En erken hamilelik belirtileri

selam kızlar arkadaşım bende kızıyla giremedim hiç..
ben hala adet olmadım ya..yarın test yapıcam yarın 5 gun geçmiş olcak.gögüslerim çok acıyor midem bulanıyor umarım psikolojik degildir...ara ara adet sancısı oluyor umarım olmam...

Ecrin yarın ben de iyi veya kötü bir haberle gelicem
Hadi bakalım hayırlısı ikimiz de güzel olan haberle geliriz inşallah herkese moral vermiş oluruz...

Yarın kaç gibi test yapıcaksın?

Bukett bizz de ankara daki hamileler buluşuruzzzzz görüşürüz.......

Tabi ben de bigün hamile kalabilirsem ehehehueh yoksa senin bebegi sevmeye geliriz..

sabah yaparım herhalde.ya adet sancıları oluyor arada o yuzden yapmadım olacagım galiba diye.halada ara ara agrım oluyor kararsız kaldım adet olcak gibiyim...

:nazar:Geçmişte bikaç resim gördüm kim kim unuttum.. zaten resimleri cabuk unuturum.....

ama KIzlarr Pek Güzelmişsiniz ...:nazar: maşallah

güzelim bende inan sanki emin gibiyim ama ya değilsem çok yıkılıcam, adet günüm yarın çünkü bu sefer geçince yapayım dedim çünkü bide kırmızı kart yersem diye korkum var ama memişler bile tepki verdiğine göre naaapsam çok kararsız kaldım, ctsiye kadar bekliyeyim diyorum ama :uhm: bu arada da sağlıklı besleniyorum ve folic asit kullanıyorum herşey garanti yaniii hadi hayırlısı naaaapsamm yaaaa cuma sabah mı test yapsam acaba :uhm:

aynı benim gibi düşünüyor ve hissediyorsun...
bu hisler korkular hep ortak sanırım
ben de bu ümitle beklemek bile çok güzel diyerek 5 gün bekledim
Bu akşam bakıcam
eğer bekleyebileceksen bekle ama bugün çok zor geçti bana:(
sen bilirsin arkadaşım gönlünden nasıl geçiyorsaa....:emir_bebek:

aynı benim gibi düşünüyor ve hissediyorsun...
bu hisler korkular hep ortak sanırım
ben de bu ümitle beklemek bile çok güzel diyerek 5 gün bekledim
Bu akşam bakıcam
eğer bekleyebileceksen bekle ama bugün çok zor geçti bana:(
sen bilirsin arkadaşım gönlünden nasıl geçiyorsaa....:emir_bebek:

canım inşallah güzel haberler verceksin yarın sabah :Saruboceq: bende bu defa beklemeye karar verdim ama dayanamaz test yaparsam şaşma şutarafagitti ayyyy şu bebek gibi bişey var sanki içimde inşallah ALLAH ım yanıltmaz beni :emir_bebek:

yaaaaaa kıslar canım cok sıkılıyo....ben 16. gunumdeyım...en guzel zamanım ama esım yanımda yok.dun toplantıya gıttı belkı yarın gelcek...4 gunum bosa gıttı...bu aydan ümıdımı kesmelımıyım sızceee

var sensinnnnnnn:jeyyar: :1hug: Şeniz
kaydirigubbakcemile3 Bende okuyorum 2-3 defa anlamadım ilkinde kasıklarım çok ağrıyor iğne etkiledi
selam kızlar arkadaşım bende kızıyla giremedim hiç..
ben hala adet olmadım ya..yarın test yapıcam yarın 5 gun geçmiş olcak.gögüslerim çok acıyor midem bulanıyor umarım psikolojik degildir...ara ara adet sancısı oluyor umarım olmam...
Ecrin hamilesin hee içime doğuyorrr
anam ne guzel kızlarsınız siz oylee maasallahhhkaydirigubbakcemile2
ben ceylanı sarısın die hayal etmistim esmer guzeliymis.ndk cım maasallah super gozlerin var
Yine hayallerinde sarışın oluyum kaydirigubbakcemile3
ecrin o sancıda belirti olablir benimde hep karnım agrımıştı inş hamişsindirrr:emir_bebek:

delikafaduldendelikafadulden

Ceylan ndk ikinizde çok güzelsiniz allah sizleri önce eşlerinize sonrada olacak olan çoçuklarınıza bağışlasın yüzünüz kader kaderinizde güzel olur inş.

yaaaaaa kıslar canım cok sıkılıyo....ben 16. gunumdeyım...en guzel zamanım ama esım yanımda yok.dun toplantıya gıttı belkı yarın gelcek...4 gunum bosa gıttı...bu aydan ümıdımı kesmelımıyım sızceee

sakın ümidini kesme canım belli olmaz bence esin yarın gelirse kesin kacırma bu fırsatı:roflol:

Back