En erken hamilelik belirtileri

fıstıklar ıyı geceler dılıyorum hepınıze ben yatmaya gıdıyorum artık hepınızı optumm

ooooooooooo maşallah gece 2 de yatıp sabah 10 da kalkıyoruz hııııııııııııı?günaydın canım

gunaydın tatlım nabıım ya mecbur kocısı bekledım o gele kadar da burda takıldım sabah da onu gondermek ıcın uyandım uyku tutmadı dahaaaşakkıdı

aynen ben de saat 3te yattım ve 6da kalktım ben de kocişi gönderdim bugün semineri var...

özlemcim bugün nasılsın hamilelik belirtileri ne alemde?

Günaydın kadişimmm nasılsın kız kocalar ne kadar çok çalışıyorrrrr

sevgililer gününüx tekrar kutlu olsun

GÜNAYDINNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRR hihoyyyt

NASILSINIZ ? ÖZLEMCİMM KIZZZ KOCAMAN ÖPTÜM SENİ NBR

günaydııın canımmma.s.
ne olsun yaaa yıne burdayızzkaydirigubbakcemile3
bılıyonuz mu daha kahvaltı bıle edemedım esımı gonderdım gıttı bılgısayarın basına oturdum
annesı kucuklugunden alıstırmamıs sabah kahvaltı edıldıgıne uyanır uyanmaz yıyemıyorum bısey dıyor:1no2: cok ugrastım bu huyunu yensın dıye ama o benı alıstırdı sabahları hemen kahvaltı yapmamayafisfisfis

bak üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:am 10 gündür uyuyorum zatenmirmirmirmir

doktorlar da soyluyo eger gebe kalmak ıstıyorsanız hayatınızı duzene sokmalısınız ve yedıgınıze ıctıgınıze dıkkat etmelısınız bız pek onemsemıyoruz bunları ama hadı bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile3

yamansak sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor bakalım sen de ne var ne yok

kıısslar arkadaşım sabah kahvesine geliyorben şimdilik çıkıyorum :a015:sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…