En erken gebelik belirtileri 💕

Ya bir de testi alirken eczaneci erken gebelik testi vereyim 35 tl dedi. Dedim benim zaten 4 gun gecti normal ver. Simdi de yanlis gosterir moralim bozulur diye tirstim Sanirim cesaretimi toplayabilirsem birazdan yapicam
Benim sen bu sabah yaptığım erken gebelik testiydi hiç gerek yokmuş bence en iyisini yapmışsınız inş güzel haberler verirsiniz

Yaa beklesem mi ozaman. Benim onceki gebeligimde de 2 gun gecmisti aksam ogrenmistim ama dedigim gibi bu sefer cok korkuyorum Ama sanirim yapicam ya yoksa da adetimi beklerim hic olmazsa.

Ben 3 yildir ugrasiyorum ve hamile kalirsam kizlari bilgilendiricem diye soz verdim kendime. Kizlar ben 4 gun kala hiss ettim cok usumemden. Ve fazla uykum gelmesinden. Testim pozitif cikti ama soluk. Sonra meme ve uclari hafif agriyordu . Yuruyunce bile agri geliyodu bazen. Adetim 3 gun gectikten sonra tekrar yaptim 2 tane kipkirmizi cizgi. Allah heepinize nasip etsin inshallah ❤

Amin inşallah

Yaaa cok sevindimmm, gozun aydin Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Testi nezaman yaptin acaba ilk idrar olayi etkiliyo mu? Ona gore simdi yapacagim ben de

Artık ben bu belirtilere inanmıyorum bu ay hiç beklentim yok.zaten bi iki denemeyle olacağını düşünmüyorum ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günümü de hesaplamadım artık akışına bırakıp kafaya takmıyorum Allah hayırlısını nasip etsin.

Kizlaaaarrr dayanamayip yaptim testiiiiii. Dakikasinda cift cizgi olduuu. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi cook sevinsem de kendimi frenliyorum suan pazartesi hemen kan vericem Lutfen bana dua edin bu gebeligim saglikli ilerlesin de artik bebegimi kucagima alabiliyim Allah dileyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah. Hepimizz çift cizgiler gorelimmm.

Sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuk
Kız sen ne morelinibozuyorsun daha yeni istiyorsun bi dur morel bozmak yok rahat relax bide bi bakalım belki olmayacaksın adet gebelik testi hemen doğru sonuç vermez her zaman üzülme hiçççç nasip kısmettt

Kürtaj neden olmustunuz geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdi ki bebişşş inş sağlıkla kucağınıza alın

Kürtaj neden olmustunuz geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdi ki bebişşş inş sağlıkla kucağınıza alın ❤

Gecen yilin sonunda dogum kontrol hapini birakir birakmaz denedik ve ilk ay hamile kaldim. Ogrendigimde degerim 450ydi. Sonra duzenli artmadi inanilmaz yavas yukseldi. Sonra kese olustu ancak zamanina gore kucuktu bebek de olusmayinca baska care kalmadi. Ocak ayinda yasak surem dolmustu ama cesaret edememistim. Cok tesekkur ederimm, hala inanamiyorum cift cizgi gordugume. Allah dileyen herkese nasip etsin.

Yaaa cok sevindimmm, gozun aydin Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Testi nezaman yaptin acaba ilk idrar olayi etkiliyo mu? Ona gore simdi yapacagim ben de
Cokk tesekkur ederim canim benim.Allahim sana da nasip etsin ve tum isteyenlerede )) Hayiiir oyle bisey yok gunun hangi saatinde yapsam ayni cikti canim. Bence bir alakasi yok. Valla 3 gun geciktiginde eczaci dediki sabah yapman lazim ben de he he deyip gecistirdim ama aksam yaptim koyu kirmizi valla. Bak soluk olanlar ise adete 4 gun kala yapildi

Eklentiler

• 20190424_204812.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 20190420_204607.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 108
TEBRIK EDERIMMMMM❤❤ Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshallah

Yaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun

Kız sen ne morelinibozuyorsun daha yeni istiyorsun bi dur morel bozmak yok rahat relax bide bi bakalım belki olmayacaksın adet gebelik testi hemen doğru sonuç vermez her zaman üzülme hiçççç nasip kısmettt
VAlla dün acile gittim. Değer 2nin altında çıktı. Oysa hissediyordum ben. Hala adette olmadım çok tuhaf

nasıl hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…