:Saruboceq:
aminnnn Allah ım aminnnn hepimize nasip et yarabbim:Saruboceq:
ama bend en cok korkan varmııdr bılmıyom daa umarım benımde sonum senın gıbı olurr yaniii...kacıncı denemendı bu
ilk çocuğunmu canım nezaman dan beri deniyordun
Aminnnnn:Saruboceq:
İnşallah Özlemcim korkma ne olur hayırlısı olsun
bu ikinci ayımdı çok şükür fazla beklemedim ayrıca ikinci çocuğum olucak inş. ama inanın ilk hamileliğimi hiç hatırlayamıyorum neler yaşadım bilemiyorum bu defa daha heyecanlıyım.:CüvCüv:
ooo ozaman hemen dıer sorular gelsın kac yasındasın ve kac yasında cocugun var canımmm bız meraklıyızdır ıdare edıcen artıkınnkaydirigubbakcemile3
[
bu ikinci ayımdı çok şükür fazla beklemedim ayrıca ikinci çocuğum olucak inş. ama inanın ilk hamileliğimi hiç hatırlayamıyorum neler yaşadım bilemiyorum bu defa daha heyecanlıyım.:CüvCüv:
ay canım negüzel ikinci daha heycanlı oluyor
zaten benimde var bitane 10 yaşında ikincide senin gibi olur işallah canım ya bize de çok dua et lütfen ya ben sekiz ay önce birdüşük yaptım
ayyy pisikoljkmi ne miydem bunaıyor acayip uykum war uykudan kaltım ama doymdm uykuya
ayyy pisikoljkmi ne miydem bunaıyor acayip uykum war uykudan kaltım ama doymdm uykuya
hamilemisin yoksa
Bende bugün uykudan gözlerimi açamadım ve midem bulandı, psikolojik diyordum ama boşuna değilmiş, sen de hamilesin bak gör istersen:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?