canım benim yaaa, rabbim hayırlı zamanı bekliyorr yılma ne olurr, yeniden gelecek yakındaaabtly ve ndk canlarım aşılam ile ilgili bir şeyler sormuşsunuz, ben 3 defa ilaçla takip yaptırdım olmadı, 3 defa da aşılama ama negatif, bu arada ne eşimde ne de bende sorun yoktu, en son tüp bebeğe karar vermiştik artık ki o ay kendiliğimden hamile kalmışım, maalesef 13 haftalıkken yavrumun kalbi durdu ama ben öncekine göre daha olumluyum, olabildiğini biliyorum, tek etken stresmiş onu da onayladık, mümkün olduğunca rahat olmak gerek, tabi becerebilirsek
ndk cim ben 15 dk sonra çıkacam ama sen bana kendini göstermicen mi kıs banane bende seni görmek istiyom hemen koyun olmadı yarın sabah bir daha isterim ona göre :dilcikar:
canım benim yaaa, rabbim hayırlı zamanı bekliyorr yılma ne olurr, yeniden gelecek yakındaaa
kızz ceylan koydu ya albümüneee, hem bende seni göremedimm koyy sende çabıkkkkkkkkk
bebişlerin kalbi neden duruo ya acaba allah korusun yaa off takarım şimdi kafaya
canım benim yaaa, rabbim hayırlı zamanı bekliyorr yılma ne olurr, yeniden gelecek yakındaaa
kızz ceylan koydu ya albümüneee, hem bende seni göremedimm koyy sende çabıkkkkkkkkk
ndk cım ay bebişinin gözleri sana benzesin, hatta bebişiminde gözleri sana benzesin maşallah ALLAH nazardan saklasın kısss kocişinde haklı hani yani a.s.
ndkcım çok güselsin tatlım maşallhhh en başından beri senin örtülü oldugnu hissetmiştim biliomusun hep içime öle dogmuştu nedne bilmiom dogru çıktı maşallah gözlerine nazar degmesin tatlım
sanada çookk geçmiş olsun angelic yaaa neden olumuş doktor bişe söledimi ultrason harici bi belirti oluomu kalp durunca acaba:S
haklısın angelic senide üzdüysem özür dilerim ilk tehlike dönemi bi bitseydi ya
bilmiom ndkcım hislerim kuvvetli biras hissettim öle hepimizin ruhu güzel allahım bide bizlere güsel hayırlı evlatlar versin inş daha ne:)
btly ve ndk canlarım aşılam ile ilgili bir şeyler sormuşsunuz, ben 3 defa ilaçla takip yaptırdım olmadı, 3 defa da aşılama ama negatif, bu arada ne eşimde ne de bende sorun yoktu, en son tüp bebeğe karar vermiştik artık ki o ay kendiliğimden hamile kalmışım, maalesef 13 haftalıkken yavrumun kalbi durdu ama ben öncekine göre daha olumluyum, olabildiğini biliyorum, tek etken stresmiş onu da onayladık, mümkün olduğunca rahat olmak gerek, tabi becerebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?