En erken hamilelik belirtileri

yegane dışında bir kişiyi daha okudum "brnklc" hamileymiş, hem de ilk denemede :teytey:

:sm_cool:kızlarrrrrr hamileyiiiiiimmmmmmmm hamileeeeeeyiiimmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey: yegane canımmmm tebrik edeerim Allaım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallag.bizede çok dua et. ay ne güzel bir haber bu çok çok çok sevindim. :teytey::dance:a.s.

Saol canım aminnnnnnnnnnn

yegane degerin kaç çıktı canımmmm

canım sabah msn den soyledi ama yanlış hatırlamıyorsam 189 yada 198 olması lazımdı.
bir iki gün topike giremeye bilir malum yeni anne adayı diğer topiklerde bazı arastırmalar yapar kesinnnnnnnnnn:CüvCüv:

Brnklc senide tebrik ederim ne güzel hemen oluvermiş allah kucağınada almayı nasip eder inş.

ebru1987 nasılsın canım. son durum ne ?? 4-5 gündür sabah uğrayıp çıkmak zorunda kalıyorum gelişmelerden hiç haberim yok

geldimmm kızlarr ben sizi bırakırmıyımm hiççç canlarım sagolun güsel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ve hepinize dua ediyorummm

ebru1987 nasılsın canım. son durum ne ?? 4-5 gündür sabah uğrayıp çıkmak zorunda kalıyorum gelişmelerden hiç haberim yok

kedicim yumurtlama dönemimdeyim ama galiba şimdide yara var kafayı yiyicem ya geebliğe engel olup oladığı konusunda araştırma yapıyom ama yara olup olmadığını da bilmiyom kafamçokkarıştı adetime de daha 15 gün var mart 4 adet tarihim ama yumurtlama döneminde olan arılarım bile kesildi zaten çalışmalara 1 hf geçikmeli olarak başladık galiba bu ay da benden bişi olmaz sen nasılsın canım

ebrucuğum bende yaktırmıştım yaramı 3 ay oldu yaktıralı bana doktorum direk engel değil demişti ama bikaç doktora daha sordum yaranın yayılması ve büyüklüğü engel olabiliyomuş benimki genç kızlıktan bir yaraymış ve orta büyüklükteymiş bence hemen bi doktoruna git ve normal muayeneni ol kontrol amaçlı dersin yara varsa zaten hemen söyler en kısa süredede kurtulmuş olursun çünkü yaranı yakmaları için adetinin bitmesi gerekiyo sonra yakıyo ve 1 ay ilişki yasaklıyo o yüzden hemen doktoruna git tedavini ol

Selam millet patcia nasıl gidiyor hamileleik...
Ebrucum benim tanıdığım birinede yara demiş doktor ve baya ii para almış ve yakmış aradan 4 yıl geçmiş hamile kalamamış başka bir doktora gitmiş doktor neden yaktırdın ilaçla tedavisi var demiş ve şimdi yaktırıdğı için hamile kalamıyor uzmanına gitmen lazım dikkatli ol zarar verebiliyorlar.. Dikkat et cnm

yeganecim, stres yapmadan bebisini iyi besle canim...herseyden once mutlu ol...zaten bu habere kim mutlu olmaz...tanidiklarim hamis olunca benmisim gibi mutlu oluyorum, gerci herkese mutlu oluyorum...her isteyene yasatsin rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…