En erken hamilelik belirtileri

kızlar günaydın ne yazıkkı bu sabah regl ağrısıyla uyandım ve çok zamanda gecmeden kanamam başladı zaten (((( umutlar bidahakı aya. haftaya hsg çektiricem.

GUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR akşam hastaydım çok takılamadım ay sayfalar dolusu kaynatmış bu hain gacilerrr:)) geçmişi okim dedim manyak oldum hedelikafadulden neyse bu gune bakalım artıkınnnnn çok heycanlıyım ECRİN ve PATRİCİA bi gelsede güzel haberi verse inşallahh :Saruboceq: ve tabii tüm arkadaşlarr
Yahu ben sizin derdinizden kendimi unuttum he adetim bugun itibariyle 3 gün geçmiş durumda hala tık yok ne regl nede hamilelik belirtisi var testlerde çıkmıyo o yüzden yapmıyom 10 gün geçsin kan testine gidecem tabi o kadar geçerse kafamçokkarıştı

anacımm patricia bebişimm üzülme şirinem en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar inşallah dimi ama biz bilemeyiz hakkımızda en hayırlısı buymuş demekki tamammı hadi sancın geçene kadar mızıldan ama sora hemen toparlan martta hamile kalicis kıssssssss delüü mucukkkkkkkkk

kizlar gunaydin, sanirim ben regl oluyorum...gene reglim 24 gune dustu...borsa gibi takip etmekten biktim regl inis cikislarimi :1shok:
sizler ne alemdesiniz.
ayrica benim esime 2 kez test yapilmisti, normaldi...dun gene yaptirdi bu sefer MR falan istemis dr
bende de prolaktin
iki curuk elma nasil birbirimizi bulduk die karsilikli gulduk ama ikimizin de moraller sifir -tatlicadiarzu-

caım benım üzülmüyorum, taktırı ılahı illakı rabbimin bir bildiği vardır, herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum da ben şeyden tırsıyorum. dr bu ay tutmazsa hsg çekize dedi. şimdi 7 gün sonra hsg çektiricem, acıdan falan değilde tüplerimmi tıkalı diye cok tırsıyorum
yoksa valla şimdi regl oldum diye mızıldanmıyorum. sabah hemen ağzıma bi ağrı kesici attım çünkü dayanamadım çok ağrıdı.

herkese günaydın bu arada. ebru87 çok tatlısın benimle bi akşam yemeğine çıkarmısın :))) kız az önce resimlerine baktım çok hoşsun.Allah bi yastıkta kocatsın derler büyüklerimiz :) tez zamanda hamile kal emi. benim adetim bitti bu arada haftaya doktora gitcem eşim 15 gün yanımda olmayacak yani bu ay çalışma malışma yok anacım . hem p.tesi spora da başlıyorum bakalım bakalım nolcek.........

canım yaaa sendedemi. bizde evde iki çürük elma-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
eşimde sperm hareketliğinde azlık varmış. bende prolaktın tabi prolaktine bağlı yumurta olgunlaşmaması ne fışkı ararsan var.bu gun regl oldum. haftaya hsg çekilecek kesin tüplerimde tıkalıdır benimsenağlama

patricia adetin olmuş olsun anacım yinede umut kesmek yok dimi. Mevlamın vardır bir bildiği. umutlar öbür aya. benimde adetim olur üzülürüm tuvalete bile gitmek istemem. ama ikinci gün mecburen düzelirim. yeni bir aya yeni bir umutla girerim. üzülmek yok çalışmalara devam

KUŞUM BENİM ÜZÜLEM BİRTANEM OLAÇAK YAA ALLAH BİZEDE NASİP EDECEK
ELBET KALBİMİZİ TEMİZ TUTALIM :teselli:

yok canım ne üzülmesi. sadece ya hsg de tüplerim tıkalı çıkarsa diye telaşlanmaya başladım. haftaya kadarda onu beklicez şimdi-tatlicadiarzu-

kızlar bomba bir haber vereyim size dün sizden gaza geldim dün akşam eşim 12 geldi eve biraz konuştuk eşime dedimki anan beni aradı yolluklar için kızdı bana ne gerek varmış falan dedi üzdü beni dedim .... yeter yaa hep içime atıyodum ya kızlar ben eşimden çekiniyom çünkü aramızda 13 yaş var
benden baya büyük yanii eşim bana dediki boşver salla ben söğlerim ona sen üzülme salla onaneymiş dedi bebeğimize bak aşkım dediiii :jeyyar:

çok teşekkür ederim canım allah senide kocişinden ayırmasın inş yemek teklifinide kabul ediyorum canım

:1hug:

CANIM ÇOK GÜZELSİN YAAAA
YAKIŞMIŞSINIZ KIZ EŞİNLEE hihoyyyt
ayyy kimselere değmesin nazar canlar çok teşekkür ederim bende geçmişe bakıyordum benden sonra resim giren varmı diye geç cvp o yüzden

patricia canım adet olmuşsun canım üzülme inş bir sonraki aya şubat bitmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…