En erken gebelik belirtileri 💕

kıyamam yaa çok sevindim gerçekten Allah bizlerede nasip etsin bu sevinç gözyaşlarını

kıyamam yaa çok sevindim gerçekten Allah bizlerede nasip etsin bu sevinç gözyaşlarını
Amin Inshallah canim benim. Ben hamile kaldigimi ogrenince ilk duam Allahim tum bekleyis icinde olanlara nasip et bu sevinci dedim aglayarak.Inshallah duam kabul olurda siz de hamile kalirsiniz guzellerim benim ❤ Allah bir an once kismet eder inshallah

Aminnnnnn canım benim güzel yüreğine sağlık Çok saol

Kizlar son regl 30 mart. Olmam gereken tarih 24 nisandi. Cumartesi idrar testinde keskin olmamakla birlikte cift cizgi gordum. 30 nisan yani dun de kan verdim beta 7075. Nasil sizce? Bir kurtajim var oyuzden korkuyorum. Yuksek mi cikmis haftaya gore, yoksa normal mi

Hayırlı sabahlar herkese bn bise sorcam sizlere erken gebelik belirtileri nelerdir ben geçen ay 29 unda adet oldum 1 mayıs oldu hala adet olmadım korkuyorum test yapmaya 3 gün gecikti sürekli uyuma hissim var yorgunum gini sanki cok agir is yapmisim gibi biraz oyle hissediyorum ve belim çok agiriyo arada bir de kasıklara vuruyo bugün daha çok bel agrım acaba beni bilgilendirebilirmisiniz erken gebelik ve gebelik belirtileri nelerdir ??

Merhaba erken gebelik testini supheli iliskiden kac gun sonra yaptiniz ben 8. Gunumde yaptim cikmadi ama erken gebelik testlerinin cok yanilttigini soyluyolar umarim oyledir

Merhabalar aceba hamilemisiniz cunku bu ay benimde kanamam bir gun surdu sonra 3 gun sadece lekelenmeler oldu merak ettim sonucunuzu

Bugün adet günü hala olmadım birkaç gün daha geçsin diye sabırsızlanıyorum.. Kızlarrrrr!!! Bi belirti yok ara ara mide bulantısı geliyor ama gün içinde, sabah değil.. bir de bazen baş dönmesi oluyor. Belirtisiz de hamilelik olur mu 5 aydır deniyoruz biz de.. Alllahım bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Belirtiler uyku hali ve gögus acisi ozellikle sabah yataktan kalkarken hissediyosaniz şüphelenebilirsiniz ozellikle hareket edince goguslerde acı hissi oluyor 2 gebelik gecirdim ikisinde de ayni seyi yasadim baska da hicbir belirtim yoktu gebeligi ogrendikten sonra sık idrar cikma yaşadim baya sıkışık hissidiyodum hala da oyleyim 3 haftalikken ogrendim

Bendede mıde bulantısı ve koku hassasiyetiyle hıssettım hala da devam edıyor.
Umarım hamilesindir canım. Benm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmı kızlar ?

Kızlar benim 2 oğlum var tüplerim bağlıydı yeniden açtırdım geçen sene ameliyat sonrasında hsg çektirdim ve sağ tüpüm zaten kapalıydı sol tüpümünde kapalı olduğu söylendi bende kapalıymış zaten dedim gitmedim doktora. sonra kasık kramplarım olmaya başladı doktora gittim tekrar histereskopi ve laparoskopi yapalım dedi yaptırdım nisanın 6 sında ve sol tüpüm açık çıktı hormonlar tahililler hamile kalmaya hiç bi engel yokmuş beklemedeyim yaş geçtikçe şans azalıyor 37 yaşındayım bu arada. doktor 3 ay bekleyip kendiliğinden olmazsa aşılama yapacağız dedi. inşallah kendiliğinden olur diye bekliyorum. ama bu ay ayın 11 inde rahimimde çok şiddetli bir sancı oldu nefesimi kesti resmen titreme ve miğdebulantısı beraberinde geldi. her ay adetim gelmeden bır hafta önce göğüslerim şişerdi acırdı adetime 4 gün var ama hiç bir kıpırtı yok arada çay içerken hafif miğde bulantısı oluyor belimde ve kasıklarımda ağrı var inşallah olur. Allah isteyen herkese versin kimsenn kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…