaten elımde tekrar tekrar dogru mu goruyom dıye yarın kesın gıtmem lazımmmm ve bu sonucu kesın ogrenmem lazım zaten adet gunummm

ama bak sakın kendini şartlandırma tatlıcım yani ben çıkmıcak negatif biliyom diye diye kendime telkin vere vere gittim kan testine ay negatif deyince kadın mor oldum resmennnnnn:mymeka:

kalbım yerınden cıkıcak sankı:bbo:
yani oyle pembe gibi deildi.rengini tam hatirmaliorum.sabah ilk idrarla mi yaptin? canim yarin git bi kan testi ver.aklindaki tum soru isaretleri yok olsun.hem kendine boyle eziyet etmezsin ki bana bebisin var gibi geldi

yarın esımın ızın gunu benım de ogelene kadar dersım dıbımızde hastane var hemen zaten sabahtan verırım kan derse gırerım oglen cıkısta gıder sonucu alırım ama tabııı oglen olmayı bılmezzz:bbo:

ama bak sakın kendini şartlandırma tatlıcım yani ben çıkmıcak negatif biliyom diye diye kendime telkin vere vere gittim kan testine ay negatif deyince kadın mor oldum resmennnnnn:mymeka:

ben zaten olumsuz dıyerekten gıdıcem ve kendımı ona hazırlıycam bundan emınım hamıle oldugum cıkarsa ıste o benım ıcın mucıze gıbı bısıy olur :1no2:ucarım heralde

ebruskocum o dediğin iğneyi bilmiyorum tatlım.
Özlem hamiş olma ihtimalin yüksek canım, en son yaptığı testi idrarını en az 4 saat tutarak mı yaptın? Yarın sabah tekrarla testi testin varsa ve hemen kan testi yaptır çatlattın bizi haaaa.

Fatima38 şimdi gördüm güzel haberini. Hayırlı olsun Allah ağlıkla kavuştursun bebişinize. Allah'ım bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah (amin).

naber kıslar moralım çok bozuk üst katta yeni doğan bebek vardı komşuluk hakkıdır dedik hiç görmediğimiz halde gittik ondan önce bebe mağazası tabii benim gözler dolu dolu sonra çıktık üstkata Allahım analı babalı büyütsün kollarımın arasına vermezler mi daha 14 günlük içim parçalandı
Rabbim yalvarıyorum hepimize sağlıklı hayırlı melekler nasip et kokusu hala tenimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…