hayırlısı canım. ama 10 gün var regle bu kadar erken belirtiler olur mu CADIARZU CADIARZU
bende prolaktin regl dönemimde yükseliyormuş ilaç kullanıyorum. doktor ameliyat olmalısın derken bi taraftan da bu belirtiler acaba psikolojikmi diye düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin canım .opuyorumnanaktan
:Saruboceq:
Valla hergün gün sayıyorum ayın 11 i bi gelsede test yapsam diyorum..inşallah hayırlısıyla güzel haberleri isteyen herkes alsın diyorum..:Saruboceq:
ben az önce sonucumu aldım hamile değilim
0,100 çıktı, çalışmalara başlayacağım ama bebek istediğimi anladım
canım eğer bu günlerde kan testi yaptırırsan çıkar 5 in üzeri çıkarsa kesin hamililelik vardırrr hayırlısı olsun
canım o kadar çok ta umutlanmak istemiyorum..ben bir senedir o kadar çok şey yaşadımkiiii..daha yeni geçen ay dr um artık denememizi söyledi..anlıyacağın bunca şeylerden sonra ve sadece geçen ayki iki denememizde hamile kalabilmemin biraz zor olacağını düşünüyorum..tek umutlanma nedenim ise; ben bu yaşıma kadar herzaman bir önceki aydan yaklaşık 1 hafta kadar önce regl olurum..geçen ayki adet tarihim 11 ağustostu..anlıyacağın normalde bugüne kadar olmam gerekiyordu..tek umudum buradan geliyor yanii..neyse dediğim gibi adet tarihimi ben yinede bekleyeyim belli olmaz belki adet düzenim değişmiş olabilir..hakkımızda hayırlısı artıkk...:Saruboceq:
amin canım benım dualarımız senınle küçüçük minicik bir bebeişin olur inşallah:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?