En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    198
  • Anket Kapalı .
hem en çok banı hemde laf sokmalı banları muneden yedimkalbimde yeri başkadır oyum MUNEYE

Abla sana veresim var ama Kazen'in sana olan sevgisi,saygısı ortada...Bu sefer de nasıl bana vermezsiniz diye tongaya düşürürse...

Ben zaten Kazeni tanimam etmem, bizim oralara pek ugramiyor. Kirk yilin basi gelip bir soru sorar, sorunun cevabini da kendinden baska kimse bilmez ha. Inadindan kendi de gelip cevaplamaz sonradan, bilmeniz gerekirdi der gecer, catlatir milleti... Iste o kadarcik taniyorum, o yuzden tepemizde cimbizini Demokles'in kilici gibi durmadan sallayan Mune'ye oyum..

Tabiki Mune
Kazen eli maşalı değil
Mune sürekli ceza veriyor Issız soğuk odalarda aç susuz bırakıyorYani ben hiç girmedim gidenlerin yalancısıyım
Nevreste,
dimi ama en eli maşalı benim, cımbızlarım var boy boy ama Kazen onları yok etti, beni provoke ediyor, sen git profilime tatlı bir kedi koy

Kazen beyin masasini gormedim ne yalan diyim , bazi mesajlari bilmece gibidir cozen cok az kisi vardir :)
Mune ise aslinda eline maşa yakismayan birisi onu biz zorluyoruz sadece :)
Her ikiside gercekten objektif insanlar :)
Hele mune hanim cok taktir ediyorum
sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…