En erken başlayan belirtiler

Benim de kızlar adetime 2 gün kaldı, göğüslerim 13-14 gündür ağrıyor. Akşam üzeri de başım dönmeye başladı. Midem de bulanıyor sanki ama hiç hamile hissetmiyorum kendimi. ılk defa denedim bakalım hayırlısı..

KIZLAR BENıMDE ADETıMONıN GELMESıNE SON 5 GÜN VAR AMA 1 HAFTADIR KENDıMDE BıR TAKIM DEĞıŞıKLıKLER HıSSETMEYE BAŞLADIM.DEDıĞıNıZ GıBı ıDRARIM Bı AÇIK Bı KOYU. BELıM KOPACAKMIŞ GıBı AĞRIYOR NORMALDE ADET ÖNCESı HıÇ BELıM AĞRIMAZDI. SABAHLARI KASI AĞRILARIYLA UYANIYORUM MıDEMDE DE YANMA HıSSı OLUŞTU. SıZCE HAMıLE OLABıLıR MıYıM? AMA GÖĞÜSLERıMDE HıÇ BıR DEĞıŞıKLıK YOK. NASIL GEÇECEK BU 5 GÜN :bbo:

arkadaslar , bende bı tauflık var ama ne oldugunu bılıyorum asırı derecede kasık ve alt karın bolgesınde agrı var.. regl olacakmısım gıbı hıssedıyorum bunlar normalmı ? cok istiyorum pozıtıf olmasını ve reglme bır hafta var.. lutfen cevap yazın[[/B]

ssss86 canım benımde adetıme 5 gÜn var ve aynı Şeylerı yaŞıyorum bende. Karnımın alt bÖlgesınde ve kasıklarımda aŞırı bı aĞrı var bazen batma gıbı. Gaz sancısı da cabası :) gÜnlerde geÇmek bılmıyor deĞıl mı? Beklıyelım bakalım. ınsallah adet olmayız da bebıŞ haberlerımızı verırız

arkadaşlar bısde bebek yapma çalışmalarındayıs ve inş.da tez vakıtte rabbim isteyen herkese nasip etsin nese bende daha çok yeni olmasına rağman midemde garip olaylar olmaya başladı bulanıo ama çok afedersınız istifra etmiyorum ayrıcada hamıleysen sabahları mıden bulanır derler benım sabah olmuo akşam gece gibi oluo bıde belim çok arıo acaba normalmi yada bu belirtiler hemen başlarmı yoksa biraz müddetmi geçmesi lazım gerçi piskolojikte olabılır bılmıorum psikolojıkmıdırkii hem ılla midemin sabahmı bulanması lasım bilgi verirseniz çok sevinirim ...:bbo:

Son düzenleme:
ınsallah olmayız.. Allah hepimizin gonlune gore versin.. ama benim gun gectıkce daha fazla agrım oluyor sankı regl olacakmısım gıbı.. test almak istemiyorum cünkü o cesaret yok suan..

arkadaslar boyle olmuyor vallahı zor duruyorum gıdıp bır test alıp gelecegım sabredemıyorum ne olacaksa olsun , bazı belırtılere gore hamıleyım bazılarına gore degılım..

eger supeleniyorsan durma hemen yap bence en azindan beklemezsin hamileysen de degilsen de ogrenirsin ve dusunmezsin tabi insallah hamilesindir

cok teşekkur ederım ınsallah sana da en cok ıstedıgın bır zamanda kucagına almanı nasıp etsın Allah. yazdım bır kenera :) cok sagol.

Son düzenleme:
arkadaslar test yaptım ama negatıv cıktı malesef , yarın sabahta Dr.randevu aldım bu agrıların sebebı neymıs bırde onu ogreneyım...

kzlar benmde adetime 3 gün var bende dayanamayıp test yaptım benmde negatif çıktı sanki adet olacakmışım gibi dizlerimde ağrımaya başladı. ama öyleyse yaşadığım diğer belirtiler neyin nesi

benimde adetime üç-dört gün var. ben sadece mide yanması hissediyorum şu anda. Allahım inşallah hamileyimdir. çocuk isteyen herkese Allahım nasip etsin inşallah

berru biliyor musun benimde aynı şekilde geceleri midem bulanırdı belimde dün geceye kadar aşırı ağrırdı ama bugün dizlerimde ağrımaya başladı ve korkuyorum adet olacağım diye. Demekki psikolojikmiş diyorum kendi kendime. Seninde mi öyle acaba? Günün geçtimi senin?

Arkadaslar tÜrkeyı de adet gelmeden gebelıĞı bellı eden testler yok mu? YurtdıŞından bı arkadas 3 gÜn kala ÖĞrendıĞını yazmıŞ. Bende yaptım ama negatıf Çıktı. Yardım lÜtfen

selam arkadaşlar bizde 13 aydır istiyoruz bu ay benimde kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor ve özellikle akşamları otururken üşüme geliyor evde battaniyeyle oturuyorum bu havada
regl tarihimde 25 haziran

Arkadaslar tÜrkeyİ de adet gelmeden gebelİĞİ bellİ eden testler yok mu? YurtdıŞından bİ arkadas 3 gÜn kala ÖĞrendİĞİnİ yazmıŞ. Bende yaptım ama negatİf Çıktı. Yardım lÜtfen

bence en sağlıklısı testin reglin geçtikten sonra yapılması inşallah hamilesindir

canım bu hem adet hemde gelebik belirtisi inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…