En erken başlayan belirtiler

selam kizlar...bir ay önce doktordan randevu almistim kontrol icin..tesadüfen bugünde saat öylen 12.cok sancim oldu..yarim saat sürdü..saat 15.30 da randevum vardi dr.da...yumurta catlamismi diye bakti..ama daha vakti var dedi..sol tarafimda hissettim en cok sanciyi.dr.da sol tarafda gördü yumurtayi....cok sanci olmanin sebebi yumurta büyüdügünden yumurtaliklarda gerilme yapiyormus catlamaya yakin..ama malesef kac saat sonra yum.catlayacagini söylemedi......

Son düzenleme:
Ben en erken mide bulantılarını yaşadım kızlar.Bundan önceki düşükle sonlanan gebeliğimde mide bulantısı hiç yoktu.Ama bunda sabahları başlayan ve öğleye doğru azalan mide bulantıları var... Çıkarttırmıyor yediklerimi ama böyle giderse çıkaradabilirim.Bunun haricinde göğüslerimde öyle çok ağrı yok şu an.Hafif hafif sol göğsümde dokununca ağrı var.Birde kasıklarda batmalar bazen ahhh dedirten bir şey aniden gelince neye uğradığını şaşırtan bir şey... Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

Kız ovülasyon testi gebeliği de gösterir mi?Benim belim çok ağrıyor bikaç gündür normalde adet öncesi pek ağrımazdı.Bi de kasıklarımda sertlik var ve ağrıda oldu.Bulantı yok.Göğüslerimde şişme ve gerilme var.Adet olmama daha bikaç gün var ama ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi biraz silikte olsa çıktı.Napayım sizce?

Canım sen yinede bir gebelik testi al.Benim reglime 4 gün kala ikinci çizgi silik çıktı gebelik testinde.Ovulasyonla bakmadım bilmiyorum canım .... Ama söylenenlere göre hamileysen ovulasyon testinde her gün çift çizgi çıkarmış tabii test bozuk değilse....

kızlar benim de adetime 8 gün var ama bu ay erken yumurtladım. gögüs uçlarım büyüdü ve acıyor. cok halsiz ve uykusuzum, ağız kuruluğu cok fazla. ayaklarımın altı yanıo. bir de hamile olanlar gebelik belirtisi olarak bacaklarda kabarma ve kaşıntı yasadınız mı?

kızlar ben de erken düşük yaşadım. benim de yaşadığım belirtiler az az mide bulantısı, kirpik dökülmesi (ikişer üçer tane) , karın bölgemde sertlik, ve düşmeyen ateşim. ateşim düşük yaptığım sabah düşmüştü. öğleye doğru kanamam başladı.

bir de yanağımda çıkan 2 tane sivilce. şimdiye kadar hep alnımda çıkardı. o da adet dönemimde bir iki tane. hamile kaldığım ay ilk defa yanağımda çıkmıştı.

merhaba arkadaşlar hamile olalara bi sorum olacak gebelikte oluşan vajinal akıntı nasıl ne renk ne kadar koyulukta oluor? bende adetme 8 gün var ama 4 gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde sürekli ağrı belimde biraz ağrı ve akıntı var.göğüslerimde bişey yok midem ii ama çok yiyorum bazen tokluk ve gaz hissi yanma oluyo...bana yardmcı olurmusunuz ? özellikle akıntı hakkkında öğrenmek istiorum

arkadaşlar merhaba, ben birkaç gündür bu forumlara göz atıyorum. bugün yada yarın adet olmam gerekiyor ama bu gün akşama doğru pembe gibi bi akıntı oldu. daha önce hiç olmamıştı. aslında biraz uyku halimde oluyodu bikaçgündür ama sıcaklardan olabilir diye düşünmüştüm. burda sizler genelde akıntı rengi olarak beyaz demişsiniz. acaba adetimin vaktide geldiği için pembemsi gelmiş olabilirmi? daha önce hiç bu renk olmamıştı.
varmı acaba bu konuda fikri olan:)

