kızlar az önce geldim doktordan b hcg m yükselmiş gebeymişim ama daha çok yenı 10 gün sonra gel ultrasonda bakalımdedi darısı başınıza
az önce kasik bölgemde sag tarafimda bi kipirti hissettim..cok tuhaf bir hissti.....bugün yum.gününden ve iliskiden 4 gün..:uhm:
Düsünmemek gercekten zor.ben 3 senelik evlym.son 5 aydir istiyorum artik olsun bitane.ins.sanada verir banada herkesede.
az önce kasik bölgemde sag tarafimda bi kipirti hissettim..cok tuhaf bir hissti.....bugün yum.gününden ve iliskiden 4 gün..:uhm:
hayırdır inşallah. hadi bi hamiş haberi daha alalım.olur mu olur vallazemuszemuskaydirigubbakcemile5
canımcım en önemli belirti olarak, ucunun kaşınması ve içinin karıncalanması var. bunu diyene ahaaa hamile buu diyom ve çıkıyor. ben sana hamişsin diye sölüyom halaa inanmıyon sırnaşık şey . sen adet olmadın di mi daha :uhm:
bendekı en belırgın belırtı sag kasıgımda sıddetlı agrıydı. goguslerımde sıstı ama adet olcagım zamankı gıbıydı ilk zamanlar, sonradan agrı sıddetı artıyor.. ama en erken belırtı sag kasık agrısı.
canımcım en önemli belirti olarak, ucunun kaşınması ve içinin karıncalanması var. bunu diyene ahaaa hamile buu diyom ve çıkıyor. ben sana hamişsin diye sölüyom halaa inanmıyon sırnaşık şey . sen adet olmadın di mi daha :uhm:
dünde çok fena kasık ve bel ağrım vardır gecede uyutmadı ilaç içtim şuan geçti akşamda idrar testi yaptım negatif ilk testte belli olmayabilirmi acaba?
arkadaşlar merhaba benimde bugün 4.günüm adet olmadım arada kasıklarıma ağrı vuruyor karnımın içinde sancılar var sizce durum ne olabilir.miğem bulanıyor sürekli ama kusamıyorum ve çok yemek yiyesim var dünde dar bir pantolan giydim akıntıyla birlikte az bir kan geldi sonra gitti yok cevap verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?