En erken başlayan belirtiler

kızlar az önce geldim doktordan b hcg m yükselmiş gebeymişim ama daha çok yenı 10 gün sonra gel ultrasonda bakalımdedi darısı başınıza

çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına olsun.. cuma 5,4tü daha yeni pozitif görünüyor dendi ama değişebilirmiş yani öyle diyenler var ..bugün gidemedim, eve gelirken otobüste uyuklayınca eve kendimi zor attım, bi de grip gibiyim:S .merakla bekliyorum yarın günüm.. ama 1 haftadır özellikle de son 2_3 gündür biraz iş yapayım acayip belim ağrıyor, yarın adet günüm normalde canım tatlı ister ama yok, ekşi şeylere bayılıyorum.. arkadaşlara göre kesin hamileyim ama ben görmeden de umutlanmak istemiyorum :S bel ağrısına bi çare bulsam ona sevincem yani :S sizce neden olabilir arkadaşlar?

az önce kasik bölgemde sag tarafimda bi kipirti hissettim..cok tuhaf bir hissti.....bugün yum.gününden ve iliskiden 4. gün..:uhm:

Son düzenleme:
Düsünmemek gercekten zor.ben 3 senelik evlym.son 5 aydir istiyorum artik olsun bitane.ins.sanada verir banada herkesede.

bu idrar kokusu nasıl farklı oluyor?
normalden daha sarı mı? daha keskin bir koku mu???

hamiş kızlar,gebelikte belirtiler arası göğüs ağrıması....bu ağrı nasıl oluyor,benim her adetten once göğüslerim hep alt tarafı ağrıyordu,ama bu sefer yanlardan ağrıyor,ben da once 2 düşük yaptım ve ağrılar ayne oluyordu,göğüs kısımı yan tarafta ağrım vardı...sizde nasıl

canımcım en önemli belirti olarak, ucunun kaşınması ve içinin karıncalanması var. bunu diyene ahaaa hamile buu diyom ve çıkıyor. ben sana hamişsin diye sölüyom halaa inanmıyon sırnaşık şey . sen adet olmadın di mi daha :uhm:

bendekı en belırgın belırtı sag kasıgımda sıddetlı agrıydı. goguslerımde sıstı ama adet olcagım zamankı gıbıydı ilk zamanlar, sonradan agrı sıddetı artıyor.. ama en erken belırtı sag kasık agrısı.

yok cnm hala adetim gelmedi,yarın bir test da yapacam bakalım ne çikacak...10 gün oldu belki kesin çikar

benide sağ kasığımda arğı oluyor,tuvalette gidıyorum dıyorum aha kesin adetim geldi ama yok...3-4 gün once goğus ağrısı başladı,ama bugun da şidettli ağrımaya başladı

dünde çok fena kasık ve bel ağrım vardır gecede uyutmadı ilaç içtim şuan geçti akşamda idrar testi yaptım negatif ilk testte belli olmayabilirmi acaba?

merhaba canım bende perşembe ve cuma adetini beklemeyenlerdenim bendeki tek farklı belirti heray tümden ağrıyan göğüslerim bu ay sadece uçları kaşınıyo ve kıpkırmızı ağrı yanma oluyo gibi gerisi sanki adet olmuşumda rahatlamış gibi bu belirgin bi belirtimidir diyosun.... :Saruboceq:

dünde çok fena kasık ve bel ağrım vardır gecede uyutmadı ilaç içtim şuan geçti akşamda idrar testi yaptım negatif ilk testte belli olmayabilirmi acaba?

ben kizima hamileyken ilk test yaptigimda negativ cikmisti....bir hafta sonra yine test yaptim positiv cikti...bi bekle istersen hic belli olmuyor.

aslında bi bakıp çıkacaktım bi baktım çıkamadım önceki yazdıklarımı okuduysan benim de bu ay aşırı belirti vardı kasık ağrısı,karnın alt kısmında kramp,mide bulantısı,sık idrara çıkma vs.kesin hamileyim dedim belirtilerde burda 2 kişiyle tutunca heyecandan hüngür hüngür ağladım ama ertesi gün adet oldum doktoruma anlattım 1. nedeni idrar yolu enfeksiyonunun tekrar etmesi 2. nedeni de bağırsakta gaz ultrasonda bile bağırsaklarım resmen kaynıyor gibi hareket ediyordu ama devamlı olduğu için anlamamışım birazda kendimizi hamişiz diye kandırmak istiyoruz işte o yüzden güzelim çok umutlanma sonra üzüntüsü ağır oluyo ama inş. hamişsindir tabi

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım size bişey sormak istiyorum bel ağrısı yaşayan olmadı mı bu erkene gebelik belirtilerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…