En erken hamilelik belirtileri

valla kendimi eve anca hattınhee 5,30 çıktım saat kaç oldu istanbul trafiği öldürüyor adam ufff
ceylan nbr kuşum süprizzzzz gözler bende olçak varyaaa

ceylancım bişi soriciyim şu liste olaylarının patronu sensin galiba:) şekerim benim normal şartlar altında 10 şubatta regl olmam gerekiyodu ama hala olmadım beni listeye alcan mı yoksa regl olunca yeni tarih mi vericem (inşallah taht kısmına yazarsın ) gerçi pek ümidim yok emme

ya benim aklıma çok sık yemedigim yemekler geliyor canım istiyor benim durumum vahim:))offff dayancam yapmıcam test...

kızlar ben de geldim...Yarın izin aldım okuldan sonunda yani sevk doktora gidip kan testi yaptırıcam dayanamıycam daha...Bana dua edin, nolur...Çıkar dimi adetten 6-7 gün önce kanda? Göğüslerim şiş ama bakalım inşallah :Saruboceq:

nekadardır çocuk istiyordun canım? allah analı babalı büyütsünnn. bi sorunun varmıydı gebelikten önce

yamansak sen ne durumdasın şeker

NE OLSUN BİRTANEM KOCA KONFERANSA GİTTİ BEN HEMEN ORtama dalıyım dedim şöğle rahat rahat bu akşam işim yok kocayla yarın biryere bırakmam bebiş gelçek bebiş :dance:

Yamansak yok be anacım test yapiyem yapiyem negatif çıkiy:) adette olmim beklerim öle saf saf :)))
Ecrin bende manyak oldum aynen hep canım bişiler istio
bilgen daha tatlım şansın bol göbişin minnoş dolsun :) işallahh hamişsindir.

merhaba cnm kanda çıkar diye biliyorum ama tatlım adetin geçtimi kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ya mart 15 herkes tahta çıkçak kızlar ona gere çalışın

Sağol canım inşallah...Çok bi güzel dua bu :))))

yaa tatlım kaç gün geçti adetin ki negatif çıkıyor kötü düşünme sakın kalıcaz kazlıcaz hepimiz hamile kalıcaz:CüvCüv:

merhaba cnm kanda çıkar diye biliyorum ama tatlım adetin geçtimi kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ya mart 15 herkes tahta çıkçak kızlar ona gere çalışın

Yok canım geçmedi daha ama hem başka kan tahlili yaptıracak fırsat bulamam; hem de işin gerçeği meraktan ççççççççççaaaaaaaaaattlıyorum Bugün itibariyle eğer hamileysem 3+3 üm Amaan pek kaptırdım kendimi ama hadi hayırlısı...

Hoşbulduuuum maşallah çok hoş Çok neşeliyim bugün kızlar hayır olsun içim kıpraşıyo...Bugün gülücükler saçıyorum etrafa...

kızlar ablamlar geliyomuşşşşş
deli oluyom şunların çat kapı gelmelerine yaaa 1 sokak kalmış benim eve arıyolar rabbim sabır ver yaaa
sabah kaynana akşam ablam ayyyyy kıslar ne dertli başım var benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…