• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en erken gebelik belirtilerinizi paylaşırmısınız

bende hamile olduğumu dün öğrendim.ilk hamileliğim ve ben anladım hamile olduğumu çünkü 5 gün günüm geçmişti. belirtiler göğüste şişlik, bel ağrısı, kasıklarda kramp, gaz, duygusallık:)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ayy canim beklemek cok zor. Cumartesi gell..Haber ver mutlaka .. ne kadar guzel soyledin psikolojik belirti bizimkisi ama tabi belli de olmaz. Butun belirtiler var cunku rabbim yardimcimiz olsun
vermemmi hiç canım zaten sabırsızlıkla burdan hamileyim yazacağım günü bekliyorum hepimiz bekliyoruz yani beklemek bencede çok zor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyerek kendimizi avutalım bariimmm :27::27::27::27:

bende hamile olduğumu dün öğrendim.ilk hamileliğim ve ben anladım hamile olduğumu çünkü 5 gün günüm geçmişti. belirtiler göğüste şişlik, bel ağrısı, kasıklarda kramp, gaz, duygusallık:)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

aminn canım çok sevindim..:34:.kim bilir ne güzel bi duygudur.:17:
Allah bana da nasip eder inşallah.

vermemmi hiç canım zaten sabırsızlıkla burdan hamileyim yazacağım günü bekliyorum hepimiz bekliyoruz yani beklemek bencede çok zor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyerek kendimizi avutalım bariimmm :27::27::27::27:

Hadi bakalim tatlim .. hayirli haberlerle inşallah .. :34::17::17:

:nazar::nazar::nazar: Tebriklerrr canim .. :) allah banada nasip eder insallah.. dua et lutfen. Hamilelerin dualari kabul olurmuş ;) :17::17:

benimde bat 14 ü cumartesi selencim ve bende de göğüs kasık ve bel ağrısı var dr kontrolündeyim ben pko hastasıyım ama nedense hiçte umudum yok belirti olmasına rağmen psikolojik belirti üretiyoruz biz :34:
bana da öyle geliyor. ben de hamilelik belirtilerini tam gösteriyorum neredeytse ama hep TEK ÇİZGİ:17::17::17::17:

merhaba kızlar uzun zamandır kk üyeyim hemen hemen hergün girerim ama bu başlıklara gireceğim aklıma gelmezdi=)

1,5 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır korunmuyorduk.Ama heray aman oldummu olmadımmı ruh haline girmedim olursa nasip olmazsa zamanı vardır inşallar dedim. ekstra bi çaba yöntem denemedik akışında yaşadık gündelik yani.

ve bi kaç gün önce anne olduğumu öğrendim.üstüne kondurmamıştım içimden bi ses de olabilirsin diyip duruyordu.

belirtilerimi yazayım bazen psikolojik olabilir ama dediğim gibi ben beklenti içinde olmadığım için hamile olduğumu öğrendiğimde önceki günlerde ne yaşamıştım die düşündüm.

adetimden 7-8 gün önce klasik adet sancım oldu , Allah Allah dedim sanırım erken adet olucam!! baktım ogün olmadı bat günüme kadar böyle devam etti ara ara bel kasık ve göğüs ağrısı ..

öyle mide bulantısı vs. bişey yaşamadım belirti olarak. sadece sık asansöre binmeme rağmen (iş ve evde asansörü sık kullanıyoruz) 1 defa başım döndü.oda belirtimiydi bilmiyorum.

göğüslerim her regl zamanı gibi şişti ama yeşil damarlar olmaya başladı birdeeeeee rüyamda görmüştüm =))

Rabbim isteyen herkeze versin inşallar Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin içindede beni inşallah.

demem o ki ilişkinizi relax yaşayın, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın tevekkül edin Allah'a bırakın.ve içinizi rahat tutun.

sürekli düşünmek psikolojiyi bozar hayali belirtiler yaşayabilirsiniz.(1 kere bana olmuştu evlendiğim ilk ayda ya hamileysem die)

umarım gönlünde olan herkeze Rabbim nasip eder.Amin.

Sevgiler (Gülizar)

merhaba kızlar uzun zamandır kk üyeyim hemen hemen hergün girerim ama bu başlıklara gireceğim aklıma gelmezdi=)

1,5 yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır korunmuyorduk.Ama heray aman oldummu olmadımmı ruh haline girmedim olursa nasip olmazsa zamanı vardır inşallar dedim. ekstra bi çaba yöntem denemedik akışında yaşadık gündelik yani.

ve bi kaç gün önce anne olduğumu öğrendim.üstüne kondurmamıştım içimden bi ses de olabilirsin diyip duruyordu.

belirtilerimi yazayım bazen psikolojik olabilir ama dediğim gibi ben beklenti içinde olmadığım için hamile olduğumu öğrendiğimde önceki günlerde ne yaşamıştım die düşündüm.

adetimden 7-8 gün önce klasik adet sancım oldu , Allah Allah dedim sanırım erken adet olucam!! baktım ogün olmadı bat günüme kadar böyle devam etti ara ara bel kasık ve göğüs ağrısı ..

öyle mide bulantısı vs. bişey yaşamadım belirti olarak. sadece sık asansöre binmeme rağmen (iş ve evde asansörü sık kullanıyoruz) 1 defa başım döndü.oda belirtimiydi bilmiyorum.

göğüslerim her regl zamanı gibi şişti ama yeşil damarlar olmaya başladı birdeeeeee rüyamda görmüştüm =))

Rabbim isteyen herkeze versin inşallar Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin içindede beni inşallah.

demem o ki ilişkinizi relax yaşayın, bebeğe odaklı cinsellik yaşamayın tevekkül edin Allah'a bırakın.ve içinizi rahat tutun.

sürekli düşünmek psikolojiyi bozar hayali belirtiler yaşayabilirsiniz.(1 kere bana olmuştu evlendiğim ilk ayda ya hamileysem die)

Sevgiler (Gülizar)

tebrik ederim,saglıklı kucagınıza almanız dlegiyle

Sevgiler (Gülizar)

yazdıklarını okurken çok mutlu oldum. çok güzel yazmışsın. inşallah ben de bir gün buna benzer satırlar yazarım buraya. herşey gönlünce olsun Gülizar. bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

ben bir hafta gecikmesini beklemiştim test yapmak için. boşuna heveslenmek istemedim. gerçi hemen çocuğum olsun diye bir derdim yoktu akışına bırakmıştım, olursa mutlu olurum olmazsa üzülmem böylesi hayırlı belki diye düşünüyordum.
o bir hafta boyunca her sabah mide bulantım oldu. bir de göğsüm çok hassaslaştı, kendim dokununca bile irkiliyordum. ara sıra başım dönüyordu... derken test pozitif çıktı. şimdi bebeğimizi bekliyoruz allahın izniyle :61: Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Back