En Eli Maşalı Yönetici

En Eli Maşalı Yönetici

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Mune tarafından bir defa banlandım ama bu onu maşalı yapmadı benim için. Ben kazen diyorum. Çok sert yorumlarını gördüm. Bu ne dedirtti bana birkaç kez :)

tek tek not aldığımı hatırlatmama gerek yok değil mi ?

mune ablam iki defa tak,tak bantladın beniii
Ama seviyorum seni,kıyamıyorum ablacığım sana
:31:
En iyi kazen beye oy kullanmak
:ssz:

Mune şöyle yapalım bana oy verenlerin listesini ben sana vereyim, sende sana oy verenleri bana ver. Sonra bak şu ankette bu oyu kullandım da ondan gıcık ta diyemez çapraz müdahale edelim....

tek tek not aldığımı hatırlatmama gerek yok değil mi ?

Psikolojik baskı yapıyorsunuz Kazen bey, yoksa buna ters köşeye yatırmak mı diyelim:51:
Tek bir yorum korkutmaya yetti:ssz:
-------------
Yine maşası elinde, anladım bu kategoride ekmek yok bana, bükemediğin bileği öpeceksin, saygılar patron:42:

Mune şöyle yapalım bana oy verenlerin listesini ben sana vereyim, sende sana oy verenleri bana ver. Sonra bak şu ankette bu oyu kullandım da ondan gıcık ta diyemez çapraz müdahale edelim....

Çok cimrisiniz Kazen :19: 1 er hediyeye Kk kadınları olarak Mune ye açık fark attırabilirdik oysaki :ssz:

Bu arada şu açıklamayı da yapmak istiyorum, Elmayra ile görüştüğümde hiç bir kategoride olmak istemediğimi geçen sene böyle bir karar aldığımızı ifade ettim. O da "sizi önerenlere saygısızlık" olur diyerek dayılandı ve kabul etmedi.

Bu sebeple bu adam neden gene aday diyenlere de açıklamış olalım.

Bu arada şu açıklamayı da yapmak istiyorum, Elmayra ile görüştüğümde hiç bir kategoride olmak istemediğimi geçen sene böyle bir karar aldığımızı ifade ettim. O da "sizi önerenlere saygısızlık" olur diyerek dayılandı ve kabul etmedi.

Bu sebeple bu adam neden gene aday diyenlere de açıklamış olalım.

Kabul etmelisin ki asabi ve maşalı kategorilerinde sen olmazsan olmaz, boşuna itiraz etmişsin eLmayRa'ya, eli maşalı yönetici denilince ilk akla gelen isimsin:60:
Ankette ilk yazdığın yorum bunun ispatı, insan biraz yumuşatır yorumu, direkt kelle almaya kitlenmişsin:60:

Hem Kazen hem Mune tarafından banlandım kararsızım şu an:1:
Kazen le bazı konularda ters düşmemize rağmen her defasında sonuç olarak ona hak verdim ve bende ayrı bir yere sahip o sebeple eli maşalı olarak görmüyorum bu durumda mune yimi seçmem lazım yani :1:

Kabul etmelisin ki asabi ve maşalı kategorilerinde sen olmazsan olmaz, boşuna itiraz etmişsin eLmayRa'ya, eli maşalı yönetici denilince ilk akla gelen isimsin:60:
Ankette ilk yazdığın yorum bunun ispatı, insan biraz yumuşatır yorumu, direkt kelle almaya kitlenmişsin:60:

buradan beni aday gösteren özellikle Haziran Annelerine saygılarımı sunuyor, hepsine muhteşem bir annelik süreci diliyorum....

Kazen hem eli maşalısın hem KK'nın olmazsa olmazları arasındasın, dengeli herşey demek ki bir şeyleri doğru yapıyorsun...

için rahat olsun...:kkk:

Hem Kazen hem Mune tarafından banlandım kararsızım şu an:1:
Kazen le bazı konularda ters düşmemize rağmen her defasında sonuç olarak ona hak verdim ve bende ayrı bir yere sahip o sebeple eli maşalı olarak görmüyorum bu durumda mune yimi seçmem lazım yani :1:

beni seç ama dur ben yönetici değilim ki kürküm hala kırmızı :14:

kazenin son yazdıklarını oku kararını sen ver :9:

Oyum Kazen ' e...:48::48:

Ama asabiyet anlamında değil bu yaz baya bi mangal keyfi gördük sayesinde,eli baya maşa tuttu haliyle.:60::60:

Yani tamamen iyi niyetimle kullandım oyumu...:27::27:

Back