yaaa bendede aynı sorun var çok sık idrara çıkıyorum önceki msj larda yazdığım gibi kasık ta batma ve günden güne artıyor canım günün ne zaman benim 30 u meraklanıp duruyorum ya :çok üzgünüm:
kızlar bir teyzeden duydum cok garibime gitti bn hamileyi gözünden tanırım dedi oda annesinden ögrenmiş annsi zamanında ebeymiş hamile kadının kiprikleri ikiser ikiser yapısık olurmus karısık olumus kiprikleri gidin bir aynaya bakın bnce
ne bileyim kardes bn diyenin yalancısıyım yani oda hani birlesik gibisine demek istemistir :) bide bana dediki hamile kalmak istiyosan ilişkiye girerken besmele cek dedi bide sonrasında ayaklarını duvara daya dedi doktorları dinledik bişey olmadı bide kocakarıları dinleyelim
hayırlı olsun canım hamılelıgın :))valla ben çok inanıyorum öye şeylere. hurafe diyolar ama bende o yöntemle hamile kaldım. daha 4+4 günlük:CüvCüv:
kızlar bir teyzeden duydum cok garibime gitti bn hamileyi gözünden tanırım dedi oda annesinden ögrenmiş annsi zamanında ebeymiş hamile kadının kiprikleri ikiser ikiser yapısık olurmus karısık olumus kiprikleri gidin bir aynaya bakın bnce
kibelesr ben inanmıyorum karbonat testine, en basitinden idrar testi yaparız yaaav :)
kızlar mrb aranıza yeni katıldım.gebelik bulantısı nasıl oluyor, sabah olur diye biliyorum ama benim sabah değil de gun içinde bulantım oluyor. bide idrarımın rengi önceden su gibi olurdu yada az su içince turuncu gibi olurdu ama simdi sapsarı ve kokulu. bunlar sizce belirti olabilir mi?
kibelesr naber?
yaaav bu rep puanları kısmına napmışlar yine, sürekli değiştiriyorlar başım döndü heeeekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?