En erken hamilelik belirtileri

kızlar sizi boş bırakmaya gelmiyo. 10 dakka bi yemek yiyip geldim bisürü sayfa döktürmüşsünüz yine, okucam diye canım çıktı.

ikiside cok guzel... massallah ndkyla ceylan.. minnoslarim benim..hele ndkaniin gozlerine hasta oldum hehehe ogluma hemen kiz dogursun alacam :)

merhaba kızlar bende 9.olcaktım ama olmadım hala :) bakalım ne çıkacak test yapmıcam ama 10 günden sonra anca yaparım

evet bencede esmer bende esmerim gerci onancım süpersin yaa tüh tüh maşşallah yaa
biz ne de güzel anne oluruz he

merhaba kızlar bende 9.olcaktım ama olmadım hala :) bakalım ne çıkacak test yapmıcam ama 10 günden sonra anca yaparım

kaydirigubbakcemile5 gel kader ortağım bende 9unda olacaktım ama olmadım beklemedeyım. sen rahmini elledinmi yumusakmı sertmı?-tatlicadiarzu-

Kızlar hepiniz pek güzelsiniz maşallah, Alah nazardan saklasın. Ben de göek istyoum ndk ile Ceylan' ı yaaa bana da görünün.
Bu arada bu ay zeyneplerin ayı oldu haaa adımı mı değiştirsem. En azından kocişi ikna ederim belki o zaman bebek yapmaya.
Patricia ateşini takip ettin mi bu ay ya da yumurtlama testi yaptın mı? Kaçıncı gün yumurtladın canım?
Ndk sen ne durumdasın çalışmalar ne zaman başlıyor?
Ceylan yumurtlama sonrası kaçıncı gün bugün ne kadar kaldı mutlu haberi almaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…