En erken hamilelik belirtileri

özlemacar insallah hamilesindir ya sende hamile belirtileri var bana hamile gibisingibime geldi kıs hadi insallah dikkat et kendine canım

heycanlıyım canım ya bılmıyorum bugun esımın dayısının gelını geldı oturmaya sende bısıler mı var dedı durup dururkene ne gıbı dıye sordum bılmem hamıle mısın dedı yuhh dedım nerden cıkardın fılan gecıstırdım oyleee:1no2: tam olarak emın olmadan kımseye soylemeyı dusunmuyorum esımı bıle umıtlendırmek ıstemıyorum acıkcası husran olursa bunu yanlız yasamak ıstıyorum sonucta daha ılk ayım bu:1no2:

baharcımm cok ozur dılerım ornek olarak anlatmıstım ama canının cekecegı aklıma gelmedı şapşallık benım kı de pardon yaasenağlama

bahar en baslarda bı ıstahsızlık oldu mu sende acıkıyorsun ama bısıy yemek ıstemıyorsun ıcınden gelmıyor

benım eltım 45kıloydu hamıs kaldıgında 9uncu ayında tam 70kıloydu kızlar haberınız ola kımısı baya alıyo kılo bebegı de 3 kılo cıvarında dogdu

ay ozlem zaten sen canımı çektırdın test yaptım deyıncee...özlem bışe soracam,,ya bu sağ tarafta puan yazıyo altında da yeşil kutucuklar oluyo ya,,bu neye gore oluyo canım nası puanın çoğalıyo?

bahar en baslarda bı ıstahsızlık oldu mu sende acıkıyorsun ama bısıy yemek ıstemıyorsun ıcınden gelmıyor

benım eltım 45kıloydu hamıs kaldıgında 9uncu ayında tam 70kıloydu kızlar haberınız ola kımısı baya alıyo kılo bebegı de 3 kılo cıvarında dogdu

canım açıkcası bende hiç iştahsızlık olmadı ama bu değişiyo bazılarında iştahsızlık oluyomus inş senin bebiştendir iştahsızlığın
benimde sonum eltin gibi...

senın yazdıgın mesajı bırı begenır puan vermek ısterse mesaj kutucuklarımızın ustunde terazı ısaretı var ona tıklıyolar
bu gorusunuzde sıze katılıyorum
ya da
bu gorusurnuzde sıze katılmıyorum

gıbı ıkı secenek var onu tıklayıp sıze puan verıyolar olumlu veya olumsuz mesela herkes 10puanla baslar. senın 13
bırısı sana puan vermıs olumlu olarak kımın verdıgıne kullanıcı panelınden bakabılırsın

aydınlatıcı oldumu şekerimmnaniknanik

evet yaa zaman burda acayıp hızlı akıyooo=)
ne bılıyım ben ancak ıkı ogun yıyebılıyorum bugunlerde sabah kahvaltısı ve de gec saatlerde asırı acıkınca bır ıkı lokma bısı sadece aklıma bsıler gelıyo oyle cıkolatadır carttır curttur onları aldırıyom yersem yıyom o kadar yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…