özlemacar insallah hamilesindir ya sende hamile belirtileri var bana hamile gibisingibime geldi kıs hadi insallah dikkat et kendine canım
akrebimin hisleri kuvvetlidir..özlemacar insallah hamilesindir ya sende hamile belirtileri var bana hamile gibisingibime geldi kıs hadi insallah dikkat et kendine canım
paylaşımından dolayı teşekkürler bahar allah tamamına erdirsin işallah hayırlı doğumlar olsun
baharcımm cok ozur dılerım ornek olarak anlatmıstım ama canının cekecegı aklıma gelmedı şapşallık benım kı de pardon yaasenağlama
Hayırlı olsun Baharcan maşallah diyim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bahar ya
ay eger oyleyse kendımı kotu hıssederım cunku=( neyse kac kılosun =D
bu ay da olmadı yaa daha 5. ayımdayım ama gerçekten çok sıkıldım
benım eltım 45kıloydu hamıs kaldıgında 9uncu ayında tam 70kıloydu kızlar haberınız ola:d kımısı baya alıyo kılo bebegı de 3 kılo cıvarında dogdu
bahar en baslarda bı ıstahsızlık oldu mu sende acıkıyorsun ama bısıy yemek ıstemıyorsun ıcınden gelmıyor
benım eltım 45kıloydu hamıs kaldıgında 9uncu ayında tam 70kıloydu kızlar haberınız olakımısı baya alıyo kılo bebegı de 3 kılo cıvarında dogdu
baharr hayırlı olsunn darısı hepimizin başına aaa canımmm inşşşşallahhhhh
ay ozlem zaten sen canımı çektırdın test yaptım deyıncee...özlem bışe soracam,,ya bu sağ tarafta puan yazıyo altında da yeşil kutucuklar oluyo ya,,bu neye gore oluyo canım nası puanın çoğalıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?