En erken başlayan belirtiler

canım inşallah hamilesindir üşümek en belirgin belirtilerden Rabbim gönlüne göre versin

ya arkadaşım benım adetime daha var haziranın sonu zaten bende bu kadar erken bu belirtiler olurmu die soruom yarım edın galiba psikolojik heh :çok üzgünüm: bu kadar erken olma ihtimali yokmu belirtilerin halada midem bulanıo yada arıo :uhm: off ne zormuş inş adet olmam günümdede hemen test yapıp sizlerle paylaşırım inş hamişizdir arkadaşım senındemı öle

benımde mıde bulantılarım yumurtlamadan 4-5 gÜn ortaya Çıktı ve acıle gıttık ama dr gebelık bu kadar erken bellı etmez kendıne dedı. Ve gerı dÖndÜk ama o bulantıları 5 gÜn Çektım bulantılar geÇtı sımdı de ayaklarımda aŞırı bı ÜŞÜme var kasıklarımda aĞrılar, belımde Çok aĞrıyo ve hergÜn 12 saat uyumaya basladım. ıŞte tÜm bunlardan ne yapacaĞımı sasırdım. Hamıle mıyım deĞıl mıyım offf ıste adet gÜnÜnÜ beklıyorum artk

kızlar benim adetim 18 inde ama 10 gün öncesinden beri kasıklarım nasıl batıyo ağıryo heran regl olucam gibi sanki reglime 2 gün kaldı dayanamadım sağlık ocağında test yaptırdım hemşire ikinci çizgi çok silik şüpheli durumdasın dedi . hamilede olabilrsin dedi ağır kadlırma ilaç içme dedi bakalım 2 gün var reglime size haber vericem ama içim kıpır kıpır az silik çıktıya vardır inş... hayırlısıı babamızda işsiz

eftelyaaa , benimki seninkiyle aynı bizde 13 aydır bekliyoruz..benimde regl donemim 25 hazıranda ve hafta sonu yanı cuma gunu arılarım basladı, kasıklarım ve bellım kopuyor resmen.. bugun dayanamadım gıttım test aldım ama malesef negatif cıktı, yarın sabah dr.randevum var işnsallah test sonucu yanlısdır .. Allah hepimize gonlümüze gore versin

kızlar bugÜn arkadasımdan duydum kı, adet tarıhınden 4 gÜn Öncesını bılen ıdrar testı varmıs.bugÜn gıttım aldım ve yaptım malesef negatıf Çıktı. Bırde persembe tekrarlıyacaĞım. Çok ÜzÜldÜm ya

bende çok heycanlıyım ve adetimi bekliorum ama daha var hazıranın sonunda tabi ozamana kadar boş boş durmak yok çalışmalara devam inş. hepimiz hamişizdir zemuszemus

doktora gidemedim , randevuyu erteledim , beklıyecez artık boyle, insallah hayırlısı olur . benimde regl donemim 25 hazıran ama dun aldım idrar testi malesef negatıv cıktı

ben de 2 yıldı evliyim, yaklaşık 1 yıldı eşimle beraberiz, daha önce görevimiz nedeniyle farklı şehirlerdeydik. bir araya geldikten 3 ay kadar sonra hamile kaldım, ama kısa sürede sonlandı.Belirtiler nelerdi, hatırlamıyorum bile.
her neyse , sayfada gezinirken senin yazına hemen cevap vermek istedim. ben de kendi sorularıma cevap ararken aynı soruyu sen sormuşsun. benimde beklediğim adet tarihim 26 haziran. aynı şekilde kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor. adet olacağımda ağrı yaşamam, sadece üşüttüysem falan. aynı o ağrı gibi oluyor. ve yine seninle aynı şeklide üşüme,yanma bi arada oluyor. ve adetten bir hafta kadar önce akıntım olurdu, ama bu kadar çok değil. daha adet tarihime var ama 7-8 gündür su gibi akıntım oluyor.
inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ve senin de güzel haberlerini tekrar okurum. bakarsın sen hamile olduğunu öğrenirsin, arkandan ben de gelirim.yine benim yerime sen daha önceden yazmış olursun belki:))

çok sevindim canım hamile olmana Allah'ım herkese nasip eder inşallah içinde de bana ben de 2 gün önce aşılama yaptırdım ama kısmet bakalım...

Arkadaşlar benim bugün regli olmam lazımdı, henüz bir şey yok ama sanki olacakmış gibi ağrılarım oluyor hafif hafif, sizce bu hamilelik belirtisi midir? Normalde adet olmadan çok ağrım olur bu seferki hafif bir ağrı. ılk denemem yardımcı olursanız sevinirim, hiç tecrübem yok bu konuda.

Bu arada aşılama nedir?

Arkadaslar benimde adet gunume 7,8 günüm var ama catlıyacagım sinir ve düsünceden..Allahım herseyın hayırlısını versin..belirtilerim cok garip hem adet olmadan once boyle oluyordum ama adet gunumden 1 veya 2 gün once .. Insallah rabbim hepimize o mücdeli haberi en kisa zamanda verir..

canım aynen benimde bugün adet günüm sanki heran olucam gibi 2 gün önce testte ikinci çizgi silik çıkmıştı o yüzden umutluyum yoksa adet olucam gibime geliyo
:sm_confused:

canım aynen benimde bugün adet günüm sanki heran olucam gibi 2 gün önce testte ikinci çizgi silik çıkmıştı o yüzden umutluyum yoksa adet olucam gibime geliyo
:sm_confused:

Ben test yapmadım 1 gün geçsin istiyorum gerçi çok meraklandım ama sabredecez artık.. Hamileysek bebekler aynı günlerde geliyor :)

ya kızlar ben de birazdan sızıp kalıcam yani şurda. 1 haftadır inanılmaz uykum var gözümü açamıyorum. adetim geçeli 3 gün oldu. sağ alt karın boşluğunda sanki içerden iğne batırıyolarmış gibi batma var. göğüslerim şişti ama normalde adet dönemindeki gibi ağrı yok yanlızca çok şiş. karmın deseniz 5 aylık hamilelere taş çıkarır vaziyette şiş. ayrıca idrarımın kokusu ve yoğunluğu da değişti, bunun yanında normalden çok fazla beyaz akıntım var. sabahları da midem bulanıyor ve durup dururken içimden ağlamak geliyor. tüm bunlar hamilelik belirtisi galiba ama ben 4-5 gün önce test yaptım negatifti. yanlız testi yaparken akşam kendimi zorlayıp idrarımı yaptım ve bi önceki idrarımın üstünden 1 saat bile geçmemişti. şimdi de yapmaya korkuyorum yine negatif çıkacak diye. 1 hafta daha bekliycem bakalım neler olucak. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

kan testi yaptırsaydın canım yaa bekle bekle bir hafta sabredebilicenmi

sen hamilesin o zman bende hiç bu belirtiler yok adet olacakmışım gibi geliyo bana adet olursam üzülürüm :a015:

ya şu söylediklerinin hepsini yaşıyorum eklemlerimde bile yorqunluğu hissediorum hiç bişi yapamıyorum eşim artık bana tembel demeye başladı :)) ama ona söylemiorum belirtilerimi o yüzden o bu ay benden bi hamişlik beklemior eğer hamileysem süper bi süpriz hazırlamayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…