- 6 Mart 2019
- 138
- 57
- 98
- 32
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Canimm cok tesekkur ederim.Valla neler neler yaptim say say bitmezki. Ben isvecte yasiyorum 1 yil bisey yapamadim. Sonra Azerbaycana ulkeme donunce tedaviye basladim ara vererek. Sonda subat ve mart ayi asilama yaptik tutmadi. Nisandada yaptirip yeniden Isvece evime donmek istiyorduk. Doktor bu ay hic umudum yok yapmayalim bosuna paraniz gidecek dedi
Ama ne oldu Isvece geldim ve surpriz sekilde hamile kaldigimi ogrendim.3 yil icinde hic hamile kalmamistim ve cokm agladim.. Allah herkese nasip etsin bu sevinci❤❤❤
İyi düşün iyi olsun cnmAmiin insallah Allah aratmasinYarin kan verecegim bakalimm. Ama sol kasigim cok batiyo ya tirstim birazcik.
Amin Inshallah canim benim. Ben hamile kaldigimi ogrenince ilk duam Allahim tum bekleyis icinde olanlara nasip et bu sevinci dedim aglayarak.Inshallah duam kabul olurda siz de hamile kalirsiniz guzellerim benim ❤ Allah bir an once kismet eder inshallahkıyamam yaa çok sevindim gerçekten Allah bizlerede nasip etsin bu sevinç gözyaşlarını
Çoğunluk hamile kalıyor. Çektirmekte fayda var bir zararı Yok en azından.herkes rahim filminden sonra kaldım diyorsırf bu yüzden çektiresim geldi
Hayir narkozsuz çektirdim. Biraz ağrı oldu,Çok şükür sonuç iyi çıktı. Tüpler açıktı.Rahim flimini narkozlumu çektirdiniz ? Sonuç ne çıkmıstı ve ağrınız oldumu
Aminnnnnn canım benim güzel yüreğine sağlıkAmin Inshallah canim benim. Ben hamile kaldigimi ogrenince ilk duam Allahim tum bekleyis icinde olanlara nasip et bu sevinci dedim aglayarak.Inshallah duam kabul olurda siz de hamile kalirsiniz guzellerim benim ❤ Allah bir an once kismet eder inshallah
Hımm tıkalı olanlar çok ağrı çekiyor demekkiHayir narkozsuz çektirdim. Biraz ağrı oldu,Çok şükür sonuç iyi çıktı. Tüpler açıktı.
Herkesin vücudu farklı tepki verebilir. Ne kadar stres yaparsan o kadar ağrı hissedersinHımm tıkalı olanlar çok ağrı çekiyor demekkiherkes farklıseyler anlatıyo bu rahim flimi konusunda neyle karsılasıcağını bilmemek daha çok geriyominsanı
Sagol canim darisi basina en kisa zamanda. Ben Pek ümitli Degilim aslinda suan bütün belirtiler olsada piskolojik oldugunu düsünüyorum cünkü erken gebelik testi bugün yaptim negativ cikti Olsaydi hafifte olsa silik cikardi heralde
Merhabalar aceba hamilemisiniz cunku bu ay benimde kanamam bir gun surdu sonra 3 gun sadece lekelenmeler oldu merak ettim sonucunuzuMerhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?
Hayır canım maalesef o ay hamile kalmadım, bu ay klomen ve iğne kullandım suan bekliyorum hayırlısıyla bu ay tutar insallahMerhabalar aceba hamilemisiniz cunku bu ay benimde kanamam bir gun surdu sonra 3 gun sadece lekelenmeler oldu merak ettim sonucunuzu
Umarım hamilesindir canım. Benm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmı kızlar ?Bendede mıde bulantısı ve koku hassasiyetiyle hıssettım hala da devam edıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?