En erken başlayan belirtiler

Kizlar bn yeni evliym 6 aylik ayiptir soylemesi esim ilk defa 3 gun once icime bosaldi yumurtlamam 18 i ama bu olay 25 inde oldu suan mide bulantm var ve kadiklarimda agrilar oluyo adet agrisi gibi akintm yokdu ilidkiden sonra bugn hafif satimsi bi akinti geldi sizce hamilrlik ihgimali varmi

İdrar rengi ve kokusunun değişmesi bende de var şu aralar. Çok sarı hatta neredeyse turuncu ve ağır bir kokusu var. Genelde bu az su tükettiğimde olurdu fakat günlük 3 litre su tüketiyorum. Ayrıca karnım patlayacakmış gibi çok fazla yemek yemediğim halde. Bunları erken belirtilerden sayabilir miyiz?

Canım enfeksiyon olmasın? Bence bi idrar tahlili yaptırmanda yarar var
Aynı durumu yaşadım çünkü ben hamilelik zannederken enfeksiyon çıktı

Canım enfeksiyon olmasın? Bence bi idrar tahlili yaptırmanda yarar var
Aynı durumu yaşadım çünkü ben hamilelik zannederken enfeksiyon çıktı
Evet haklısın baktırmkta fayda var hiç öyle düşünmemiştim teşekkürler :)

Evet haklısın baktırmkta fayda var hiç öyle düşünmemiştim teşekkürler :)

Rica ederim :) Günde en az 2 litre su iç su zaten çok önemli bide çişimiz geldiğinde tutarsak mesanedeki bakteriler ürüyormuş o yüzden hemen yapmak lazımmış

Rica ederim :) Günde en az 2 litre su iç su zaten çok önemli bide çişimiz geldiğinde tutarsak mesanedeki bakteriler ürüyormuş o yüzden hemen yapmak lazımmış
Günde en az üç litre su içerim ben zaten normalde çişimi de hayatta tutamam utanmasam yanımda seyyar tuvalet taşıyacağım o derece

Arkadaslar hamileligimde tum bu yazilanlarin disinda bende karın agrisi olmustu. Ama alt karin agrisi değil, afedersiniz buyuk abdeste sıkısmıs gibi, bagirsaklarimi bozmusum gibi kuru kuru karın agrılarim olmustu.. tabii 7 haftalikken kaybettim ama simdi yine bebek istiyoruz. Bu belirtiyi yasayan arkadaslar var mi aranizda?

Konu baya eski canlandırmak istedim yok mu kimseler kızlar :) :)

Konu baya eski canlandırmak istedim yok mu kimseler kızlar :) :)
Evet baya eskiymiş konu ben yeni hamişim 5+2 günlük.adet gecikmesi dışında şuan hiç bir belirtim yok nasıl hamileyim bilmem.inşallah bi aksilik yoktur.adet öncesi bütün adet belirtilerini yaşadım günüm geçti belirti namına bişey kalmadı.göğüslerim daha anca dünden beri hafiften acımaya başladı sivilcem 3 gün önce çıktı. Belkide geç döllenme olmuş olabilir. Daha tiksindiğim yada aşerdiğim hiçbirşey yok. hiç bir belirti olmamasıda beni korkutuyor .en erken ilk Dr randevum perşembe en sonki değerim 4870 inşallah keseyi götürüm Allah’ın izniyle.

Allah tamamına erdirsin.Sizde de adet agrısı gibi rahimde yani karın altında agrı oldu mu patlıcakmış gibi huzursuz karın bölgem.

Allah tamamına erdirsin.Sizde de adet agrısı gibi rahimde yani karın altında agrı oldu mu patlıcakmış gibi huzursuz karın bölgem.
Adet gününden önce oldu evet ama ben pek takılmam belirtilere adetten önce çünkü belirtiler birbirine çok benziyo

rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim benimde öyleydi ilk hamileliğimde hiç bi belirti hissetmedim ilk 3 ay hamile değil gibiydim ikinci hamileliğimde adetim gecikmeden çok yoğun bi şekilde başım döndü midem bulandı kafamı kaldıramadım şüphelendim çünkü beklediğim bişey değildi test yaptım çizgi görünmeyecek kadar azdı kan verdim 35.4 çıkmıştı ilk üç ay 5kilo verdim ne kafamı kaldıramadım ne yemek yiyebildim sadece kızıma yemek yapıp yedirmek için onla ilgilenmek için kalktım o kadar

İdrarda koku olmasa da gebelik olabilir mi? Her gebelikte idrar kokusu olur mu? İdrarı kokmadığı halde hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…