En erken başlayan belirtiler

canım ben bekle derim çünkü herkesde erken çıkmıyo bu sefer de negatif çıkarsa boşu boşuna üzülürsün

selam arkadaşlar :)) ilk sayfaya Yalel arkadaşımdan aldıgım ve size yarayacağını düşündüğüm bilgiler ekledim. ınşallah isteyen herkes hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alır..

kızlar saydıgınız belırtılere bakınca , ıdrar dısındakılerı bende yasadım.yada psıkolık bılmıyorum...ama en cok koku ve mıde bulantısı yasadım bu ay...bır aydır korunmamamıza ragmen sımdı bugun adet olmaya basladım.uzuldum bıraz.ama hayırlısı.gercı sızlerden ogrendıgıme gore yumurtlama donemı varmıs.ben o gunlerde yasamadım sanırım ılıskı.gebe kalmamam normal dımı...ama kahverengı renkte akıntım var .bu neden arkadaslar banada yardımcı olurmusunuz???

doktorlar diyo ki korunmayı bırakıp çocuk yapmak istedikten sonra 11.aya olmaması normalmiş...eğer 11 ay boyunca hiç olmazsa zaten tedavi başlatıyolar...bi yakınım öyle oldu....ama 14 ay sonra tedavi olmadan hamile kaldı...yani canım sıkma canını..daha çok erken..bide hamile kalmadan önce evli arkadaşlarımla konuştuğum zaman konu adet olma şeklime geldiğinde adetim ayda 2-3 gün sürüyor oda çok az geliyor dediğimde bana dedikleri eğer çocuk istemiyorsan çok dikket et bu şekilde olduğu zaman yumurtalar çocuk arıyor demişlerdi kaydirigubbakcemile3

kızlar akıntıyı sormus bır arkadas bana ona verdıgım cevap suydu,
**tabıı oluyordu akıntı hatta hamılelık boyunca sureklı artıyor benım normalde de akıntım cok olurdu o zamn da vardı ama akıntı hamılelık belırtısı denılebılır mı bılemıyorum bırsuru sebebı olur kokulu ve renklı degılse hamılelık olabılır vucutta degısımler kısıden kısıye degısır
cevap arayan olursa dıye sıze de yazayım dedım :))

kızlar hamilelik belirtisi vs derken sımdı bebişimin hareketlerını hıssetmeye basladım Allah ısteyen herkese kısmet etsın...

İnşallah arkadaşlar.
Allah isteyen bütün herkese versin herkese..
ve sağlıkla herkesin bebeğini kucağına versin..
Çok dua ediyorum Allah olmayanlara da yaşatsın cok güzel bir duygu..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
tebrikler canım, darısı başımıza olsun inşaallahhh

Nasıl yani ben anlamadım şimdi akannehir
Benim yıllardır adetim 3 gun surer a.s
Ama ha deyince hamile kalamıyorum yani.. :bbo: Problem bende mi? Adet gunuyle alakasını çözemedım yanlız fisfisfis

ay bu berrak neden yazmamış sonuçları..merak ettimmmm....bu sayfayı ilk defa ziyaret ediyorum.

Merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katıldım ve biraz önceki sayfaları okudum..ben 1 hamilelik yaşadım fakat maalesef 10 hf lıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum..ardından rahimde septum yani perde tespit edildi ve bunun için iki kez histeroskopi+laparoskopi operasyonları oldum..ardından rahimde yapışıklık tespit edildi ve ofis histeroskopisi ile açıldı geçen ay..ve dr um sonunda artık denemeye başlayın demişti..ve bizde bu ay sadece iki kerecik deneyebildik :kedi: (eşimin şehir dışında işleri çıkmıştı) ve geçen ay yani ağustos 11 de regl olmuştum..benim bu yaşıma kadar hep adetlerim bi önceki aydan 5-6-7 gün önce gelir hiç değişmez..bunları niye anlattım çünkü bunca şeylerden sonra ve sadece iki kerecik yapmayla hemen bu ay hamile kalabilirmiyim diye..aslında belirtilerin çoğu bende de var ama hep içimde şüphe var yok yaa değilimdir diyorumm..( mesela karnımda yaklaşık 8-9 gündür bi şişlik, gaz sıkıntısı gibi bi sıkıntı, çok hafif bel ağrısı, vücuttaki ısı yükselmesi bi de sol kasık bölgeme ani hissedilir saplanma gibi bi ağrı gibi...bide normalde şu aralar adet olma günlerim..ne bileyim insanız işte umut etmeden duramıyoz sanırım..ayın 11 ine kadar beklemeyi düşünüyorum..bakalım neler olacak..:enbuyukkk:

arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim ama bel ağrısı dışında herhangi bir belirti yok
bide bugün kasıkta ağrı başladı aynı zamanda sık idrara çıkma bazen hamile olmadığımdan şüpheleniyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…