En erken hamilelik belirtileri

Geldim kuzularim.. yirtmayin kendinizi..valla ne cok ceneniz var lenn... bi yemege gittim geldim... atlamis sayfalar..kokoslar fazla yazamiyorum aciyorum sayfayi patron is buyuruyo unutuyom sizi.. kizlar ben su patronu oldursemmi ne sizden ayirip duruyo beni klava:

kadisim ne güzel yazmışsın yeni olmana rağmen kaynaştın bağımlılık yapıyoruz
ben müşterilerime diyorumki sistemler çok yavaş tüühh yine sistem gitti :1hug:

Teşekkür ederim ceylancım o senin güzelliğin canım kaydirigubbakcemile5 Eh galiba bi 10 puanı hakettim :jeyyar:veeeeeeeeee kesinlikle bağımlılık yapıyorsunuz valla kısssssslarrrrrrrr

benmim bu aralar iştahım acayip açık herkestede iştahsızlk oluyomuş yoksa adetmi olucam ben adet öncesi böyle olurdm hep :s

yok kıs sakın bebişi hapistemi doğurmak istiyon kıs allah korusun anaaammm

merhaba kızlar bende yenı anne adayıyım 6+6haftalıgım ama hıcbır belırtı yok sızlerde nezaman belırtıler basladı:ecrin_bebek:

taba kız allah korusun adam şüpheli bi rşekilde ölse senin bu yazıyo okuyan ciinnnet geçirdi kk yüzünden patronunu katletti sanar anam allah korusun kız

merhaba kızlar bende yenı anne adayıyım 6+6haftalıgım ama hıcbır belırtı yok sızlerde nezaman belırtıler basladı:ecrin_bebek:

Tebrikler genç annemiz nasıl öğrendin peki belirti olmadan sadece günün mü geçti gögüslerinde hassasiyet başlamadı mı :1hug:

mrh kızlar benım adete 10 kal göğüslerim şişer yine şişti sadec tek farklılık kasığım sağ tarafı birgün botunca hiç durmadan ağırdı birde arad bir yandı belki inşallah olmuştur beğim beniledir
kız hamiş anneler sizde böyle birsey oldumu

burcu 87 Allah tamamına erdirsin inşallah canım....

kıs tuba ellikere sordum gittin hem bana cvp verrrrrrrr sen 8 haftalıkken bebişini hissetmişsin ya nası bişeydi banada anlat dikkat edim belki hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…