selam arkadaşlar bizde 13 aydır istiyoruz bu ay benimde kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor ve özellikle akşamları otururken üşüme geliyor evde battaniyeyle oturuyorum bu havada
regl tarihimde 25 haziran
selam arkadaşlar bizde 13 aydır istiyoruz bu ay benimde kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor ve özellikle akşamları otururken üşüme geliyor evde battaniyeyle oturuyorum bu havada
regl tarihimde 25 haziran
çok sevindim canım hamile olmana Allah'ım herkese nasip eder inşallah içinde de bana ben de 2 gün önce aşılama yaptırdım ama kısmet bakalım...
Arkadaşlar benim bugün regli olmam lazımdı, henüz bir şey yok ama sanki olacakmış gibi ağrılarım oluyor hafif hafif, sizce bu hamilelik belirtisi midir? Normalde adet olmadan çok ağrım olur bu seferki hafif bir ağrı. İlk denemem yardımcı olursanız sevinirim, hiç tecrübem yok bu konuda.
Bu arada aşılama nedir?
canım aynen benimde bugün adet günüm sanki heran olucam gibi 2 gün önce testte ikinci çizgi silik çıkmıştı o yüzden umutluyum yoksa adet olucam gibime geliyo
:sm_confused:
Ben test yapmadım 1 gün geçsin istiyorum gerçi çok meraklandım ama sabredecez artık.. Hamileysek bebekler aynı günlerde geliyor :)
ya kızlar ben de birazdan sızıp kalıcam yani şurda. 1 haftadır inanılmaz uykum var gözümü açamıyorum. adetim geçeli 3 gün oldu. sağ alt karın boşluğunda sanki içerden iğne batırıyolarmış gibi batma var. göğüslerim şişti ama normalde adet dönemindeki gibi ağrı yok yanlızca çok şiş. karmın deseniz 5 aylık hamilelere taş çıkarır vaziyette şiş. ayrıca idrarımın kokusu ve yoğunluğu da değişti, bunun yanında normalden çok fazla beyaz akıntım var. sabahları da midem bulanıyor ve durup dururken içimden ağlamak geliyor. tüm bunlar hamilelik belirtisi galiba ama ben 4-5 gün önce test yaptım negatifti. yanlız testi yaparken akşam kendimi zorlayıp idrarımı yaptım ve bi önceki idrarımın üstünden 1 saat bile geçmemişti. şimdi de yapmaya korkuyorum yine negatif çıkacak diye. 1 hafta daha bekliycem bakalım neler olucak. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
ya kızlar ben de birazdan sızıp kalıcam yani şurda. 1 haftadır inanılmaz uykum var gözümü açamıyorum. adetim geçeli 3 gün oldu. sağ alt karın boşluğunda sanki içerden iğne batırıyolarmış gibi batma var. göğüslerim şişti ama normalde adet dönemindeki gibi ağrı yok yanlızca çok şiş. karmın deseniz 5 aylık hamilelere taş çıkarır vaziyette şiş. ayrıca idrarımın kokusu ve yoğunluğu da değişti, bunun yanında normalden çok fazla beyaz akıntım var. sabahları da midem bulanıyor ve durup dururken içimden ağlamak geliyor. tüm bunlar hamilelik belirtisi galiba ama ben 4-5 gün önce test yaptım negatifti. yanlız testi yaparken akşam kendimi zorlayıp idrarımı yaptım ve bi önceki idrarımın üstünden 1 saat bile geçmemişti. şimdi de yapmaya korkuyorum yine negatif çıkacak diye. 1 hafta daha bekliycem bakalım neler olucak. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim en belirgin erken belirtim göğüslerimin büyümesi ve ağrımasıydı birde sık idrar sorunum oldu daha günüm geçmemişdi bile...
Birde acayip yorgun ve halsizlik vardı günüm geçince test yaptım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?