senin bıraktığın yerdeyiz sen geldin ya şimdi açılıverir kızım senin ağzında ne var böyle şubat şubat dedin milleti hamile ettin var bi hikmet ama du bakalım bizede dua et ama önce kendine
çok gaza getirdiniz beni :CüvCüv: izin alamam belki ama en azından eczaneden test alayım ögleden sonra....:Saruboceq:
canım ya öyle deme inş umut ettiğin gibi olur testin sonucu dualarımız seninle merak etme :Saruboceq:
fatima38 nereye ekleyeceğim seni kusura bakma bazen atlayabiliyorum
ayyy ne güsel kıslar yaa bi sürü hamişimiz olduuuuuuuuuuuuu
ceylannnımmm ben bebişimin kalbini atışını gördümmm sende hamiş olacaksın bak dediydi dersinnn:))
tubacıkkk sen 8.hafta hissettim demiştin ya nasıldı anlatsanabende dikkat edim merak ediom
İnş canım inş. dua edin ne olur...
ama hep hayırlısı olsun dedim şimdiye kadar, hayırlısı olsun üzülmeyeceğim...
ceylancığım bencede şubat bitmedi daha sen varsın ebru1987 var ndk var özlemacar var ben varımmm :)))) tugbayok var yamansak var gncam var ooooooooooooooooo varda var aklıma gelenler bukadar vallahi
fatima sonunda ölüm yok kendini bu kadar yıpratma hepimiz aynı konumdayız kaç kez yanıldık ama olsun allaha şükür bir sorun yok bir gün anne olcaz negatif de olsa sonuç üzülme zamanı var demekki pozitifse zaten zamanın gelmiş demektir tamam mı tatlışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?