• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Maşallah hamişlerimize, şubat ayı uğurlu geldi....
Rumeysa tebrikler arkadaşım, hayırlı olur inş.

slmmmmm gülşah var var olmamı

rüyameysa, nerden nereye, onan, yegane, brnklc

yetermi yetmez daha ne hamişlerimiz çıkacak burdan

fatimacığım test yapsana psikolojikte olsa en azından emin olursun kafana takmassın hadi yapta daha fazla bekleme hakkımızda hayırlısı olsun negative çıkarsada sakın üzülme inş psikolojik değildir :CüvCüv:

Yarın sabah yapayımmı kızlar ne diyorsunuz çıkarmı varsa, yoksa beklesemmi biraz daha...:uhm:

Rica ederim canım, seni tebrik edememiştim ama şimdi kutluyorum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
Benim de 15 inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bugünde midem de bulantı var ayrıca gözlerimi açamıyorum uykudanmirmirmirmir, birde çok acaip bişey oldu normalde canımın çekmediği bişey burnumda kokuyor valla...kafamçokkarıştı
ama hala psikolojik olduğunu düşünüyorum...:sm_confused:

ee niye test yapmıyosun bitanem yaa
hadi koş bi test yap

Yarın sabah yapayımmı kızlar ne diyorsunuz çıkarmı varsa, yoksa beklesemmi biraz daha...:uhm:

canım belki idrarda çıkmayabilir ama kan testide yaptırabilirsin istersen idrarda yap çıkmazsa bikaçgün daha beklersin ama beklemek çok kötü diyorum ama sabır işide

merhaba ben geldımm kıslarr...bugun geçmişi okuyamıcam valla,,var mı yenı hamıleee:CüvCüv:hadıı nolur varr dıyınn var dıyınn

fatima takma bu kadar belki değilsin ama gerçekten beklemek zor iş sen en iyisi git bi hastaneye kan testini yaptır buralarda yapıveriyolar ama her yer değişiyo biliyosun senin memlekette yaparlar herhalde hayırlı haberlerle bekliyoruz hadi bakım al montunu doğru hastaneye

fatima takma bu kadar belki değilsin ama gerçekten beklemek zor iş sen en iyisi git bi hastaneye kan testini yaptır buralarda yapıveriyolar ama her yer değişiyo biliyosun senin memlekette yaparlar herhalde hayırlı haberlerle bekliyoruz hadi bakım al montunu doğru hastaneye

çok gaza getirdiniz beni :CüvCüv: izin alamam belki ama en azından eczaneden test alayım ögleden sonra....:Saruboceq:

Back