En erken hamilelik belirtileri

kıslar sohbetinize doyum olmuyor ben yarın 8:30 da burdayım görüşmek üzere bebişler sizleri seviyorum ndk cim kaşı bir yerlerini canım nazara gelme sakin gerçi bur da kimse kimseye kem gözle bakmıyor ama sen yinede kaşı canım olurmu seni görecem kesin bu gece rüyamda aklıma öle kazındıki resmin bende yarın resmimi girmeye çalışcam bakalım beni nasıl bulacaksınız ama yalan sölemek yok tamammı hemen silmek zorundayım kocişin kulagına geçerse beni öldürür canlar sizleri seviyorum hepinize iyi akşamlar şimdi ben çıkim kocişe sevgililer günü hediyesi bakacağım

ayrıca ndk arkadasım masallah sana..
ULAN ABARTMAYINNNNkaydirigubbakcemile3
ayyy ndk tekrar tektar baktım bayıldım o resmi bana gönder de hamiş kalırsa-m sana bakim belki gösleri teyzesine çeker dimi
bu arada benim tüm tahminler fos çıkıyor ndk yi de tutturamadım
HEHEHEHEHEHkaydirigubbakcemile3 NASIL TAHMİN EDİYORDUNNNN???
ndk gercekten masallah yani manken gibi cıkmıssın nazar degmesin bebisinde sana benzesin

bilmiom ndkcım hislerim kuvvetli biras hissettim öle hepimizin ruhu güzel allahım bide bizlere güsel hayırlı evlatlar versin inş daha ne:)[/QUOTE]

AMİNNNNNNNNNNNNNNN

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaenaniknaniklaelaelaelaelae

canım bu ne kadar beliirti böyle ben bukadar hatırlamam heralde unuturum

regliyle hamilelik belirtileri çok benziyor kızlarr maaleseff :s sadece mide bulantısı hariççççççç :))

regliyle hamilelik belirtileri çok benziyor kızlarr maaleseff :s sadece mide bulantısı hariççççççç :))

Bu kış günlerinde biraz üşütünce o da oluyor ndk cım :)
Benim çok sık olur bu yuzden hamilelik belirtisi diye kale almam hiç kendim için tabii:)

kızlar ne dicem
simdi benim pazar günü biraz akıntım oldu hafifte kan geldi ama kesildi sonra dün aksamda felaket ama felaket sancım oldu ölüm sandım sonrada kanamam basladı simdi ben pazardanm yoksa dünden itibaarenmi sayıcam yumurtlamayı

Bu kış günlerinde biraz üşütünce o da oluyor ndk cım :)
Benim çok sık olur bu yuzden hamilelik belirtisi diye kale almam hiç kendim için tabii:)

dimi yaaaa, bulantı bendede olur sabahları ama söylemedimm yuhh dersiniz diye kaydirigubbakcemile3 hiçbir belirtiyi kaale almak yaramıyo bizee kızlarr, kapı gibi kan testinde pozitifi görmeden hayatta inanmammm, hatta bebişimin pipisini görmedenn inanmamm :)))

dünden say canımmm, pıhtılaşmış parça falan düşürdünmü kısss, allah korusun düşük yapmış olmayasınn şiddetli sancı nedendir ki acabaaa, yoksa kist falanmı vardı sende de düşürdünn, alla allaa ilginççç...

canım bu ne kadar beliirti böyle ben bukadar hatırlamam heralde unuturum

KIZLAR WALLA BENDE ÇOĞU VAR sonunda ndk gibi kırmızı kart yemezsem iyidir :çok üzgünüm: hele memişlerin uçları oof of çok acıyor bugün :tomato: hayırlısı artık beklemekten başka çare yok

kız yoksa erkek mi olacak seninki allahmı söyletti:1rolleyes:

KIZLAR WALLA BENDE ÇOĞU VAR sonunda ndk gibi kırmızı kart yemezsem iyidir :çok üzgünüm: hele memişlerin uçları oof of çok acıyor bugün :tomato: hayırlısı artık beklemekten başka çare yok

canım benimmm ben istisnayımmmmm sen hamileeeeeee:jeyyar:yerimseniben

canım bnece sen hiç yumurtlama hesaplama, gün aşırı ilişkiye gir sakata gelmesin biraz karışık bi durum var çünkü :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…