merhaba arkadaslar ben düzenli adet görüyorum her ay 31 günde bir adet görürüm ama bu sefer adetim 3 gün gecikti belirtiye dair hic bisey yok suan ama ben adet olacagim zaman 1 hafta yada 2 , 3 gün öncesi kesin agrilarim olurdu cok sancili adet oluyorumm ama bu sefer hic agrim yok 3 gün gecmesine ragmen cokta ümitlenmiorum bisey yok diye test yapmaya korkuyorumm sonuc negatif cikar diye sizce kac gün sonra yapmaliyim testti ama arada bir hafif sizlar gibi oluyor karnimin alt kismi lütfen bana yardimci olurmusunuz
idrarda koku diyorsnuz ya belirtilerde bahsettiğiniz koku ne tür bir koku arkadaşlar?
kızlar saydıgınız belırtılere bakınca , ıdrar dısındakılerı bende yasadım.yada psıkolık bılmıyorum...ama en cok koku ve mıde bulantısı yasadım bu ay...bır aydır korunmamamıza ragmen sımdı bugun adet olmaya basladım.uzuldum bıraz.ama hayırlısı.gercı sızlerden ogrendıgıme gore yumurtlama donemı varmıs.ben o gunlerde yasamadım sanırım ılıskı.gebe kalmamam normal dımı...ama kahverengı renkte akıntım var .bu neden arkadaslar banada yardımcı olurmusunuz???
amin canım.allah hayırlı dogum versin ins.darısı bızlere...
İnşallah arkadaşlar.
Allah isteyen bütün herkese versin herkese..
ve sağlıkla herkesin bebeğini kucağına versin..
Çok dua ediyorum Allah olmayanlara da yaşatsın cok güzel bir duygu..
doktorlar diyo ki korunmayı bırakıp çocuk yapmak istedikten sonra 11.aya olmaması normalmiş...eğer 11 ay boyunca hiç olmazsa zaten tedavi başlatıyolar...bi yakınım öyle oldu....ama 14 ay sonra tedavi olmadan hamile kaldı...yani canım sıkma canını..daha çok erken..bide hamile kalmadan önce evli arkadaşlarımla konuştuğum zaman konu adet olma şeklime geldiğinde adetim ayda 2-3 gün sürüyor oda çok az geliyor dediğimde bana dedikleri eğer çocuk istemiyorsan çok dikket et bu şekilde olduğu zaman yumurtalar çocuk arıyor demişlerdi kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
tebrikler canım, darısı başımıza olsun inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?