Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. Hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. Ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. Yardımçı olurmusunuz. Test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum
selam canım pisikolojikte olabilir ama sen reglin 3 gün geçsin öyle yap hüsrana uğrama inşaallah hamilesindir
arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. yardımçı olurmusunuz. test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum
arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. yardımçı olurmusunuz. test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum [/QUOTE
bence biraz daha bekle derim inşallah gönlünden geçen olur
benim ikinci hamileligimde kabizliktan anlamistim :)) cunku ben kolay kolay kabiz olmam.
arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. yardımçı olurmusunuz. test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum
ilk hamileligimde bende kabiz olmak kenarda dursun ishal gibiydim devamli. bnm adet uzenimde bozuk. dok pko demisti onceden. yani adet tarihimin yine gecikmis olmasi muhtemeldi ama kabizlikta olunca ben galiba hamileyim dedim.... :)
merhaba canım bende de pko var bu ay doktora gittim adetin 3 gün geçikti idrar testi negatif çıktı ultrosanda baktı plokistikten dolayı adetetin geçikiyordur dedi bilmiyorum ben bi farklı hissediyorum bu ay ilk defa gögüslerim acıyor dolgunlaştı bugün 5 gün ve gidip kan verdim kimsenin haberi yok bakalım sonuç ne olacak sen nasıl ögrendin onu merak ettim
merhaba canım bende de pko var bu ay doktora gittim adetin 3 gün geçikti idrar testi negatif çıktı ultrosanda baktı plokistikten dolayı adetetin geçikiyordur dedi bilmiyorum ben bi farklı hissediyorum bu ay ilk defa gögüslerim acıyor dolgunlaştı bugün 5 gün ve gidip kan verdim kimsenin haberi yok bakalım sonuç ne olacak sen nasıl ögrendin onu merak ettim
canım gebe olduğumu dün öğrendim :)
ama ben hissediyordum zaten :)
kabızlık,gaz
psikolojide çöküş
sol kasıkta ağrı
bel ağrısı
duygusallık
benimde bat 14 ü cumartesi selencim ve bende de göğüs kasık ve bel ağrısı var dr kontrolündeyim ben pko hastasıyım ama nedense hiçte umudum yok belirti olmasına rağmen psikolojik belirti üretiyoruz bizCanimm tebrik ederim.. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. darsi tum isteyenlere ve bana... senin soyledigin butun belirtile suan bendede mevcut hadi hayirlisi diyorum regl tarihim olan cumartesiyi bekliyorum.. telrar gozun aydin tatlim.
benimde bat 14 ü cumartesi selencim ve bende de göğüs kasık ve bel ağrısı var dr kontrolündeyim ben pko hastasıyım ama nedense hiçte umudum yok belirti olmasına rağmen psikolojik belirti üretiyoruz biz