En erken hamilelik belirtileri

Onan yegana berna 4. kimmişş :)

ayy kızlar başardınız... ? valla bize de anlatın :)

Allah ım inş. bize de verecek

kaç haftalıkmıs canım ve ıdrar testı mı yapıp ogrendın kan mı
yaptıysan ne zaman yaptın anlatt

hepinize çok teşekkür ediyorum..
Allahım hayırlısıyla sizede nasip etsin meleklerinizi..

ben adetim 2 gün gecikince hiç umutlanmamaya çalışarak gebelik testi yaptım ve çok belirgin 2. çizgiyi gördüm ama daha doktora gidemedim..perşembe günübe randevu alabildim..ve kızacaksınız ama ilk da.s.enememizdi..

ayy canımm yaaa cok sevındım hem de ılk denemede oyle mı delikafadulden
ben de ılk kez denedım canım ya bu hafta bellı olucak ınsalla tutup tutmadgı
peki bişi daha sorucamm
bazı arkadaslarım gun asırı ılıskıye gırersen tutart dıylar ben bı kere yaptım tutar mı acaba daha sonuc bellı degıl reglıme 2gun var sen gun asırı mı beraber oldun esınle :uhm:

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Benim de 3 gün geçti adetim ve beklenen adet tarihimden 3 gün önce 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu ve şu ana kadar hiçbişey yok bekliyorum. Geçen aydan deneyimliyim ümitlenmek istemedim.

beklıyorum hayatım yaa ne olsunn carsamba gunu regl gunummm heyecanlıyım kaydirigubbakcemile

arkadaşlar benim ne zamnadandır kahverengi akıntım var sizce bir riski varmı çarşambaya randevu aldım dr. varmı bir bilginiz ağrımda oluyo nedir sizce arada pembeye dönüyo sonra tekrara açılıyo rengi

son adet tarihimden itibaren mi haftayı hesaplayabiliyoruz..

doktorlar oyle hesap yapıyolar ama sen esınle adet tarıhınde beraber olmadın kı bence yanlıs hesaplama beraber oldugun muhtemel gebe kaldıgın gunun onemlı ordan say gercek zamanını bulmak ıcın

inşallah tutarda hemen hamiş olursun..
ben şöyle diyeyim..yumurtlama günlerimi internetten hesapladım ve o hafta gün aşırı ilişkiye girdikten sonra işte bel kısmına yastık koyup çok ta değil 10-15 dakika bekledim (canım sıkıldı :) ) ne bişi yedim ne bişi içtim..bu kadar..sanırım bi hastalık yoksa bu yeterli oluyor.. :CüvCüv:

canım ıdrar testı yapmaslısın benceee artık
arkadaşlar benim ne zamnadandır kahverengi akıntım var sizce bir riski varmı çarşambaya randevu aldım dr. varmı bir bilginiz ağrımda oluyo nedir sizce arada pembeye dönüyo sonra tekrara açılıyo rengi

bı doktora gorun bıtanem ya:1no2:

çok teşekkür ediyorum..
inşallah bu sefer hamilesindir..çok isterim isteyen herkes hamiş olsun ve inanın dua ediyorum..a.s.

anladım canımmm tesekkur ederım cevapların ıcınn
özlemcim hadş bakalım sendende çift çizgi çizmeni bekliyoruz inş. seninde haberini bu hafta alırızCüvCüv

amiiinn canım ya adetımın ıkı uc gun gecmesını bekleyıp mı test yapsam ya offff bu gunlerde ıyıce kararsızlastımmmfisfisfis

Özlemcim 1-2 gün beklesem mi acaba diyorum? Geçen ay tam günümde adet oldum.Ama ondan önce yaptığım testlerim pozitif çıktı. Sonra kan testi negatif. Gerçi bu ay farklı biraz ama...Hatta iştahım azaldı bir tuhafım dünden beri bööle midem de bir tuhaf, göğüs altımdan uçlarına dooru bir ağı ve acı var ve kasıklarımda tuhaf bir adet sancısı var azcık azcık ama ne biiiliiimmm:=?

doktorlar oyle hesap yapıyolar ama sen esınle adet tarıhınde beraber olmadın kı bence yanlıs hesaplama beraber oldugun muhtemel gebe kaldıgın gunun onemlı ordan say gercek zamanını bulmak ıcın

banada çok saçma geliyor o hesaplama ama herkes öyle dediği için sordum..
teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…