En erken hamilelik belirtileri

onan cnm nasıl belirtin oldu banda anlatırmısn benımde az kaldı adete
cnm allah bebeğini kucağına almayı nasıp edr inşallah

ohh maşallah ohh maşallah
ne güzel haberler yaa
yeganecim tebrik ederim aşkııımmmmmm darısı hepimizin başına inşallah.....

ne bereketlı gun yaa supersınız vallaaa cok sevındımmm kendım hamıs haberı almıs gıbıyım vallahııı kızlar saglıkla bı gebelık gecırın ve kolayca dogumu atlatın hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh.....=)))

kızlar bısı soylıycemmm akıntım kat kat artıyo yaa tahmın edemeyecegınız kadar cok akıntım var süt rengınde lastık gıbı bu ne yaaa adetıme kaldı 2gunnnn=(((((((((

canım benım cok tatlısın yaaa mesajın guzellıgnıe bakkk kalbinin guzellıgı ıste bu Şeniz

selam ben geldim özlem ne yaptın hayatım ya bugün hep sen vardın aklımda test yaptınmı tekrar

yok canım sabah erkenden kursa gıttım daha da yenı geldım yapmadım bılmıyorum asırı mıktarda akıntım var ve başım dönüyo senağlama hasta olucam galibaaa başımı tutamıyorumm

xaracım merhabalar nasılsınn

iyiyim tatlım adet oldum dün bu ay kocişi ikna edebilecek miyim bakalım. Gerçi ikna etsem de yumurtlama dönemimde göreve gidecek şehir dışınasenağlama Sen eren gebelik testi yapacaktın ne zaman?

Yegane tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun meleğinize.

özlem ya hamilesin bence aklına kötüşey getirme akıntın beyazsa hamilesin canım
yegane senide tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…