korkma özlemcim, bak bende çok korkuyordum ama sonuç pozitif, yarında senden alıcaz mutlu haberi.:lepi:
hiç korkma canım işallah hayırlı haber alırsın ilk denemen allah korusun olumsuz birhaber alırsan aman ha kendini üzme canım ama bence bilmiyorum ama hamilesin belirtilerin bunu gösteriyor
benım esım gotururse yarın bellı olucak goturmezse de bekleyelım bırazcık daha derse de bıkac gun sonra yarın o ızınlııı bu arada kızlarr
mesajın burası hepınıze dınleyın bakıyımmmkaydirigubbakcemile
yarın esımın ızın gunu ve genellıkle bılgısayar acmıyoruz ogun basbasa gecıırıyoruzz gezıyoruz fılan tum gunu bırbırımızle ılgılenerek gecırıyoss yanı eger yarın kana gıdersem ve hemen haberı getıremezsem kii((sayet olumluysa) bana sakın kızmayın olur mu bakın onceden haber verıyorum... olumsuzsa zaten sonra da ogrensenız olur heralde:1no2:
fatima hamilesin herhalde teprikler canım allah kucağına almayı nasip etsin nekadarlık nezaman öğrendin ay çok güzel
bana dua edın kızlarrrr :Saruboceq::çok üzgünüm::Saruboceq:
Tamam canım sen tek hamiş olda biz biraz geç ögrenelim hiçönemli değilhihoyyyt
evet canım az önce ögrendim bende, çok şaşkınım, adetim üçgün geçmişti bugün test yaptım sonuç pozitif:CüvCüv:
dualarımız seninle canım ama ne sonuç alırsan al hakkına hayırlısı bitanem ama bizide çok merakta burakma
bana dua edın kızlarrrr :Saruboceq::çok üzgünüm::Saruboceq:
çok güzel fatima kan testimi idrarmı yaptırdın
saolun kızlar hepınız cok ıyısınız yaaaŞeniz
yok cok merakta bırakmam aksamsı yada en gec ertesı gun sabah mutlaka yazarımm:Saruboceq:
Sürekli aklımdasınız dua ediyorum, inş. yarın sonucun pozitif olacak özlemcimkaydirigubbakcemile5
korkma özlemcim, bak bende çok korkuyordum ama sonuç pozitif, yarında senden alıcaz mutlu haberi.:lepi:
aaaa hamilemisin çok sewndm bak bide korkuyodun hadi hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt
evet canım ya çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür, darısı tüm ekleyenlerimiz için olsun, saol canım :CüvCüv:
canım sen korkuyomuydun sonuc negatıf cıkcak dıyesüprizzzzz
evet canım ya çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür, darısı tüm bekleyenlerimiz için olsun, teşekkür ederim saol :CüvCüv:
evet çok ama sonra kendi kendimi teselli ediyodum bu ay olmazsa martta olur diyordum...
evet çok ama sonra kendi kendimi teselli ediyodum bu ay olmazsa martta olur diyordum...
ilk çocuğunmu canım nezaman dan beri deniyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?