En erken hamilelik belirtileri

oldu galiba he

Eklentiler

• $4ef86aad14679e5baca3905042d57750_30676.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 39

canım benim akşama koyarım eve gidersem flashbellekten yüklerim bugün 4.gün 23-26 şubat dedi inşallah canım sen nasılsın senin uğraman çok mutlu ediyor bizi:teytey:

arkadaşlar, bişey öğrendim bugün.
doktorum söyledi.

ben gidip, bacaklarımı açıp yumurta takibi yapmaktan çok sıkılıyorum. her seferinde aç bacaklarını, içeri bişey sokulsun.... içim daralıyor.
bunu farkeden doktorum, bugün bişey tavsiye etti.

clearblue diye bir markanın bir monitörü varmış.
kolay hamilelik monitörü.

tek kullanımlık değil. 117,5 tl sanırım şu anda. aylarca kullanılabilen bişey. hatta gerek kalmadığında-gebelik sağlandıktan sonra da... sıfırlanarak ikinci bir kişi tarafından da kullanılabilen bişeymiş.

paylaşayım dedim.
var mı bilgisi olan bu konuda?

VALLA KISLAR HEM uygun olsak hafta sonu yazışırdık msn kuralım valla herkes birbirine msn adresini versin özelden olmazmı ? yorum bekliyorum kızlar birbirimizede kaybetmemeiş oluruz. öpüyom sizi kocaman

evet cnm ben araştırdım ve hep olumlu yorumlar yapılar mönitor için benim bu ay ilk resmi denemem eğer olmaz patricia teavsi etti ondan alçam bir test oda olmaz mönitörden almayı bende istiyom nekadar hızlı okadar iii yani dimi kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…