En erken hamilelik belirtileri

canım ben bi topicte okudumm ...adetine 3 gün varken.iki gün varken filan kanda çıkmıştı hepp..gebelik varsa çarşambada senin regl tarihin zaten çıkar canım kan testinde.Bhcg hormonu kanda daha erken çıkıo ama idrara karışaması zaman alıo biras o yüzden idrarda regl tarihinden sonra bakılıo..ayyy hadii kıss inşallah tutunmuştur meleğinnn:dance:var mı sende değişiklikller :Saruboceq: 4 günün var daha ama..soriim dedimm..

özlemacar,fd7,yakamoz12 teşekkür ederim tesellilerinize.inanamıyorum ama kulağı çınlamış olmalı benim kocişin.10 yıldan sonra bugün çiçek getirdi bana ilk defa.şok oldum.:1shok:burada konuşmalar iyi gelecek sanırım bebişlerde öyle gelsin inşallah.

sağol canım ya benimde adetim salı günü ya elim yüreğimde ya işallah olmayız belim çok ağrıyor bugün test alayım evde yapayım dedim ama yinede firenledim kendimi

bebişlerinde kulakları çınlasın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugun tam 11saat uyumusum bu bı belırtı olabılır mı acaba bı de tuvalete cıkıyom 2 2.5saatte bır ve az az da degıl baya baya sankı saatlerdır tutmusum gıbıkaydirigubbakcemile3 ayy ama ne bıleyım usutmusundur kızım heveslenme hemen dıyom kendımı yatıstırıyom

hehehe çok güldüm valla arkadaşım bebeği okadar çok istiyorzukı artık hersyı ondan bılıyoruz kaydirigubbakcemile3 allah nasıp eder inşallah hepımıze ve butun ısteyenlere

oooo süper ya bak adamcagızı yerden yere vurdun kısss sana cıcek almıs op Şeniz
sağol canım ya benimde adetim salı günü ya elim yüreğimde ya işallah olmayız belim çok ağrıyor bugün test alayım evde yapayım dedim ama yinede firenledim kendimi

yapma yapma canım test bekle adet gecıkmesı olmadan cıkmıyor genelde tek cızgıyı gorup moralın bozulmasın bu hamıs olmadıgımız anlamına gelmez senın benden bı gun once ayyy salı gunu kan testı yaptırsana eger hamıssen ne gusel salı sen verırsın mujdeyı carsamba da ben ayyyy ne guzel olurrrrr:Saruboceq:

hehehe çok güldüm valla arkadaşım bebeği okadar çok istiyorzukı artık hersyı ondan bılıyoruz kaydirigubbakcemile3 allah nasıp eder inşallah hepımıze ve butun ısteyenlere

yok kıss ondan deıl aura sordu da belırtı fılan yok ben de bunları yazdım sordugu ıcın yanı yoksama umıtlenmıyom oyleee:1closedeyes:

ay canım beni heycanlandırdın ya işallah hepimiz işallah alırız mutlu haberi

ozlem acar merhaba senin de hiç karnında acı warmı sennde bu ay ilkmiş benmde ilk bnmde adetime 9 gün war bnm acayip karnım acıyo karnım şiş ve sert

ozlem acar merhaba senin de hiç karnında acı warmı sennde bu ay ilkmiş benmde ilk bnmde adetime 9 gün war bnm acayip karnım acıyo karnım şiş ve sert

adetıme 12gun varken fılan cok agrım vardı sımdı adetıme 4gun var garıldayıp gurulduyo gaz yapıyooo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…