İdrar rengi ve kokusunun değişmesi bende de var şu aralar. Çok sarı hatta neredeyse turuncu ve ağır bir kokusu var. Genelde bu az su tükettiğimde olurdu fakat günlük 3 litre su tüketiyorum. Ayrıca karnım patlayacakmış gibi çok fazla yemek yemediğim halde. Bunları erken belirtilerden sayabilir miyiz?
Evet haklısın baktırmkta fayda var hiç öyle düşünmemiştim teşekkürler :)Canım enfeksiyon olmasın? Bence bi idrar tahlili yaptırmanda yarar var
Aynı durumu yaşadım çünkü ben hamilelik zannederken enfeksiyon çıktı
Evet haklısın baktırmkta fayda var hiç öyle düşünmemiştim teşekkürler :)
Günde en az üç litre su içerim ben zaten normalde çişimi de hayatta tutamam utanmasam yanımda seyyar tuvalet taşıyacağım o dereceRica ederim :) Günde en az 2 litre su iç su zaten çok önemli bide çişimiz geldiğinde tutarsak mesanedeki bakteriler ürüyormuş o yüzden hemen yapmak lazımmış
Günde en az üç litre su içerim ben zaten normalde çişimi de hayatta tutamam utanmasam yanımda seyyar tuvalet taşıyacağım o derece
Evet baya eskiymiş konu ben yeni hamişim 5+2 günlük.adet gecikmesi dışında şuan hiç bir belirtim yok nasıl hamileyim bilmem.inşallah bi aksilik yoktur.adet öncesi bütün adet belirtilerini yaşadım günüm geçti belirti namına bişey kalmadı.göğüslerim daha anca dünden beri hafiften acımaya başladı sivilcem 3 gün önce çıktı. Belkide geç döllenme olmuş olabilir. Daha tiksindiğim yada aşerdiğim hiçbirşey yok. hiç bir belirti olmamasıda beni korkutuyor .en erken ilk Dr randevum perşembe en sonki değerim 4870 inşallah keseyi götürüm Allah’ın izniyle.Konu baya eski canlandırmak istedim yok mu kimseler kızlar :) :)
Allah tamamına erdirsin.Sizde de adet agrısı gibi rahimde yani karın altında agrı oldu mu patlıcakmış gibi huzursuz karın bölgem.Evet baya eskiymiş konu ben yeni hamişim 5+2 günlük.adet gecikmesi dışında şuan hiç bir belirtim yok nasıl hamileyim bilmem.inşallah bi aksilik yoktur.adet öncesi bütün adet belirtilerini yaşadım günüm geçti belirti namına bişey kalmadı.göğüslerim daha anca dünden beri hafiften acımaya başladı sivilcem 3 gün önce çıktı. Belkide geç döllenme olmuş olabilir. Daha tiksindiğim yada aşerdiğim hiçbirşey yok. hiç bir belirti olmamasıda beni korkutuyor .en erken ilk Dr randevum perşembe en sonki değerim 4870 inşallah keseyi götürüm Allah’ın izniyle.
Adet gününden önce oldu evet ama ben pek takılmam belirtilere adetten önce çünkü belirtiler birbirine çok benziyoAllah tamamına erdirsin.Sizde de adet agrısı gibi rahimde yani karın altında agrı oldu mu patlıcakmış gibi huzursuz karın bölgem.
Evet baya eskiymiş konu ben yeni hamişim 5+2 günlük.adet gecikmesi dışında şuan hiç bir belirtim yok nasıl hamileyim bilmem.inşallah bi aksilik yoktur.adet öncesi bütün adet belirtilerini yaşadım günüm geçti belirti namına bişey kalmadı.göğüslerim daha anca dünden beri hafiften acımaya başladı sivilcem 3 gün önce çıktı. Belkide geç döllenme olmuş olabilir. Daha tiksindiğim yada aşerdiğim hiçbirşey yok. hiç bir belirti olmamasıda beni korkutuyor .en erken ilk Dr randevum perşembe en sonki değerim 4870 inşallah keseyi götürüm Allah’ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?