olabılırr belkı senınkı saman altından su goturen cınstendır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ozlemm canımdun gırdığımde hemen cıkmakmzorunda kalmıştım mesajınıı yenı okudumm saolasın..kusura bakma emı ,,dun yazamadım bışeyyşutarafagitti
kızlar falanda h.g yazmışş ona dedım canımcımm..yanı cevaplamadan geçmem ben yanlış anlama dıye kuzumm...
yok canım ya ne yanlıs anlıcam allah ıyılıgını versın ben de bısı sandım haa kaydirigubbakcemile3 eee anlat bakalım bırazcıkkk şakkıdı
ne anlatayım canımcımm...işteeeeee,,iki yıla yakın evlıyımm,,2 aydırda bebış istiyozz oleee...sende yenı evlıydın sanırım dı mı..okumuştum yanılmıyosam
evet benım de 2sene oldu vız de ılk bu ay ıstedık ve ılk denem ınsallaaa olmuştur Şenizkaydirigubbakcemile3
ozlemcımm ben kacıyorum sonra devam edeılım inş..kocışle gezmeye gıdıyoz...cook opuyorumm ..kaydirigubbakcemile5
Kızlar bilgisi olan cevaplasın lütfen adetim 6 gün gecikti bunun haricinde göğüslerimde çok değil ama hafif sancılar hissettim ve damarlarım belirginleşti 6. Günde adet kanamasına benzemiyo yada ben öle görmek istemiyorum.ara ara kanama geldi nedir sizce çok olmadığı için kahve rengi az az daha önce idrar testi yaptım çıkmamıştı testte kanama bugün 2 günüm sizce nedirr hamile olmayabilir miyim???
Kızlar bilgisi olan cevaplasın lütfen adetim 6 gün gecikti bunun haricinde göğüslerimde çok değil ama hafif sancılar hissettim ve damarlarım belirginleşti 6. Günde adet kanamasına benzemiyo yada ben öle görmek istemiyorum.ara ara kanama geldi nedir sizce çok olmadığı için kahve rengi az az daha önce idrar testi yaptım çıkmamıştı testte kanama bugün 2 günüm sizce nedirr hamile olmayabilir miyim???
Evet hala pek kalkmıyorum ama lekelenme gibi anlayamadım
Benim hesaplarıma göre bu hafta 3. Hafta yanılmıyorsam birde yerleşme kanaması diye bişiler okudum o ne zaman olur anlayamadım bu ilk olacak deneyimimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?