Bozo inan bende dehşetle izledim .....insan değil bunu yapan hele anne hiç değil bence nacizene fikrim ......
bencede bunlarda vicdn namına hiç bişey yok bunlardaklava:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozo inan bende dehşetle izledim .....insan değil bunu yapan hele anne hiç değil bence nacizene fikrim ......
fatimacığım test yapsana psikolojikte olsa en azından emin olursun kafana takmassın hadi yapta daha fazla bekleme hakkımızda hayırlısı olsun negative çıkarsada sakın üzülme inş psikolojik değildir :CüvCüv:
Rica ederim canım, seni tebrik edememiştim ama şimdi kutluyorum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
Benim de 15 inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bugünde midem de bulantı var ayrıca gözlerimi açamıyorum uykudanmirmirmirmir, birde çok acaip bişey oldu normalde canımın çekmediği bişey burnumda kokuyor valla...kafamçokkarıştı
ama hala psikolojik olduğunu düşünüyorum...:sm_confused:
Yarın sabah yapayımmı kızlar ne diyorsunuz çıkarmı varsa, yoksa beklesemmi biraz daha...:uhm:
Fatima kuşum bence kan testi yaptırrrr kesin sonuş
Kızlar merhabalar kimler hamiş
ee niye test yapmıyosun bitanem yaa
hadi koş bi test yap
Kan testini hastaneye gidince hemen yaparla mı yoksa uğraştırırlarmı arkadaşlar, testle uğraşmadan kana mı baktırsam acaba:uhm:
yok hemen yapıyolar
fatima saçını başını yolacam kız gitsene hastaneye çabuk işte git de gel bebiş haberini alalım
fatima takma bu kadar belki değilsin ama gerçekten beklemek zor iş sen en iyisi git bi hastaneye kan testini yaptır buralarda yapıveriyolar ama her yer değişiyo biliyosun senin memlekette yaparlar herhalde hayırlı haberlerle bekliyoruz hadi bakım al montunu doğru hastaneye