• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en erken gebelik belirtilerinizi paylaşırmısınız

DILARA83

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
20
0
6
Ankara
arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. yardımçı olurmusunuz. test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum :(

arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. Hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. Ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. Yardımçı olurmusunuz. Test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum :(

selam canım pisikolojikte olabilir ama sen reglin 3 gün geçsin öyle yap hüsrana uğrama inşaallah hamilesindir :16:

Bulantıların psikolojiktir canım, daha bulantı olmaz, 3-4 gün bekle kan testinde kesin çıkar, herşey gönlünce olsun..

arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. yardımçı olurmusunuz. test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum :(

Reglin gecmesini beklemene gerek yok artik. Hamilelik testibde hafifte olsa cikar ikinci cizgi, kan testinde kesin belli olur ama tabi hamileysen. Benimde 2 yil once 3 kasimdi :) bendeki ilk belirti vucudumda isilikler cikmisti.

arkadaşlar benim sat ım 3 kasım. hep 28 günde adet olurum bugün olmam lazım. ama bulantım var 3 gündür.acaba hamile olabilirmiyim çok istiyorum bebiş olsun :) :) akıntı var ama çok degil. yardımçı olurmusunuz. test yapsam çıkarmı .ama hüsrana ugramaktan da korkuyorum :([/QUOTE

bence biraz daha bekle derim inşallah gönlünden geçen olur:16::16:

benim ikinci hamileligimde kabizliktan anlamistim :)) cunku ben kolay kolay kabiz olmam.

ben de 7 hftalık gebeyim kızlar ve ben de hayatım da ilk kez kabız oldum.Ama her hamilelik farklı ilk hamileliğimde böyle bi sıkıntı yaşamadım.ALLAH Gönlüne göre versin .inşallah hakkında hayırlısı olur.

ilk hamileligimde bende kabiz olmak kenarda dursun ishal gibiydim devamli. bnm adet uzenimde bozuk. dok pko demisti onceden. yani adet tarihimin yine gecikmis olmasi muhtemeldi ama kabizlikta olunca ben galiba hamileyim dedim.... :)

belirtilerin cogu psikolojik oluyor ben gecen aylarda kesin hamileyim diye dusundum mide bulantisi, karnimin sis olmasi, goguste hassasiyet birde normalde vucudunu bukadar incelemedigin icin herseyi gebelige yoruyorsun :) allah gonlune gore versin..

evet arkadaşlar psikolojikmiş. hayırlısı olsun rabbim herşeyi en iyi bilendir. çalışmalara devam bakalım. yumurtlama günü adet tarihinden 14 gün sonra oluyor o gün mü ilişkiye girmek daha iyidir yoksa 1 gün öncesi mi ? bir de bir sorum olcak her ay 2 yumurtalıktanda yumurta çatlıyor mu? teşekkürler

canim benim ilk hamilelik belirtim belim agriyordu ve yaklasik 2 3 haftalikken el parmaklarim sismisti ama ben hamile oldugumu bilmiyordum supheleniyordum ama idrar gebelik testi negatif cikmisti sonra 5haftalikken kan sonucumda cikti.velhasil gebelik belirtim bel agrisi ve parmaklarimin sismesi :)

ilk hamileligimde bende kabiz olmak kenarda dursun ishal gibiydim devamli. bnm adet uzenimde bozuk. dok pko demisti onceden. yani adet tarihimin yine gecikmis olmasi muhtemeldi ama kabizlikta olunca ben galiba hamileyim dedim.... :)

merhaba canım bende de pko var bu ay doktora gittim adetin 3 gün geçikti idrar testi negatif çıktı ultrosanda baktı plokistikten dolayı adetetin geçikiyordur dedi bilmiyorum ben bi farklı hissediyorum bu ay ilk defa gögüslerim acıyor dolgunlaştı bugün 5 gün ve gidip kan verdim kimsenin haberi yok bakalım sonuç ne olacak sen nasıl ögrendin onu merak ettim

merhaba canım bende de pko var bu ay doktora gittim adetin 3 gün geçikti idrar testi negatif çıktı ultrosanda baktı plokistikten dolayı adetetin geçikiyordur dedi bilmiyorum ben bi farklı hissediyorum bu ay ilk defa gögüslerim acıyor dolgunlaştı bugün 5 gün ve gidip kan verdim kimsenin haberi yok bakalım sonuç ne olacak sen nasıl ögrendin onu merak ettim

inş. hamilesindir canım. Allah ım isteyen herkese nasip etsin inş.

Idrar testi aldim tabiki. Şak diye iki cizgi cikti. Ilk bebisim 1yil korunmadiktan sonra oldu. Ama cocuk icin korunmamazlik yapmiorduk. Nasil olsa ben pko yum cocugum hemen olmaz diye korunmayi birakmistik. :))) bunda korunurken ben rahatsz olmaya vasladm birden. Iliski esnasinda acayip aci hissediyordum. Dok sa prrzevatiften dedi. Biraktik. Birakinca 3-4 ay sonra bene gene hamileyim. Esim dikkat sa etmiyordu zaten. Acaba yinemi geciktim diyordum ama kabizlikda var diger ses sen hamilesin dedi. Idrar testi alinca ikinci cizgiyi gormus oldum :) ben iki hamileligimdede hic kan testi yaptirmadm. Eczanelerdeki hazir testler bence oldukca guvenilir sonuc cikartiyor. Ustelik ikisindede cizgiler hep koyu cikti. Ikisindede 4 haftalikken ogrenmis oldum. Baya uzun oldu.. senin sonuc noldu varmi bebis

canım gebe olduğumu dün öğrendim :)
ama ben hissediyordum zaten :)

kabızlık,gaz
psikolojide çöküş
sol kasıkta ağrı
bel ağrısı
duygusallık

Merhaba kizlar.. regl tarihim ayın 14 ü cumartesi.. ama son 2 haftadir her iki kasigimda kendini hissettirecek derecede agriyor, Mide bulantimda var, halsizlik var. Bilmiyorum Sabirsizlikla bekliyorum

canım gebe olduğumu dün öğrendim :)
ama ben hissediyordum zaten :)

kabızlık,gaz
psikolojide çöküş
sol kasıkta ağrı
bel ağrısı
duygusallık

Canimm tebrik ederim.. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. darsi tum isteyenlere ve bana... senin soyledigin butun belirtile suan bendede mevcut hadi hayirlisi diyorum regl tarihim olan cumartesiyi bekliyorum.. telrar gozun aydin tatlim.

Canimm tebrik ederim.. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. darsi tum isteyenlere ve bana... senin soyledigin butun belirtile suan bendede mevcut hadi hayirlisi diyorum regl tarihim olan cumartesiyi bekliyorum.. telrar gozun aydin tatlim.
benimde bat 14 ü cumartesi selencim ve bende de göğüs kasık ve bel ağrısı var dr kontrolündeyim ben pko hastasıyım ama nedense hiçte umudum yok belirti olmasına rağmen psikolojik belirti üretiyoruz biz :34:

benimde bat 14 ü cumartesi selencim ve bende de göğüs kasık ve bel ağrısı var dr kontrolündeyim ben pko hastasıyım ama nedense hiçte umudum yok belirti olmasına rağmen psikolojik belirti üretiyoruz biz :34:

Ayy canim beklemek cok zor. Cumartesi gell..Haber ver mutlaka .. ne kadar guzel soyledin psikolojik belirti bizimkisi ama tabi belli de olmaz. Butun belirtiler var cunku rabbim yardimcimiz olsun

Back