• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    138
  • Anket Kapalı .

pinkstrap

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
30.831
47.062
798
Oylamalar 29 Aralık 2015'e kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..

cimbiz.jpg

Çok mutluyummmm umarım bu mutluluğum sonuna kadar sürer, ilk defa hızlı başladım, cımbızım elimde, benim eli maşalı müdüre:rolleyes::KK73:

Abla sende eli masalisin ama kazen abi çok fena yapıyor ya anında pirr oluyorum:63: bi kerede azarladı beni :63:ondan onun cimbizini sectim:63::KK12:

Abla sende eli masalisin ama kazen abi çok fena yapıyor ya anında pirr oluyorum:63: bi kerede azarladı beni :63:ondan onun cimbizini sectim:63::KK12:
Enemmmm zalim gadin bu sene iyi calismis ama yimezlerrre oylar kazene :KK53::KK53:
Yan çizmeyin, sizi mapusa atan kim, sizi çil yavrusu gibi dağıtan kim, ay ben cımbızlayayım Kazen oyları alsın, oynamıyorum:KK70:

Zalimlerin zalimi değil miyim, o kadar etlerinizi didikliyorum, yok anam siz iflah olmazsınız:KK70:

Yan çizmeyin, sizi mapusa atan kim, sizi çil yavrusu gibi dağıtan kim, ay ben cımbızlayayım Kazen oyları alsın, oynamıyorum:KK70:

Zalimlerin zalimi değil miyim, o kadar etlerinizi didikliyorum, yok anam siz iflah olmazsınız:KK70:

Abla.tamam.sensin çok emek harcadin heleki orcunlu konuda :70: ramazan ramazan eziyet ettik sana ama ciks:KK14: kazen in cimbiz daha acitiyor:KK1:

Bu sefer olacak gibi mune abla ama erken karar vermeleyim, daha kazen gelip tehdit etmedi:-)

Back