- 30 Haziran 2014
- 102
- 80
- 98
Baktım cnm kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz hayırlı olsun tüm En'lere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben tek siyaset yapmıyorum cnm belki inanmazsın ama siyaset en sevmediğim elimden geldiği kadar dışında kalmak istediğim bir konu ama bazen damara basıldı mı olmuyor geri durulmuyor işte ben bütün konulara bakıyorum her yerde sen varsın bunu biliyor olmam umarım siyaset dışında başka konulara da baktığımı anlamana yardımcı olmuştur cnm herkese başarılar...Yapmayın ya allah aşkına. Siyaset dışında başka yerlerede çıksanız kendilerinin çalıp kendilerinin oynamadığını görürdünüz. Ne kadar süre uğraştılar , her tarafa link dağıtıldı , imzalarında bile mevcuttu, arkadaşlara emeklerinden teşekkür edeceğinize ne yapıyorsunuz . Ayip
Valla ben tek siyaset yapmıyorum cnm belki inanmazsın ama siyaset en sevmediğim elimden geldiği kadar dışında kalmak istediğim bir konu ama bazen damara basıldı mı olmuyor geri durulmuyor işte ben bütün konulara bakıyorum her yerde sen varsın bunu biliyor olmam umarım siyaset dışında başka konulara da baktığımı anlamana yardımcı olmuştur cnm herkese başarılar...
Beni aydınlattığın için sağol... sana da başarılar ...dur bari oyumu sana kullanayım hakkınmiş tüm listelerde olduğuna göreHa iste o baktığın yerde beni tek sen görmüyorsun burDa listeye girmem için minimum 10 oy almam lazim , ona gore bu listeye giriyorsun.. neyse
Beni aydınlattığın için sağol... sana da başarılar ...dur bari oyumu sana kullanayım hakkınmiş tüm listelerde olduğuna göre
Hı hı evet seni kıskandım cnmNiye kıskandın bu kadar?
_MedceziR_ tek geçerimm
Emeğinin karşılığını almış olmana sevindim cnmTeşekkürler ama gerçekten objektif olarak bakarsınız görürsünüz emekleri. Sitedeki aktivitelere az daha dikkat edin . Ben öyle yaptım geçen yıl bu yıl emeğimin karşılığını vermişler sagolsunlar![]()
Hı hı evet seni kıskandım cnm
Sevgi neydi sevgi emekti asgsjsks
OyumBibibella ya diyicem ama yok
. Ben de
_MedceziR_ e vereyim bari..
Olur cnm sabırsızlıkla bekliyorum ilgin için sağol ya rahatladım...Tamam kıskanma seneye seni en dobraya aday gösteririz.
Ene..Ben şok
Tesekkur edeyim bari![]()
Olur cnm sabırsızlıkla bekliyorum ilgin için sağol ya rahatladım...
Sen yeter ki üzülme bitanem.
Sen varken üzülür muyum tatlım...Sen yeter ki üzülme bitanem.