En erken başlayan belirtiler

senin durumun psikolojik biraz canım.belirttiler hemen ertesi günü başlamaz ki.inş.hamiş kalırsın.

cevabın için teşekkürler cnm.evet canım benim psikolojim bozuldu resmen ama ben gögüs ağrısını hamilelik belirtisi mi diye merak etmedim neden aniden gögüslerim böyle ağrımaya başladı onu merak ediyorum. :sm_confused:

benim gibi 4 yıldır bebek hasreti çekenler gelin dertleşelim deneyimlerimizi paylaşalım bugüne kadar hangi tedavilerden geçtik neler yaptık onları konuşalım.kendimizi sorgulayalım şöyle bi geçmişin muhasebesini yapalım.

bende belirtilerin hemen hemen hepsi vardı. biraz önce test yaptım negatif..
insan okadar ümitleniyor çok kötü oluyor sonra .
bence ; hiç kendinizi dinlemeyin ümitlenmeyın boşuna benim gibi... mafoldumben:gitme:

bende belirtilerin hemen hemen hepsi vardı. biraz önce test yaptım negatif..
insan okadar ümitleniyor çok kötü oluyor sonra .
bence ; hiç kendinizi dinlemeyin ümitlenmeyın boşuna benim gibi... mafoldumben:gitme:

Canım yaaaa üzme kendini ben bu belirtilerle 3 yıldır yaşıyorum her ay ümitleniyorum ama boşuna.ama birgün gelecek bebişlerimiz :Saruboceq:

kaç günün geçmişti yaptın testi canm ben o testlerede çok güvenmiyorum hemen ümitsizliğe kapılma belkide hamişsindir :ecrin_bebek:aslında bu testleri hiç yapmasak da adet günümüzü beklesek daha iyi çünkü negatif çıkınca çok büyük bir yıkım oluyor.

ben artık test yapmıyorum adet günümü bekliyorum ayrıca eczaneden test almaya da utanıyorum zaten:kedi:

yaren sen kaç yıldır uğraşıyorsun sorun ne neden olmuyormuş çocuğun.

2 gün geçti bugün 3.günümdü adetimin geçeli.. ama gecikmeli de oluyor. dayanamadım yaptım bende

bende çok yaptım öyle sonuç hep hüsran oldu keşke yapmasaydın.aslında bu belitileri yapanda bizim beynimiz belirti arıyoruz sürekli acabalar başlıyor sonra.sen yinede üzme kendini boşver hayatın tadını çıkarmaya bak herşeyi unut evlililiğiniz ilk yıllarına dön gez eylen inanki faydası oluyor.

güzelim sen doğum kontrol hapı kullanıyormuşsun biraz zaman tanı kendine ilacın etkisi geçsin biraz vücudundan.herşeyi oluruna bırak be artık öyle yapıcam.
acaba hamilemiyim kendini dinleme en iyi doğum kontrol yöntemi oluyormuş cnm.

bendede o belirtilerin hepsi vardı ama bu sabahın körü itibariyle hemde beklenmeyen günden 2 gün önce regl olmuş bulunmaktayım bidaha günüm geçmeden asla heveslenmicem sanırım daha yeniyiz diye vücudumda değişiklikler oluyo o yüzden böle oldu kadın olmak zormuş ya

sürekli belirtilere takılıp duruyoruz ve adet düzenimiz bozuluyor bazen erken bazende geç oluyor kendimizi dinledikte herşey daha da zorlaşıyor.vücudumuzdaki değişiklikler kesinlikle psikolojik.kaç yıllık evlisin ezel.

kadın olmak gerçekten çok zor ben 3 yıldır uğraşıyorum bebiş için evlilim 4 yıl bitti 5.yılın içindeyim.

biz daha yeniyiz arkadaşlar 2 ay oldu evleneli ama bebişimizin olmasınıda istiyoruz zaten ilk ay yok acıyo yok kasılıyo derken pek bi icraat olmadı geçen ay başlamıştık doğru düzgün çalışmaya :kedi: o yüzden pek üzülmedim olmadığı için ama belirtiler çok vardı ben hiç bilmem bu kadar göğüslerim şişsin, acısın, uçları koyulaşsın, karnımın altı ağrısın, sızlasın, hemde reglime daha 10 gün varken, midem bulanıyodu, halsizdim, akıntım vardı hatta akşam akıntıyla beraber açık pembe kan geldi bu sabahta regl oldum ilk defa böyle olduğum için belki vardır dedim ama yokmuş çalışmalara devam Şeniz allah ne zaman izin verirse o zaman olcak hayırlısını versin hepimize.

amin arkadaşlar valla bu yazışmaları okumak bile iii geliyo insana ....bende ağustosta kürtaj olmuştum Dr. 40 gün sonra eğer istersek tekrar deneyebileceğimizi söledi bizde denedik... dediğiniz belirtilerden bi kaçı bendede var ama henüz günüm geçmedi.... lütfen benim içinde dua edin inşallah benimde sağlıklı ve hayırlı bi evledım olur .....yüce rabim olmayanlara ve isteyen herkese versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…