senın de ıkıncı cızgı sılık cıktı ya renksız mıydı bende kontrol cızgısı kıpkırmızı 2ıncı cızgı renksız ama bellı oluyo sende nasıldı
evet evet daha fazla dayanamıcam yarın tutturucam esım gotursun benı ogrenmek ıstıyorum bı an oncevalla gülüm ne ışığına tutarsan tut o kadar nettiki benim tek çizgi yani ne kadar görmek istediysem de tık yoktu yani bence görmüşsündür sen o ikinci çizgiyi ama ümitlenmemek için inanamıyosundur.Hayırlısı tabi bence sen yarın kan testine git be güzelim bu bekleyiş adamı manyak ediokafamçokkarıştı
canimcim ben adetime 5 gun kala silik cizgi gordum. aksamina kan verdim ve pozitif oldugunu ogrendim. darisi basina insallah
evet evet daha fazla dayanamıcam yarın tutturucam esım gotursun benı ogrenmek ıstıyorum bı an once
buketcım ıkıncı cızgıyı renksız hafıf karartı gıbı mı gordun lüyyyfffeeennn söyleeeee:çok üzgünüm:
kontrol cizgisi hep kipkirmizidir zaten.emin olmak icin esine goster. bende de cok hafifti. acaba ben mi oyle gormek istiyorum die supheye dusmustum.esim bakmisti ve oda gormustu silik cizgiyi.ama belli belirsizdi
kalbım yerınden cıkıcak sankı:bbo:öslem bence sen şimdi acilden gidip test yaptırırsınınnnnnnnn tutmayın özlemi şaka bi yanada valla iş durumun musaitse yarın hemen bi kan testi yaptırrr ve yarın sabah hepimise hamiş haberini yolla oki miiiiii inşşş:Saruboceq:
yani oyle pembe gibi deildi.rengini tam hatirmaliorum.sabah ilk idrarla mi yaptin? canim yarin git bi kan testi ver.aklindaki tum soru isaretleri yok olsun.hem kendine boyle eziyet etmezsin ki bana bebisin var gibi geldi
meraba canımm adet olmana ne kadar var
ama bak sakın kendini şartlandırma tatlıcım yani ben çıkmıcak negatif biliyom diye diye kendime telkin vere vere gittim kan testine ay negatif deyince kadın mor oldum resmennnnnn:mymeka:
Hımmm, neyse kimsenin selam aldığı yok anlaşılan, iyi akşamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?