![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gördüm.
Benim gibi araştıranlar için yazacaklarım var.
- ıdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen açık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Göğüslerim adet döneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın düzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bölgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkaç kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.
:CüvCüv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında çıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...
yeni birşey eklemek istiyorum Yalel arkadaşım o kadar guzel belirtilerini özetledi ki ondan izin alarak yazdıklarını sizle paylaşmak istedim.
eminim ki benim yazdıklarımdan daha cok işinize yarayacak
Evet işte aşağıdakiler Yalel'den süpeer bilgiler ...Teşekkürler yalelcim..
- döllenme gününden 3-4 gün sonra kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra ara sıra şiddetlice oluşan kasıkta sancımalar
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8 gün sonra göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi hissetme, uçlarında hassasiyet, ayrıca üzerlerinde damarlanmalar olması. uçlardaki kahverengilerin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra gece uykularında düzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
- sık idrara çıkma
- benim akıntım adet günümden 3-4 gün önce kesildi.. kuru günler başladı yani adet olacakmışım gibi.. ama günüm geldi geçti, ertesi gün akıntım yeniden başladı. yani takriben 5-6 gün kuru geçirdim.
- adet günüm geçince, tüm sancı mancı o şeyler kayboldu. göğüslerim hafifledi, rahatladı. kasıklarımın gerginliği düzeldi. rahatladım.
Son düzenleme: