Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene de mi maşayı Kazen'e kaptırıyorum
Halbuki 5 sefer banladıklarım varmış
Nerde banladıklarım, oy verin![]()
tek tek not aldığımı hatırlatmama gerek yok değil mi ?
Mune şöyle yapalım bana oy verenlerin listesini ben sana vereyim, sende sana oy verenleri bana ver. Sonra bak şu ankette bu oyu kullandım da ondan gıcık ta diyemez çapraz müdahale edelim....
Mune şöyle yapalım bana oy verenlerin listesini ben sana vereyim, sende sana oy verenleri bana ver. Sonra bak şu ankette bu oyu kullandım da ondan gıcık ta diyemez çapraz müdahale edelim....
Bu arada şu açıklamayı da yapmak istiyorum, Elmayra ile görüştüğümde hiç bir kategoride olmak istemediğimi geçen sene böyle bir karar aldığımızı ifade ettim. O da "sizi önerenlere saygısızlık" olur diyerek dayılandı ve kabul etmedi.
Bu sebeple bu adam neden gene aday diyenlere de açıklamış olalım.
Kabul etmelisin ki asabi ve maşalı kategorilerinde sen olmazsan olmaz, boşuna itiraz etmişsin eLmayRa'ya, eli maşalı yönetici denilince ilk akla gelen isimsin
Ankette ilk yazdığın yorum bunun ispatı, insan biraz yumuşatır yorumu, direkt kelle almaya kitlenmişsin![]()
Hem Kazen hem Mune tarafından banlandım kararsızım şu an
Kazen le bazı konularda ters düşmemize rağmen her defasında sonuç olarak ona hak verdim ve bende ayrı bir yere sahip o sebeple eli maşalı olarak görmüyorum bu durumda mune yimi seçmem lazım yani![]()