En erken hamilelik belirtileri

ayyyyyyyyyyyyyyyy benım bugun 6tane cızım yapmam gerekıyo ve ben hala burda savsaklıyorum bu kadar zormu bunun basından kalkmak yaa:1shok:

:Saruboceq:

aminnnn Allah ım aminnnn hepimize nasip et yarabbim:Saruboceq:

Aminnnnn:Saruboceq:

ama bend en cok korkan varmııdr bılmıyom daa umarım benımde sonum senın gıbı olurr yaniii...kacıncı denemendı bu

İnşallah Özlemcim korkma ne olur hayırlısı olsun

ilk çocuğunmu canım nezaman dan beri deniyordun

bu ikinci ayımdı çok şükür fazla beklemedim ayrıca ikinci çocuğum olucak inş. ama inanın ilk hamileliğimi hiç hatırlayamıyorum neler yaşadım bilemiyorum bu defa daha heyecanlıyım.:CüvCüv:

Bu arada eşimede mesaj gönderdim dayanamadım fazla, gelir birazdan ben çıkıyorum arkadaşlar hepinizi çok seviyorum ve dua ediyorum, Şubatta hepimiz hamiş olucaz inş. Destekleriniz için teşekkür ediyorum canlarım benim...
yarın görüşmek üzere...

ooo ozaman hemen dıer sorular gelsın kac yasındasın ve kac yasında cocugun var canımmm bız meraklıyızdır ıdare edıcen artıkınnkaydirigubbakcemile3

[

bu ikinci ayımdı çok şükür fazla beklemedim ayrıca ikinci çocuğum olucak inş. ama inanın ilk hamileliğimi hiç hatırlayamıyorum neler yaşadım bilemiyorum bu defa daha heyecanlıyım.:CüvCüv:[/QUOTE]

aaaa ben ilk zannettmiştm hadi hayrlı olsun ilk çocuğun kaç yaşnda

ay canım negüzel ikinci daha heycanlı oluyor
zaten benimde var bitane 10 yaşında ikincide senin gibi olur işallah canım ya bize de çok dua et lütfen ya ben sekiz ay önce birdüşük yaptım

ooo ozaman hemen dıer sorular gelsın kac yasındasın ve kac yasında cocugun var canımmm bız meraklıyızdır ıdare edıcen artıkınnkaydirigubbakcemile3

Ne demek canım tabiki cevaplarım ben 31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var 1.sınıfa gidiyor

aaaa ben ilk zannettmiştm hadi hayrlı olsun ilk çocuğun kaç yaşnda[/QUOTE]

oğluşum 7 yaşında canım

ay canım negüzel ikinci daha heycanlı oluyor
zaten benimde var bitane 10 yaşında ikincide senin gibi olur işallah canım ya bize de çok dua et lütfen ya ben sekiz ay önce birdüşük yaptım

Geçmiş olsun canım, Dualarım sizlerle, en kısa zamanda listenin başında görücem hepinizi inş.:CüvCüv:

Bende bugün uykudan gözlerimi açamadım ve midem bulandı, psikolojik diyordum ama boşuna değilmiş, sen de hamilesin bak gör istersen:CüvCüv:

ayy ayyy ağzından bal damlıyo inşllh ya daha bu bizim ilk denememiz bugn bide sağ kasığımda batma wardı yrrken

Kızlar çıkıyorum dedim çıkamadım ama eşim gelmek üzere ben kaçtım, kendinizi iyi bakın yarın bol bol hamiş haberi alalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…