Canım geçmiş olsun inş. hamilesindir.Akıntının rengi beyaz ve yoğun.Tam regl günü kesildi akıntı.Sonra tekrar başladı.Göğüsler herkeste değişik sanırım benim regl günüm geçtikten 1-2 gün sonra başladı hassasiyet.Kasık batmaları ara ara yoklar ona alışıyorsun zamanla.Sık idrara çıkma ve ara ara bel ağrısıda oluyor.Hadi hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

hayırlısı olsun arkadaşım;ne mutlu sana..!hihoyyyt benimde 5 günüm var inşallah 5 gün sonra regl olmam:çok üzgünüm:

megryann teşekkür ederm inş rabbim herkese hayırlısını versin bebek bekleyenlerede sağlıcakla kolaylıkla doğum yapıp kucakarına almayı nasip etsin

merhaba arkadaslar ben düzenli adet görüyorum her ay 31 günde bir adet görürüm ama bu sefer adetim 3 gün gecikti belirtiye dair hic bisey yok suan ama ben adet olacagim zaman 1 hafta yada 2 , 3 gün öncesi kesin agrilarim olurdu cok sancili adet oluyorumm ama bu sefer hic agrim yok 3 gün gecmesine ragmen cokta ümitlenmiorum bisey yok diye test yapmaya korkuyorumm sonuc negatif cikar diye sizce kac gün sonra yapmaliyim testti ama arada bir hafif sizlar gibi oluyor karnimin alt kismi lütfen bana yardimci olurmusunuz

tatlım ben 5 gün kala yapmıştım onuda hiç aklımda bebek düşüncesi bile yokken 2 tane rüya görmüştüm...anlamlarına baktım bi tanesi hamile kalmaya bebeğe bitaneside erkek çocuğa yorumlanıyordu..Kendi kendime bişe mi var diye bi yapıyım dedi..2. çizgi silik çıkmıştı..hatta o bile ne anlama geliyor bilmiyordum..onuda burda öğrendim.hatta gözlerm doldu şok olmuştum ağladım da:).Kimseye demedim..günümün geçmesini bekledim çünkü yalancı pozitiflik yada adetle birlikte atılabilir olma durumu varmış..5 gün sonra tekrar yaptım bu sefer çizgi daha belirgindi..Emin olmak içinde kan testi yaptırdım..onda da hamile çıktım..hatta testin sonucunu eşime aldırmıştım oda ilk orda öğrendi...eve geldiğinde şoktaydı.Bunun yanı sıra göğüslerimde aşırı hassasiyet elimi bile değdiremiyodum çok acıyodu..ve sık idrara çıkma vardı..bide bazı kokulardan tiksinme...Bence böyle düşünene kadar kimseye bişe demeden alıp yap derim...Çünkü bu bekleyişlerin sonu gelmiyo..5 haftada kese içi boş mu dolu mu diye beklersin...6.haftada kalp atışları acaba duyulucak mı yaşıyomu diye beklersin..İlk 3 ay herşeye dikkat etsen bile sebepsiz olan düşüklerden yaşama ihtimalin var mı diye beklersin..
3 aydan sonra 2 li test sterisine girersin acaba testte bi kusur çıktımı bebekte bir sorun var mı organları fiziksel özellikleri normal mi diye daha sonra 3 lü test derken 5.ayından sonra biraz rahatlarsınkaydirigubbakcemile3 Biz eşimle öyle olmuştuk.ancak o zaman kendimizi bi bebeğimiz olucak düşüncesine inandırdık....Hep acabalarla bu 5 ayı iyi kötü geçirdik..Şimdi tek tesellimiz bebeğin bu saatten sonra doğsa bile yaşama şansının olması...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..Yani tatlım bu bekleyişlerin ardı arkası kesilmiyor o yüzden ilk testi fazla geciktirme derim...çıkmasa bile bir sonra ki sefere inşallah olur.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…