En erken hamilelik belirtileri

canım 24 Şubattı dimi bence cuma günü sabahtan yaptır çok mu heyecanlısın kuzumma.s.

çok hemde çok yaa nden böle şartlandım bu ay anlamadımda hep 6. aya takılmıştım bundan önce tınlamıodum ama bu ay bi umutla bekledim ondan herhaldea.s

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Niye ağlayacakmışsın bakim agzından yel alsın, aglamazsın hep gülersin inş.:1hug:

iyiyim canımm..iyiyiz yani çok şükür...2 gün öncesine kadar hiçbişe yiyip içemiyodum bulantıdan normal hayatıma döndüm 2 gündür..hayırdır iişallaah..nie ağlıyasın deli..

Onan cım hoş geldinnnnnnnnnnnn cümleten hoşgeldiniz kızlarrr

Canım hoşbulduk, var mı bugün güzel haber. Bak tüm hafta benim haberimle durmak yok çalışın kızlar delikafadulden cumaya kadar enaz 10 hamile çıkacak içime doğuyor :dance:

Aminnnnn...:Saruboceq:
Hamilelerin duası kabul olurmuş....:Saruboceq:

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar, hayırlı haberlerle gelirim inş. Dua etmeyi unutmayım emi...

Aminnnnn...:Saruboceq:
Hamilelerin duası kabul olurmuş....:Saruboceq:

Hepinize dua ediyorum inşallah bu hafta topikte hamile patlaması yaşancak ayaklarımı sürüyerek çıktım tahta :dance:

Tubacık bayıldınmı kısssssssss ekranı açık bırakıp işe daldı kesin bende öleyapıom genelde

Handancım nasılsın bebiş nasıl gittin mi dr a?

ne bileyim ya çok mutluyum ya şimdi kesin bişey çıkar hep kursağımda kalıyo mutluluklarım ama hala yıkılmadım ayaktayım :)))))

GİTTİM ONANCIM PITPITLARI GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR İNŞ HEM BÖLE DEVAM EDER:Saruboceq: SEN NASILSIN CANIM BEBİŞ NASI

hadi bakem fatima öncelikle afiyet şeker olsun lop lop et olsun diyelim ondan sonrada testin sonucunu alalım tamam :) herşey güzel olacak

GİTTİM ONANCIM PITPITLARI GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR İNŞ HEM BÖLE DEVAM EDER:Saruboceq: SEN NASILSIN CANIM BEBİŞ NASI

AMİN handancım AMİN, benim bebiş ağrı yapıyor bide çok kötü kabızım yaaa :çok üzgünüm: tekrar kan testi yaptırmam lazım büyümesi gerekiyormuş değerimin. İnşallah büyümüştür sonra kese kaçıncı hafta görünüyor handan?

Son düzenleme:
ya kızlar şimdi hamile heycanı hamile olçaz allahın izniyle ondan sonra bebek cinsiyetleri için meraktan ölcez oooo yyy oyyy bitermi bu 9 ay

gelsin de ben 9 ay beklemeye razıyım bide yara belası çıktı ya oofff çok moralim bozuluyor dr gitsen olmaz gitmesen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…