En erken hamilelik belirtileri

kızlar benim akıntım olur yumurtladım zamanlar yumurta aki sonra beyaz olur doktor ozmanlar gün aşırı dedi işte ama garanti olsan diyosa kiş bunu 3 yazışım kazlar adet bittikten sonra gün aşırı yani 48 saatte bir ilişkiye gir çünkü erkekte ozaman kaliteli oluyomuş. kızlar deneyecez canlarım allahtan ümit kesilmez .
bu arada suyun hiç bir sakıncası olmaz inanın işe yarıyor şekerlerim.

o zaman bu akşam acımak falan yok yat yatağa diyim kocişe haklısın aslında gittimi 1 ay kaybımız oluyor yok yok bu akşam kaçarı yok çalışma var evde

yapsam bi sakıncası olmaz heralde çünkü akıntım çoğaldı yumurtlama gnüm ondanmı acaba
canım akıntın ıkı parmağının arasına aldığında şöyle bi 5cm kadar uzayan bi akıntıysa evet bir iki gün içinde çatlayak demektir.

aaaaaaaaaaaaaa e her yerde bangır bangır yazıyor idrar yolu enfeksyonu gebeliğe engel diyeeee. ama o enfeksyon ablanın vaginasındadır canım. idrar yolu enfeksyonu farklı sadece idrar testiyle anlasılıyor muayneyle değil. alla alla merak ettim bende şimdi:uhm:

kızlar geldimm, işlerden takipte zorlanıyorummm...

nilüfercimm küsmüsün yazmışsınn aşkolssunn delümmmmmmm, ben kimseye küsememmm küsmemmmmmmm :))

kızlar internette satılan ovulasyon testleri ucuz oluyor ben aldım ceylan aldı gerçektende doğru sonuç veriyor. içinde 16 test var 4te gebelik testi hediye. 30lira ödedim. alın bence ıkı gunde bir yapın zaten iki ay falan yetiyor bu testler.

PATRİCİA kuşum nerden aldın valla söğlese bu ay olmaz ki inşallah olur bende almayı düşünüyorum lütfen

patricia orasını tam bilmiom bak şimdi belki dedigin gibidir vajinal enfeksiyon olabilir idrar testi yaptımı bilmiom çünkü hımm

ya ben bi kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ölüodum resmen ateşim 40 lara çıktı bayıldım hastaneye kaldırdılaer idrar testi felan öle anlaşılmıştı bi çok ii oluodum ateşim düşüodu cin gibi oluodum 10 dk sonra ateş fırlıodu kendimi kaybediodum allahım ne zordu yaa bi idrar enfeksiyonu dioz ama ne hale getirmişti beni allah korusnun abowww

[

anammm kokoşum da burdaymışşşş nörüyon kızz zilloşşşlaelaelaelaelae[/QUOTE]

he deryam yollarını gozluyordum heueheuheuehueheuh:jeyyar:
anammmmm kızlarrrrrrrrr şimdi aha şimdi başladı sol kasıkkkkkkkkkk zonklama yapıyo ama adet gibi değil işte başka türlü yaaaaaaaaaaasenağlama

olabilir valla ebru sonuçta dezenfektan etkisi var sirkenin o amaçla vermişti doktor belkide temizledi işte iltihabını falan

hım evet bi yerdede duymuştum kadınlar petlerinin üstüne acı şeyler dökerlermiş içerdeki iltahabı söküp alsın diye. rakı , ada çayı yağı, sirke, ne bilim daha aklıma gelmiyo vix-tatlicadiarzu-

[

anammm kokoşum da burdaymışşşş nörüyon kızz zilloşşşlaelaelaelaelae

he deryam yollarını gozluyordum heueheuheuehueheuh:jeyyar:
anammmmm kızlarrrrrrrrr şimdi aha şimdi başladı sol kasıkkkkkkkkkk zonklama yapıyo ama adet gibi değil işte başka türlü yaaaaaaaaaaasenağlama[/QUOTE]

inşallahhh meleğinnn tekmeliyodurrrrrrrrrrrrrr elleriyle yumrukluyodurrrrrrr anneeeeeeee zilli anneee kokoş annee aynaya değil bana bak acııkkk diyodur inşallahhh...

vah garibimmm bebene de acıyom kız ben seninnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…