evet Allah korudu can kaybı yokmuş heralde 1 kişi ölmüş oda kalp krizinden ölmüş
sanada geçmiş olsun canım.
mrh kızlar benım adete 10 kal göğüslerim şişer yine şişti sadec tek farklılık kasığım sağ tarafı birgün botunca hiç durmadan ağırdı birde arad bir yandı belki inşallah olmuştur beğim beniledir
kız hamiş anneler sizde böyle birsey oldumu
Fatima38 ben tam dedigin gibi olmuştum acaip gazım vardı kısssssss hadi hayırlısı:))
Arkadaşlar banada yardım edin lütfen.
3,aşılamam için hazırlanıyordum fakat adet olmadım bugün adetim geçeli 8 gün oldu.şimdiye kadar hiç gecikmemişti.4 sefer idrar tahlili yaptım hepsinde 2,çizgi silik çıktı.dün kan tahlili verdim malessef sonuç 0,5 dr a gittim vajinal ulturasonla baktı kist falan yok fakat küçük bir karartı görmüş.geç gebelik olabilir dedi ve pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yaparız dedi.sol kasığımda sürekli seğirme gibi bir hareket var.benim durumum hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olun bana
3,aşılamam için hazırlanıyordum fakat adet olmadım bugün adetim geçeli 8 gün oldu.şimdiye kadar hiç gecikmemişti.4 sefer idrar tahlili yaptım hepsinde 2,çizgi silik çıktı.dün kan tahlili verdim malessef sonuç 0,5 dr a gittim vajinal ulturasonla baktı kist falan yok fakat küçük bir karartı görmüş.geç gebelik olabilir dedi ve pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yaparız dedi.sol kasığımda sürekli seğirme gibi bir hareket var.benim durumum hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olun bana
CEEEEEEYYYYYLAAAAAAAAAANN bende hamilemiyim sence söyle bakalım fıısstık!...Bu ara duymuyosun beni ama neyysee..
senin bebişin nekadarlık kadisim :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?