kaydirigubbakcemile5Düşünsene ikiz kız delikafaduldenMozijku derizki topiğin ilk kız ikizleri:1hug:
hamişlerimiz bu gün neden konuşmuyor kese yi gördün bizle işin bittimi kıs handan nerdesin muzijiku sen nerdesin
ceylan bu arada sen neden kızgınsın ?
kızlar benim leylek yola çıktı 4 marta inş meleğimi getirecek bana
yok canım cumadan kalma o kızgınlığım bugün anca korkulu olurum sabah depremle uyandık çok salladı allah hepimizi korusun :Saruboceq:
Bir de merak hergün daha fazla artıyor kan testide yaptıramıyorum çünkü çatlatma iğnesi hormon değerlerini yanlış sonuç çıkartırıyormuş hayırlısı :1hug:
kız ceylan kısss ben yaptıriimmi kan testi acaba kine yaaaaaaaa
hafta sonu bursaya kaynanamlara gitcez süpriz yaparım kadına zaten gebercek adet takip etmekten garibim maşallah yumurtlamamı ona sor bilir::)))))))
yok canım cumadan kalma o kızgınlığım bugün anca korkulu olurum sabah depremle uyandık çok salladı allah hepimizi korusun :Saruboceq:
Bir de merak hergün daha fazla artıyor kan testide yaptıramıyorum çünkü çatlatma iğnesi hormon değerlerini yanlış sonuç çıkartırıyormuş hayırlısı :1hug:
ya eylül vardı zuzu vardı derya vardı bir zamanlar ne oldu haberleri olan varmı arkadaşlar ya merak ediyorum da
Eylüll en son kanaması vardı ne oldu bilmiyorum umarım aklımdan geçen olmamıştır sağlıklılardır ..
Ndk iyi selamları var sizlere bu aralar yoğun ve stresten uzak olmalı aşılama olaak buay hayırlısıyla
Zuzuu 'da iyi genelde burda bebiş büyütüyor
haber saldın kuşlarnan kalktım geldim şekerim bak:) ceylan söölemiş gerçi ama bebik büyütoorum..
fatima38 amin inşallah
Onan bana da topicten biri demişti inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?