- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 23
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Benim sen bu sabah yaptığım erken gebelik testiydi hiç gerek yokmuş bence en iyisini yapmışsınız inş güzel haberler verirsinizYa bir de testi alirken eczaneci erken gebelik testi vereyim 35 tl dedi. Dedim benim zaten 4 gun gecti normal ver. Simdi de yanlis gosterir moralim bozulur diye tirstimSanirim cesaretimi toplayabilirsem birazdan yapicam
Gözünüz aydınGordugun gibi hamileyim :)
Kendi yaptigim test pozitifti guvenemedim iki tane yaptim ikisi de pozitif. Iki gun sonrada bhcg testi icin kan verdim 3284 cikti.
Benim normalde günü gününe olurdu saat bile şaşmazdı adetimde. Çok tuhaf. İdrar testi içinde idrarın dört saat vücutta birikmesi gerekli. çok sıvı alınmamalı. O sebeple sabah ilk idrarla yapılıyor
Yaparsan mutlaka haber et ☺Yaa beklesem mi ozaman. Benim onceki gebeligimde de 2 gun gecmisti aksam ogrenmistim ama dedigim gibi bu sefer cok korkuyorumAma sanirim yapicam ya yoksa da adetimi beklerim hic olmazsa.
Amin inşallahBen 3 yildir ugrasiyorum ve hamile kalirsam kizlari bilgilendiricem diye soz verdim kendime. Kizlar ben 4 gun kala hiss ettim cok usumemden. Ve fazla uykum gelmesinden. Testim pozitif cikti ama soluk. Sonra meme ve uclari hafif agriyordu . Yuruyunce bile agri geliyodu bazen. Adetim 3 gun gectikten sonra tekrar yaptim 2 tane kipkirmizi cizgi. Allah heepinize nasip etsin inshallah ❤
Ben 3 yildir ugrasiyorum ve hamile kalirsam kizlari bilgilendiricem diye soz verdim kendime. Kizlar ben 4 gun kala hiss ettim cok usumemden. Ve fazla uykum gelmesinden. Testim pozitif cikti ama soluk. Sonra meme ve uclari hafif agriyordu . Yuruyunce bile agri geliyodu bazen. Adetim 3 gun gectikten sonra tekrar yaptim 2 tane kipkirmizi cizgi. Allah heepinize nasip etsin inshallah ❤
Kız sen ne morelinibozuyorsun daha yeni istiyorsun bi dur morel bozmak yok rahat relax bide bi bakalım belki olmayacaksın adet gebelik testi hemen doğru sonuç vermez her zaman üzülme hiçççç nasip kısmetttSabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuk
Kürtaj neden olmustunuz geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdi ki bebişşş inş sağlıkla kucağınıza alınKizlaaaarrr dayanamayip yaptim testiiiiii. Dakikasinda cift cizgi olduuu. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi cook sevinsem de kendimi frenliyorum suan pazartesi hemen kan vericemLutfen bana dua edin bu gebeligim saglikli ilerlesin de artik bebegimi kucagima alabiliyim Allah dileyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah. Hepimizz çift cizgiler gorelimmm.
Kürtaj neden olmustunuz geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdi ki bebişşş inş sağlıkla kucağınıza alın ❤
Cokk tesekkur ederim canim benim.Allahim sana da nasip etsin ve tum isteyenlerede )) Hayiiir oyle bisey yok gunun hangi saatinde yapsam ayni cikti canim. Bence bir alakasi yok. Valla 3 gun geciktiginde eczaci dediki sabah yapman lazim ben de he he deyip gecistirdim ama aksam yaptim koyu kirmizi valla. Bak soluk olanlar ise adete 4 gun kala yapildiYaaa cok sevindimmm, gozun aydinAllah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Testi nezaman yaptin acaba ilk idrar olayi etkiliyo mu? Ona gore simdi yapacagim ben de
TEBRIK EDERIMMMMMKizlaaaarrr dayanamayip yaptim testiiiiii. Dakikasinda cift cizgi olduuu. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi cook sevinsem de kendimi frenliyorum suan pazartesi hemen kan vericemLutfen bana dua edin bu gebeligim saglikli ilerlesin de artik bebegimi kucagima alabiliyim Allah dileyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah. Hepimizz çift cizgiler gorelimmm.
Yaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsunKizlaaaarrr dayanamayip yaptim testiiiiii. Dakikasinda cift cizgi olduuu. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi cook sevinsem de kendimi frenliyorum suan pazartesi hemen kan vericemLutfen bana dua edin bu gebeligim saglikli ilerlesin de artik bebegimi kucagima alabiliyim Allah dileyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah. Hepimizz çift cizgiler gorelimmm.
VAlla dün acile gittim. Değer 2nin altında çıktı. Oysa hissediyordum ben. Hala adette olmadım çok tuhafKız sen ne morelinibozuyorsun daha yeni istiyorsun bi dur morel bozmak yok rahat relax bide bi bakalım belki olmayacaksın adet gebelik testi hemen doğru sonuç vermez her zaman üzülme hiçççç nasip kısmettt
nasıl hamile kaldınız?Merhaba. Ben de sizin gibi geç adet oluyordum. Ben de pko var. Bir kızım var. Şimdi hamileyim. Pko olanların çocuğu olmaz diye birşey Yok. Benim ablalarım annem onlarda vardı. Onlarda da pko var. Hepsinin çocuğu var yani.
InsaalllahhhhTEBRIK EDERIMMMMM❤❤ Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshallah
AminnnYaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun
Bekle bi bakalım değer yğkselir inş olmazsınVAlla dün acile gittim. Değer 2nin altında çıktı. Oysa hissediyordum ben. Hala adette olmadım çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?