En erken hamilelik belirtileri

canım benim yaaa, rabbim hayırlı zamanı bekliyorr yılma ne olurr, yeniden gelecek yakındaaa
ndk cim ben 15 dk sonra çıkacam ama sen bana kendini göstermicen mi kıs banane bende seni görmek istiyom hemen koyun olmadı yarın sabah bir daha isterim ona göre :dilcikar:

kızz ceylan koydu ya albümüneee, hem bende seni göremedimm koyy sende çabıkkkkkkkkk

canım benim yaaa, rabbim hayırlı zamanı bekliyorr yılma ne olurr, yeniden gelecek yakındaaa

kızz ceylan koydu ya albümüneee, hem bende seni göremedimm koyy sende çabıkkkkkkkkk

ndk cım ay bebişinin gözleri sana benzesin, hatta bebişiminde gözleri sana benzesin maşallah ALLAH nazardan saklasın kısss kocişinde haklı hani yani a.s.

ya kızlar bısey sorucam yaklasık 5 haftalık hamıleyım, 3 gun once doktor ultrasıonda bısey goremedı kan testınden cıktı sonuc.. cok kucuk oldugu ıcın gorunmemesı normal dedı ama benım ıcıme sımdı cok fena bı korku dustu.. bu bos gebelık we dusukle ılgılı yazılanları da okudum, okudukca korkuyorum..
napıcam ben ya, nası engellerım kendımı boyle seyler dusunmekten??

ben yarın koycam canım yarını bekle

ndkcım çok güselsin tatlım maşallhhh en başından beri senin örtülü oldugnu hissetmiştim biliomusun hep içime öle dogmuştu nedne bilmiom dogru çıktı maşallah gözlerine nazar degmesin tatlım

ndk cım ay bebişinin gözleri sana benzesin, hatta bebişiminde gözleri sana benzesin maşallah ALLAH nazardan saklasın kısss kocişinde haklı hani yani a.s.

canım benimmm sizin gözlerinizinn bakışı güzelllll...

rabbim hepinizeee yemyeşil göslüü melekler versinnnnnnnn aminnnnnnnnn

ndkcım çok güselsin tatlım maşallhhh en başından beri senin örtülü oldugnu hissetmiştim biliomusun hep içime öle dogmuştu nedne bilmiom dogru çıktı maşallah gözlerine nazar degmesin tatlım

ayy canım benimm nasıl tahmin ettin kısssssssssss :))))))))))))

sanada çookk geçmiş olsun angelic yaaa neden olumuş doktor bişe söledimi ultrason harici bi belirti oluomu kalp durunca acaba:S

handancım benim hiç belirtim olmadı, ne kanama ne ağrı, sessizce ayrılmış meleğim, nasip demekten başka çaremiz yok, hayırlısı buymuş, tüm tahlillerim yapıldı neden yok, geçmişe değil geleceğe bakmak ruh halim açısından en iyisi, ben bile bu konuyu fazla düşünmemeye çalışıyorum, sen hiç düşünme canım.

sutlukahve moralını bozma tatlım herkesin kesesi aynı görünmez kimisinin 6-7 haftada görünomuş bende 4+4 gittim göremedi doktor 5+3 de göründü belli olmuo olumsuz düşünme lütfen göreceksin kesenide bebeginide inş

ayyy ndk tekrar tektar baktım bayıldım o resmi bana gönder de hamiş kalırsa-m sana bakim belki gösleri teyzesine çeker dimi

haklısın angelic senide üzdüysem özür dilerim ilk tehlike dönemi bi bitseydi ya

bilmiom ndkcım hislerim kuvvetli biras hissettim öle hepimizin ruhu güzel allahım bide bizlere güsel hayırlı evlatlar versin inş daha ne:)

yok canım yaaa ben alıştım artık, inşallah bundan sonrası güzel olurhihoyyyt

bebeğin için çok üzüldüm.umarım hayırlısıyle ve en kısa zamanda bebişin olur,
bu arada bu arkadaşımın yaşadığı belirtiler.
Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.
Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…