şimdide şu karbonat testini yaptım köpürme falan olmadı ne derece dogru ki acaba
merhaba arkadaşlar hamile olalara bi sorum olacak gebelikte oluşan vajinal akıntı nasıl ne renk ne kadar koyulukta oluor? bende adetme 8 gün var ama 4 gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde sürekli ağrı belimde biraz ağrı ve akıntı var.göğüslerimde bişey yok midem ii ama çok yiyorum bazen tokluk ve gaz hissi yanma oluyo...bana yardmcı olurmusunuz ? özellikle akıntı hakkkında öğrenmek istiorum
megryann teşekkür ederm inş rabbim herkese hayırlısını versin bebek bekleyenlerede sağlıcakla kolaylıkla doğum yapıp kucakarına almayı nasip etsin
merhaba arkadaslar ben düzenli adet görüyorum her ay 31 günde bir adet görürüm ama bu sefer adetim 3 gün gecikti belirtiye dair hic bisey yok suan ama ben adet olacagim zaman 1 hafta yada 2 , 3 gün öncesi kesin agrilarim olurdu cok sancili adet oluyorumm ama bu sefer hic agrim yok 3 gün gecmesine ragmen cokta ümitlenmiorum bisey yok diye test yapmaya korkuyorumm sonuc negatif cikar diye sizce kac gün sonra yapmaliyim testti ama arada bir hafif sizlar gibi oluyor karnimin alt kismi lütfen bana yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?