En erken hamilelik belirtileri

bana da oyle gelıyo adet olcakmısım gıbı yanı karnım gurulduyo akıntım fazlalastı uyku basıyo usuyom arada gozlerım dönüyo sanıyelık :1shok:

bende de halsizlik karın ağrısı uyku akıntı ve bel ağrısı hepsi mevcut yani
ilk öğlen testi yaptım ya bi anda çift çizgi gördüm biraz durdu birdaha baktım tek yani insan bir anda görmek istediği gibi görüyor fakat sonradan hüsran ya çok test yaptım ilk defa böyle hayal gördüm ya kendime hayret ettim

canım silikse kesin hamilelik vardır.ama daha da çok erkenmiş. biraz daha geçsin bekle biraz.

sen nekadar bekledin özlem test yaptıktan sonra

aldıgım testın arkasında 5 10dk sonra sonuca bakın dedı testı yaptım hıc bakmadım sonra dedıgı surede baktım ıste kontrol cızgısı kıpkırmızıydı ampul ısıgına tuttum renksız sekılde coook sılıkk bellı oluyodu canım ama gorunuyo yanı dıkkatlı bakıncaa

ceylan bılmıyorum kafam karısık keske yapmasaydım testı yaa

canım silikse kesin hamilelik vardır.ama daha da çok erkenmiş. biraz daha geçsin bekle biraz.

zaten adetıme 3gun var ve hamıleysem bıle en fazla9gunluk canım cok sılıktı ıkıncı cızgı ama ya hamıs degılsemmm :bbo: bıraz daha bekleyıp tekrar test yapıcammm:çok üzgünüm:

ceylan senin nasıl gidiyo çalışmalar .

canım benim geçen cuma 06 Şubatta çatlatma iğnesi oldum çalışma dönemi bitti beklemedeyim Yumurta çatlamasının üzerinden 14-15 gün geçmesiyle adet olunması gerekiyormuş yani riskli haftaya girmek üzereyim bugün ovulasyon testlerimden sonuncusu kalmış tek çizgi yine tutmadı sanırım kısmet :1hug:

istersen yarin sabah erkenden birdaha yap olmazsa silik bile çıkmazdı tek çizgi olurdu bence varya ay negüzel heycanlandım maşallah maşallah

Özlem silikse hamile valla çift olsun diye günlerce beklettiğim oldu yine çıkmadı inşallah hamilesindir :CüvCüv:

özlem son adet tarihin nezamandı

son adet tarıhımın ılk gunu 23ocaktı canım yanlısım yoksa 28ı gıbı kesıldım yanlız ben gun asırı bırlıkte olmadım esımle 6sını 7sıne baglayan gece oldu ne olduysaa tutmussa ozaman tutmustur yanı kacarı yokfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…