anacımm patricia bebişimm üzülme şirinem en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar inşallah dimi ama biz bilemeyiz hakkımızda en hayırlısı buymuş demekki tamammı hadi sancın geçene kadar mızıldan ama sora hemen toparlan martta hamile kalicis kıssssssss delüü mucukkkkkkkkk
kizlar gunaydin, sanirim ben regl oluyorum...gene reglim 24 gune dustu...borsa gibi takip etmekten biktim regl inis cikislarimi :1shok:
sizler ne alemdesiniz.
ayrica benim esime 2 kez test yapilmisti, normaldi...dun gene yaptirdi bu sefer MR falan istemis dr
bende de prolaktin
iki curuk elma nasil birbirimizi bulduk die karsilikli gulduk ama ikimizin de moraller sifir -tatlicadiarzu-
birazdan eşimide yükleyeceğim
kizlar gunaydin, sanirim ben regl oluyorum...gene reglim 24 gune dustu...borsa gibi takip etmekten biktim regl inis cikislarimi :1shok:
sizler ne alemdesiniz.
ayrica benim esime 2 kez test yapilmisti, normaldi...dun gene yaptirdi bu sefer MR falan istemis dr
bende de prolaktin
iki curuk elma nasil birbirimizi bulduk die karsilikli gulduk ama ikimizin de moraller sifir -tatlicadiarzu-
patricia adetin olmuş olsun anacım yinede umut kesmek yok dimi. Mevlamın vardır bir bildiği. umutlar öbür aya. benimde adetim olur üzülürüm tuvalete bile gitmek istemem. ama ikinci gün mecburen düzelirim. yeni bir aya yeni bir umutla girerim. üzülmek yok çalışmalara devam
zeyno55 günaydın canım nasılsın
ÜZÜLME BALIŞIM patricia allahın günü bitmez kız mart artık :CüvCüv::teselli:
zeyno kuşum hoşgeldin
çok teşekkür ederim canım allah senide kocişinden ayırmasın inş yemek teklifinide kabul ediyorum canımherkese günaydın bu arada. ebru87 çok tatlısın benimle bi akşam yemeğine çıkarmısın :))) kız az önce resimlerine baktım çok hoşsun.Allah bi yastıkta kocatsın derler büyüklerimiz :) tez zamanda hamile kal emi. benim adetim bitti bu arada haftaya doktora gitcem eşim 15 gün yanımda olmayacak yani bu ay çalışma malışma yok anacım . hem p.tesi spora da başlıyorum bakalım bakalım nolcek.........
ayyy kimselere değmesin nazar canlar çok teşekkür ederim bende geçmişe bakıyordum benden sonra resim giren varmı diye geç cvp o yüzden:1hug:
CANIM ÇOK GÜZELSİN YAAAA
YAKIŞMIŞSINIZ KIZ EŞİNLEE hihoyyyt
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?