En erken hamilelik belirtileri

ozlemm canımdun gırdığımde hemen cıkmakmzorunda kalmıştım mesajınıı yenı okudumm saolasın..kusura bakma emı ,,dun yazamadım bışeyyşutarafagitti

olabılırr belkı senınkı saman altından su goturen cınstendır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3gelsınde nasıgelırse gelsınbeım 2.ayımm ,,hemen olmıcakmış gıbı gelıyo bana ama hayırlısı canım ya..ben cokk ısıyorum artıkk:dance:

kızlar falanda h.g yazmışş ona dedım canımcımm..yanı cevaplamadan geçmem ben yanlış anlama dıye kuzumm...

kızlar falanda h.g yazmışş ona dedım canımcımm..yanı cevaplamadan geçmem ben yanlış anlama dıye kuzumm...

yok canım ya ne yanlıs anlıcam allah ıyılıgını versın ben de bısı sandım haa kaydirigubbakcemile3 eee anlat bakalım bırazcıkkk şakkıdı

yok canım ya ne yanlıs anlıcam allah ıyılıgını versın ben de bısı sandım haa kaydirigubbakcemile3 eee anlat bakalım bırazcıkkk şakkıdı

ne anlatayım canımcımm...işteeeeee,,iki yıla yakın evlıyımm,,2 aydırda bebış istiyozz oleee...sende yenı evlıydın sanırım dı mı..okumuştum yanılmıyosam

ne anlatayım canımcımm...işteeeeee,,iki yıla yakın evlıyımm,,2 aydırda bebış istiyozz oleee...sende yenı evlıydın sanırım dı mı..okumuştum yanılmıyosam

evet benım de 2sene oldu bız de ılk bu ay ıstedık ve ılk deneme ınsallaaa olmuştur Şenizkaydirigubbakcemile3

h.g mavera78...oyle sessız sesız okuyosun bı selamm vereyım dedımhihoyyyt

evet benım de 2sene oldu vız de ılk bu ay ıstedık ve ılk denem ınsallaaa olmuştur Şenizkaydirigubbakcemile3

aaaayy ılk deneme,,1 de 1 tutturursun inşş...beım gecen ay ılktı işte..baya bı gecıktı ılk defa adetım..megersem vucut kendını hazırlıyomuş normalmış negatıfken gecıkmesı...negatıf cıkarda yınede gelmezse adetın korkma hatta sevınn....hazırlıklar başlıyo vucudda dıye..tabıı inşş pozıtıff cıkardaakaydirigubbakcemile5

ozlemcımm ben kacıyorum sonra devam edeılım inş..kocışle gezmeye gıdıyoz...cook opuyorumm ..kaydirigubbakcemile5

ozlemcımm ben kacıyorum sonra devam edeılım inş..kocışle gezmeye gıdıyoz...cook opuyorumm ..kaydirigubbakcemile5

ohh ohh gezın bakalım benımkı ısteeekaydirigubbakcemile5 tekrar sevgılıler gununuz kutlu olsun optum gorusuruzzzzşakkıdı

Kızlar bilgisi olan cevaplasın lütfen adetim 6 gün gecikti bunun haricinde göğüslerimde çok değil ama hafif sancılar hissettim ve damarlarım belirginleşti 6. Günde adet kanamasına benzemiyo yada ben öle görmek istemiyorum.ara ara kanama geldi nedir sizce çok olmadığı için kahve rengi az az daha önce idrar testi yaptım çıkmamıştı testte kanama bugün 2 günüm sizce nedirr hamile olmayabilir miyim???

hala ara ara mı gelıyo canım kanama

canım hala devam edıyo mu kanaman

Benim hesaplarıma göre bu hafta 3. Hafta yanılmıyorsam birde yerleşme kanaması diye bişiler okudum o ne zaman olur anlayamadım bu ilk olacak deneyimimde yok

Benim hesaplarıma göre bu hafta 3. Hafta yanılmıyorsam birde yerleşme kanaması diye bişiler okudum o ne zaman olur anlayamadım bu ilk olacak deneyimimde yok

anladım canım yerlesme kanaması dıye bısey var dogru bana bı tarıh verırsen bakabılırım ona gore konusabılırız bunu yerlesme kanaması olabılır mı olamaz mı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…