En Eli Maşalı Yönetici

En Eli Maşalı Yönetici

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
41 kişi uı olduk
19 kişinin de mapıs hayatı muhtemelen 3 aydan başlar:44:

Oyumu geri çekmek istiyorum ben yeni geldim müebbetten

buradan beni aday gösteren özellikle Haziran Annelerine saygılarımı sunuyor, hepsine muhteşem bir annelik süreci diliyorum....

Bende bir HAZİRAN annesi olarak oyumu Kazen'den yana kullanıyorum
Bir defasında banlamıştiniz beni diğer adayları tanımadığım için tek seçeneğim vardı bu arada teşekkürler

Mune eli maşalı değil ki. Üstelik son derece adil. Tüm banlarımı kendilerinden yedim. Mazoist miyim ne, gene de onu seviyorum

Son düzenleme:
benim de oyum mune ye

ilk cezamı tartışmaya girdiğim için yemiştim

ikincisini farzet ki de alıntı yaptım diye başka alıntıları görmesem yapmazdım hatta benim yazımı alıntılayan da ceza almamışneyse yedik ceza puanını

Son düzenleme:
Eli maşalı mı denir ne denir bilmem de ; tabii ki de kategorinin hakkı kazen ....

normalde kazendi . taki geçen hafta gelişen basit olay neticesinde korkmadan 30:yada korkarak) MUNE

Son düzenleme:
mune tarafından 3 defa banlanmış olmama rağmen kazen diyorum. banlarına doyamadım mune

Son düzenleme:
Tüm ceza puanlarımı Kazen'den almış bir olarak tabi ki oyum Kazen' e Mune'ye oy verenlere çok şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…